Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 1169
ja jadę
Niech mi ktos poda ten adres tej agencji albo nr tel ???????? bo chce jechac blizko jest wiec jak cos mi nie spasuje to nogi za pas :)
A wypróbowałeś wszystkie piwa, czy tylko niektóre? Bo wszystkim wiadomo, że w Czechach jest dobre piwo. Dlaczego tylu ludzi zarabia a ty nic? Może wydałeś na te muzeła? To jakaś droga potrawa?
masz adres i tel.Przedstawicielstwo w Katowicach,
ul. Piotra Skargi 8 (naprzeciw PKS)
p. 218
tel. [tel]
i jeszcze jedno ja mam tam jechać z tej firmy w niedzielę ,jak ktoś pojechał tam lub wie coś na ten temat to niech [email]
[gg] .katowice jak co>.
a to przedstawicielstwo w katowicach nazywa się" SK EXPRES"
lio30 dzieki, wybiore sie tam a moze jest ktoś chetny z okolic katowic jechac tam i dowiedziec sie co i jak :)
agiiii napisz do mnie na [gg] ja się tam wybieram pogadamy.!!!!
Ja zmojim kolegą jedziemy w sierpniu do pragi[do panasonika]pozdrawiam.
a byl ktos z katodsow z sk expres jakie macie doswiadczenie??????
kto sie wybiera z sk expres z Katowic w tą niedziela o 8 rano niech pisze na [gg]
Jest jakas kobieta chetna na ten wyjazd z kolezanka bedzie razniej :)
Wszystkie informacje uzyskacie tam - Heroja s.r.o oddział Pilzno: [tel], Borska 40.
rowniez zastanawialam sie nad podbojem czech, tym bardziej ze mam bliziutko, ale duzo jest negatywnych opinii na temat tej pracy i posrednikow, wiec sama juz nie wiem co robic. Musialabym podjac w koncu decyzje bo juz jest 14.VII a duzo czasu na prace nie mam wiec nie wiem czy sie w ogole opłaca, ktos napisal ze jak juz to moze zwroca mi sie koszta. Nie wiem
a ile kosztuje bilet z katowic do pilzna ?
zanea to decyduj sie ja chetnie sie wybiore moze cos zyskam kto wie.
agiii a skad bys chciala jechac, z tego co wyczytalam to najlepiej jak juz to z Heroji (nie wiem jak to sie pisze) i na ile bys chciala?
ja z sk exspres z katowic jest lio30 mi podał.ja gdzies do pazdziernika góra.A masz namiary na ta heroje ? bo ja nie :(
gdzies wyzej jedna osoba podala nr telefonu i faxu. Trzeba byloby zadzownic i sie dowiedziec co i jak. Ja rowniez do pazdziernika. Czy oni w ogole zatrudnia na taki okres
[tel]fax[tel]=> HEROJA
Wiesz o tym, że jedziesz do pracy tylko na tydzień, bo zaczynają się całozałogowe urlopy?
"Wiesz o tym, że jedziesz do pracy tylko na tydzień, bo zaczynają się
całozałogowe urlopy?" do kogo to? Wlasnie slyszalam ze Czechy maja duzo dni wolnych,a w sierpniu jest ich bardzo duzo
Siema wiesz cos moze o posrednictwie w firmie "SK EXPRES"??
To było skierowane do agiii.
arturito narazie nigdzie nie jade a skad o tym wiesz ze na tydzien? to po co werbuja ludzi do roboty ? jak cos wiesz daj znac.
i co jest ktos chetny czy nie :> jutro tam dzwonie dowiem sie co i jak :)
Polecam Prestice.
dzwonilam tam ale za hotel podobno 200zl wie ktos cos na ten temat?
Witam, napisze mi ktos cos wiecej na temat zatrudnienia w firmie SK EXPRES?? Mam zamiar jechac do panasonika z ta właśnie firmo i zastanawiam sie bo nie wiem czy warto.
Nie wiem jak inne agenje pośrednictwa pracy, ale Heroja obecnie nie werbuje ludzi, o czym wszystkich chętnych informuje. Dopiero od połowy sierpnia zaczną się rekrutacje, bo wtedy konczy się okres urlopowy. Jeżeli chcesz sie dowiedzieć więcej na temat warunków zatrudnienia przez Heroje, to możesz zadzwonić do biura w Pilźnie [tel], tam dowiesz się o szczegółach. Ja moge powiedzieć tyle, że oferta jest skierowana do osób młodych, które nie mają doświadczenia w pracy lub do takich osób, którym naprawdę bardzo ciężko jest znaleźć pracę w kraju, bo tu kokosów nie zarobisz, ale przynajmniej nauczysz się czegoś nowego. Ja jestem zadowolony.
Owszem, za hotel musisz zapłacić. 1500 koron automatycznie odciągają Ci z wypłaty, a 1500 dopłaca agencja. A jak z czasem znajdziesz sobie mieszkanie to do wynajmu dodadzą Ci 1000, a ten 1500 normalnie wrócą. I przynajmniej masz darmowy autobus z miejsca zakwaterowania do pracy oraz z pracy.
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 1169