Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
1081-1110 z 1169
emaaa :D Asterko . Interkadra to zdecydowanie najlepsze pośrednictwo odnośnie pracy za granicą . Podałas kilka linków ale nie zważyłaś na to ze interkadra nie aktualizuje ofert pracy a te odnośnie czech są z tamtego roku . iNterkadra w czechach współpracuje z Vd Vork i praca była w zakładach motoryzacyjnych , zaznaczę praca ciężka nie lekka .Oglnie pomimo tego iż z powodu kryzysu straciłem prace po 2 miesiącach nie mogę nic złego powiedzieć o interkadrze
SK Ekspres na swojej stronie ma kilka propozycji prac ,ale rynek w czechach jest teraz taki że wielkim ryzykiem jest szukać tam pracy
no witaj...
a no to napisalam ze nie wiem co i jak...
hm wiesz co powiem Ci ze nie wydawalo mi sie ze sa to aktualne oferty pracy...
Jesli mowisz ze dobra firma to moze warto do nich dzwonic i sie pytac o prace moze maja cos innego...
hi :)
Ja juz w Czechach sie nigdy nie podejme pracy...
:/
Chuba wole Holandie...
a narazie to siedze sobie cierpliwie czekam - na zbawienie ;) hehe
pozdro
[wpis usunięty]
Sluchaj Dupku jeden - bo nie chce sie znizac do Twojego poziomu...
Tlumaczyc sie nikomu nie musze ale chyba Kaprychowi sie osoby pomylili bo w woli scislosci 24/h bylam ze swoim narzeczonym to po pierwsze...
Po drugie mam 2 letnie doswiadczenie w pracy na produkcji...
Brudasami to WY jestescie skoro wytrzymujecie w takich warunkach...
Wiesz jak tak starsznie lubisz lizac tylek czechom to sobie tam siedz i nie oczerniaj porzadnych ludzi.
Co do sponsora to Ciebie chyba Ci czesi sposoruja za dawanie d*** i dlatego tak wychwalasz ich pod niebiosa ...

A od Ciebie Kaprych zadam wyjasnieni bo nie beda mnie jakies polmozgi oczerniac i robic ze mnie kogos kim nie jestem!!!
Zakres podstawowych obowiązków:

• Sortowanie małż według wielkości
• Praca stojąca, monotonna

Oferujemy :

a. Pracę za granicą w międzynarodowym środowisku
b. Kompleksową obsługę w trakcie pracy oraz po pracy
c. Możliwość stałej współpracy

Miejsce pracy :

Holandia, Korringaweg

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
Opole, tel. 077/ 456 45 04, email : [email]
Lubliniec, tel. 034/ 351 12 01, email : [email]
Rzeszów, tel. 017/ 852 99 55 , email : [email]

Zgłoszenia zawierające dane osobowe prosimy wysyłać z dopiskiem: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą; z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)\\\'\'.

- tu za to jest oferta z wczoraj :) - skoro tamte sa stare to ta jest na czasie ;)
panie wielce czaternik proszę zważać na swoje słowa jeżeli nie chcialby pan trafić do sadu za pomówienia na jej temat akurat dziwnym tarfem szkoda ze doszły ciebie takie słuchy bo wkraczasz do życia dziewczyny!!! dziwne bo z chłopakiem była tam i śmieszy mnie to ze nie wiesz jak masz się już wypowiedzieć to najlepiej pojazd. moim zdaniem jesteś po prostu osobą gdzie najlepiej było by nie wypowiadać się na ten temat. cwaniak być może z ciebie ale za takie pomówienia powinna skierować sprawę gdzie ma świadków jak było a skoro dla ciebie napisanie cwaniaku na forum jest to ze się puszczała to ci współczuje bo masz zasób wiedzy ograniczony do minimum i przykro mi to mówić...
[wpis usunięty]
sam idz spac bo jeżeli nie znasz sie na prawie to przykro mi;]
troche wiedzy ze spoleczeństwa by sie przydalo EOT
Wiesz co czaternik - nie bede sie znizac do Twojego poziomu bo ja Ci dupy nie obrabiam...
Siedzi taki pajac i wymysla sobie historie z baku zajec...
Nie chce mi sie tego komentowac...i Twoich wypowiedzi to tak na marginesie jak to powiedzial kaprych80: "Wolicie kupić coś co złożył jakiś analfabeta z dwoma lewymi rękami" - tak tak to mowa o Tobie czaterniku :D
to tak na marginesie...
Pisz sobie o mnie co chcesz - ja wiem jaka jestem i czego tam nie robilam chociaz Ty nie bedac tam twierdzisz inaczej...
powodzenia w oczernianiu mojego tylka... skoro sparwia Ci to taka wielka frajde
Pozdrawiam was
Pozdrawiam was
Skoro juz taka tu wrzawa to moze i ja slow kilka. Otoz w pelni poperam czaternika ! Ja rowniez slyszalem nie najlepsze opinie w Dnesicach o Asterce. I to od ludzi ktorzy ja pamietaja Jak i od koordynatora. Ja sam jej nie moge oceniac ale jesli slysze opinie od wielu ludzi to cos w tym prawdy musi byc, a skoro to prawda to tak jak napisal czaternik, taka osoba nie nadaje sie na export. Pozdrawiam. Artur
Nie wiem kto wymysla te bzdury ale nie chce mi sie tego znow prostowac...
Jakbyscie nie zauwazyli wiekszosc ludzi ktorzy tu pisza mnie znaja i popieraja moje zdanie...
Co do koordynatra - kto nim jest? Mariusz? Ludzie mogli mnie jedynie nie lubic tylko dlatego ze mowie prawde... a Ty moskwa co takiego slyszales? Moze tez jak czaternik dostawales maile odnosnie mojej osoby ktore nie pokrywaja sie z prawda co?
Myslcie sobie co chcecie - i tak zdania o Dnesicach nie zmienie bo wiem jak jest i ludzie tez...
Hola hola, ej wy tam , z jakiej paki używacie mojej osoby tudzież mojego nicku że ja powiedziałem coś o kimś??? Wszystko co pisałem, czyniłem to na forum i każdy może przeczytać to sobie, i wypraszam sobie jakies sugestie jakobym pisał że asterka jest dziwką a czaternik analfabetą... Hah, przez te niezdrowe emocje ponosi was fantazja. Ale to nie mój problem już. I oświadczam że nic do nikogo nie mam osobiście i nie życzę sobie na przyszłość takich akcji że Kaprych coś o kimś powiedział. Bo następnym razem ujmę swoje przesłanie 'inaczej'. I powtórzę sie raz jeszcze : wszystko co piszę odnosi się do sytuacji ogólnie, NIE WYTYKAM PALCEM konkretnych osób. Poza przypadkiem gdy opisałem w jakim stanie zostawiła ubytownię grupa która przy mnie wyjechała... Ale nie łudźmy się: każdy kto tam przyjeżdza to ma wyje###ne w to w jakim stanie zostawi miejsce które opuszcza. Czy też dewastacja sprzętu, pisanie po ścianach. Dlatego tam jest jak jest. i powtórzę że po kazdej osobie która stamtad wyjedzie, jest sprzątany pokój i wymieniana pościel - to widziałem na własne oczy. Korytarz: dzień w dzień jeździ wietnamka na szmacie, nawet w niedzielę. Więc raczej trudno chyba wymagać więcej, a skoro jest syf to wyciągnijcie wnioski czemu, wy którzy tam byliście i będziecie... Dla mnie tam najgorszy był brak internetu, mogłem przewidziec i kupić czeską karte sim i nie miałbym problemu :) A te testy to nie kpina, sam raz stałem na lince, miałem do wkręcenia raptem 9 śrubek i wetknąć 2 kabelki, i ledwo ledwo się wyrabiałem.. A wietnamiec na tym samym miejscu zapieprzał tak szybko że miał jeszcze czas postać i pogadać. Zależy gdzie się trafi na linkę. To tyle, pzdr
[wpis usunięty]
Wy chyba naprawde z braku zajec nie macie co robic tylko ylki ludziom obrabiacie...
Nie bede tego komentowac...
Czy sie kompromituje czy nie to moja sprawa a Wam nic do tego...
Szczerze powiedziawszy mam gdzies to co mowia o mnie osoby ktore mnie wogole nie znaja tylko gdzies zaslyszaly sobie opinie...
I w dalszym ciagu bede "walczyc" z ta nieuczciwa firma...
Dla Twojej satysfakcji ciac sie zamiaru nie mam a co do kasy to nie Twoj interes!
Zajmij sie moze soba bo chyba nie masz co robic skoro na zmiane z innymi obrabiasz ludziom dupy - mimo ze ich nie znasz...
Oj Asterka. Nie mysl sobie ze jestes tu jakas gwiazda wieczoru. I proponuje ci na koniec abys popracowala troche nad soba bo nigdzie na dluzej miejsca nie zagrzejesz. Koniec na twoj temat. Pozdrawiam pozostalych normalnych na forum. Ach i jeszcze jedno; bede mial jedno lub dwa miejsca na wyjazd do Francji lub w Hiszpanii w miesiacu sierpniu. 8 euro za godz. Zainteresowani niech pisza na mojego maila: [email] Pozdrawiam
Oj Asterka. Nie mysl sobie ze jestes tu jakas gwiazda wieczoru. I proponuje ci na koniec abys popracowala troche nad soba bo nigdzie na dluzej miejsca nie zagrzejesz. Koniec na twoj temat. Pozdrawiam pozostalych normalnych na forum. Ach i jeszcze jedno; bede mial jedno lub dwa miejsca na wyjazd do Francji lub w Hiszpanii w miesiacu sierpniu. 8 euro za godz. Zainteresowani niech pisza na mojego maila: [email] Pozdrawiam
Nie robie z siebie gwiazdy...
Tak na marginesie to wy podjeliscie taki temat a nie ja...
Wam sie chyba nudzi i z braku zajec zajmujecie sie obgadywaniem ludzi...
Ja pisalam jak jest w hotelach pracowniczych a nie jacy tam sa ludzie i co robia...
Takze ja mysle ze moze w koncu zakonczycie rozmowy na moj temat a zaczniecie sie wypowiadac odnosnie pracy w Pilznie i okolicach bo to forum jest na ten temat...

Pozdrawienia dla tych normalnych...
No wlasnie. Widze ze i ty potrafisz byc kobietą. To co bylo zostaw gdzies tam a zajmij sie zyciem terazniejszym. Esterka pomimo tego co bylo i co jest czekam na twojego maila. Artur
Napisz Kotek. Czekam. Esterka.....
Po pierwsze Asterka a nie Esterka...
A po drugie Twoim kotkiem nie jestem i nie mam zamiaru pisac na Twojego maila...
Kobieta jestem, bylam i bede...
Skonczcie temat bo zaczyna sie to robic nudne...
[wpis usunięty]
Z braku laku teraz temat mojego faceta jest na jezykach...
Czaternik wez Ty idz moze lepiej pracowac do tej swojej boskiej czeskiej pracy...
Nie mam zamiaru stad uciekac tylko dlatego ze ktos puscil jakas plote w obieg...
A partnerowi nie masz czego wspolczuc...ale powiem Ci ze ja wspolczuje Twojej matce ze urodzila i wychowala na takiego pustaka - bo takich ludzi jak Ty powinno wogole nie byc...
skończcie te pojazdy niech każdy zajmie się sobą i tyle! jak nie macie co robić to idźcie na drugie zmiany a nie siedzicie i siebie wyzywacie to jest już chore ludzie zmiłujcie się skoro forum o panasonic'ku to nich będzie o tym ,a nie tylko wzajemne szarpanie się!
[wpis usunięty]
No i tu czaterniku "spoleczenstwo" Ci odpowiada ze tak sie sklada iz sprzatalam po sobie - nawet mylam cale blaty kuchenne... Niestety jak zobaczyl to moj facet to zabronil mi tego robic- nie kazal mi sprzatac syfu po innych... Wiec czaternik moze sie w koncu odczepisz?
Woreczki na smieci bede kupowac sobie sama - wez Ty spojrz na siebie lepiej co?
Widze ze bardzo sie przemeczasz w tym panasonicu ze wiecznie jestes na forum...
Skoncz juz ten temat bo caly czas go ciagniesz...
A ty Asterka ciagle to samo. Oczywiscie przepraszam za te niechciane mile slowka. Nawalony bylem troche. A tak wogole to pojecia widze o saksach nie masz. Zbieraj dziewczyno truskawki w Polsce. To pasuje do ciebie.
A ty Asterka ciagle to samo. Oczywiscie przepraszam za te niechciane mile slowka. Nawalony bylem troche. A tak wogole to pojecia widze o saksach nie masz. Zbieraj dziewczyno truskawki w Polsce. To pasuje do ciebie.
WYJAZD Z WROCLAWIA NA KOSZT PRACODAWCY

NAJBLIŻSZE WYJAZDY 22-24-27.07.2009

PRACA - CZECHY-PILZNO

DLA KOBIET I MĘŻCZYZN

Firma Panasonic zatrudni osoby przy produkcji telewizorów.

Wymagania:
-wiek 18-55 lat, -zdolności manualne - brak nalogow

Warunki:
-umowa o pracę / praca na 2 zmiany / po 9,5 godziny / zatrudnienie w czeskiej firmie Heroja s.r.o.
-ubezpieczenie
-wynagrodzenie ze wszystkimi dodatkami 80-90koron netto/ godzinę /
-zaliczki po 7 dniach pracy /1.000 koron/
-GRATIS zakwaterowanie w hotelach robotniczych / pokoje 3-4 osobowe
- możliwość korzystania ze stołówki / koszt obiadu 5-8 pln

-GRATIS dojazdy do pracy

OSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY O WYPELNIENIE ZALACZONEGO OSWIADCZENIA / W KOMPUTERZE!!!!/ WYDRUKOWANIE , PODPISANIE I PRZESLANIE W FORMIE SKANU LUB NA NR FAXU [tel], / JESLI KTOS NIE POSIADA DRUKARKI, PROSIMY PRZEPISAC TEKST Z ZALACZNIKA , PODPISAC I PRZESLAC FAXEM NA NR [tel].

W ODPOWIEDZI OTRZYMACIE PANSTWO POTWIERDZENIE ZAPISANIA NA LISTE I WZORY TESTOW, KTORE PRZEPROWADZA FIRMA PANASONIC PODCZAS SZKOLENIA.POTWIERDZENIA WYSYŁAMY OD 15.07.2009R.

UWAGA!

FIRMA PODPISUJE UMOWY TYLKO Z OSOBAMI, KTORE ZALICZA TESTY I SZKOLENIE Z PRAKTYCZNEJ UMIEJETNOSCI WKRECANIA SRUBEK WKRETAKIEM ELEKTRYCZNO-MAGNETYCZNYM / W CIAGU MINUTY NALEZY WKRECIC 20 SRUBEK/.KAZDA OSOBA MA 3-5 DNI NA PRZYGOTOWANIE SIE DO EGZAMINU, POD OPIEKA KOORDYNATORA PODCZAS POBYTU W HOTELU.SZKOLENIE KOŃCZY SIĘ EGZAMINEM W FIRMIE PANASONIC.

OSOBY, KTORE ZALICZA SZKOLENIE OTRZYMAJA 500 KORON BONUSU.

OSOBY, KTORE NIE ZALICZA SZKOLENIA PRACODAWCA ODWOZI DO WROCLAWIA

ETAT & AKAPULKO

Work And Travel Center
82-300 Elblag ul. Hetmanska 26 lok.9/ nad Orbisem/
Tel./Fax: +48556416422 / w godzinach od 11-16 / lub 6[tel]
/ W godzinach od 11.00 do 16.00 / Biuro w soboty i niedziele jest NIECZYNNE./PROSIMY DZWONIĆ TYLKO W GODZINACH PRACY BIURA!!!!!!!!!!! /NIE ODPOWIADAMY NA SMS-Y
Pozwolenie nr 1115

Warunki Otrzymałem i Przeczytałem

Podpis

PS.

W NASZYM BIURZE, W ELBLAGU JEST DOSTEPNE URZADZENIE NA KTORYM BEDZIECIE PANSTWO SZKOLIC SIE W CZECHACH.

KAZDA OSOBA ZAINTERESOWANA MOZE PRZYJSC DO BIURA W GODZ.11-16 I CWICZYC WKRECANIE SRUBEK.

ZAPRASZAMY

Etat & Akapulko
Work and Travel Center
Poland
82-300 Elblag
ul.Hetmanska 26 lok.9
tel./fax +48556416422 lub kom. 6[tel]
/ Biuro czynne w godzinach 11-16/
/Soboty i niedziele Biuro jest NIECZYNNE/
www.etat.aplus.pl
e-mail; [email]
Pozwolenie Nr 1115

Ten e-mail otrzymałem dziś. Proszę kogoś kompententnego o podanie "+ "i "-" tej pracy. Dodam że jestem z Wrocławia.
Temat przeniesiony do archwium.
1081-1110 z 1169