WYJAZD Z WROCLAWIA NA KOSZT PRACODAWCY
NAJBLIŻSZE WYJAZDY 22-24-27.07.2009
PRACA - CZECHY-PILZNO
DLA KOBIET I MĘŻCZYZN
Firma Panasonic zatrudni osoby przy produkcji telewizorów.
Wymagania:
-wiek 18-55 lat, -zdolności manualne - brak nalogow
Warunki:
-umowa o pracę / praca na 2 zmiany / po 9,5 godziny / zatrudnienie w czeskiej firmie Heroja s.r.o.
-ubezpieczenie
-wynagrodzenie ze wszystkimi dodatkami 80-90koron netto/ godzinę /
-zaliczki po 7 dniach pracy /1.000 koron/
-GRATIS zakwaterowanie w hotelach robotniczych / pokoje 3-4 osobowe
- możliwość korzystania ze stołówki / koszt obiadu 5-8 pln
-GRATIS dojazdy do pracy
OSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY O WYPELNIENIE ZALACZONEGO OSWIADCZENIA / W KOMPUTERZE!!!!/ WYDRUKOWANIE , PODPISANIE I PRZESLANIE W FORMIE SKANU LUB NA NR FAXU [tel], / JESLI KTOS NIE POSIADA DRUKARKI, PROSIMY PRZEPISAC TEKST Z ZALACZNIKA , PODPISAC I PRZESLAC FAXEM NA NR [tel].
W ODPOWIEDZI OTRZYMACIE PANSTWO POTWIERDZENIE ZAPISANIA NA LISTE I WZORY TESTOW, KTORE PRZEPROWADZA FIRMA PANASONIC PODCZAS SZKOLENIA.POTWIERDZENIA WYSYŁAMY OD 15.07.2009R.
UWAGA!
FIRMA PODPISUJE UMOWY TYLKO Z OSOBAMI, KTORE ZALICZA TESTY I SZKOLENIE Z PRAKTYCZNEJ UMIEJETNOSCI WKRECANIA SRUBEK WKRETAKIEM ELEKTRYCZNO-MAGNETYCZNYM / W CIAGU MINUTY NALEZY WKRECIC 20 SRUBEK/.KAZDA OSOBA MA 3-5 DNI NA PRZYGOTOWANIE SIE DO EGZAMINU, POD OPIEKA KOORDYNATORA PODCZAS POBYTU W HOTELU.SZKOLENIE KOŃCZY SIĘ EGZAMINEM W FIRMIE PANASONIC.
OSOBY, KTORE ZALICZA SZKOLENIE OTRZYMAJA 500 KORON BONUSU.
OSOBY, KTORE NIE ZALICZA SZKOLENIA PRACODAWCA ODWOZI DO WROCLAWIA
ETAT & AKAPULKO
Work And Travel Center
82-300 Elblag ul. Hetmanska 26 lok.9/ nad Orbisem/
Tel./Fax: +48556416422 / w godzinach od 11-16 / lub 6[tel]
/ W godzinach od 11.00 do 16.00 / Biuro w soboty i niedziele jest NIECZYNNE./PROSIMY DZWONIĆ TYLKO W GODZINACH PRACY BIURA!!!!!!!!!!! /NIE ODPOWIADAMY NA SMS-Y
Pozwolenie nr 1115
Warunki Otrzymałem i Przeczytałem
Podpis
PS.
W NASZYM BIURZE, W ELBLAGU JEST DOSTEPNE URZADZENIE NA KTORYM BEDZIECIE PANSTWO SZKOLIC SIE W CZECHACH.
KAZDA OSOBA ZAINTERESOWANA MOZE PRZYJSC DO BIURA W GODZ.11-16 I CWICZYC WKRECANIE SRUBEK.
ZAPRASZAMY
Etat & Akapulko
Work and Travel Center
Poland
82-300 Elblag
ul.Hetmanska 26 lok.9
tel./fax +48556416422 lub kom. 6[tel]
/ Biuro czynne w godzinach 11-16/
/Soboty i niedziele Biuro jest NIECZYNNE/
www.etat.aplus.pl
e-mail; [email]
Pozwolenie Nr 1115
Ten e-mail otrzymałem dziś. Proszę kogoś kompententnego o podanie "+ "i "-" tej pracy. Dodam że jestem z Wrocławia.