Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
511-540 z 1169
hej wie ktos czy po mce za zerwanie umowy jest jakas kara?
witam ja nie dlugo prawdopodobnie pojade do fabryki TPCA w kolinie.czy ktos tam moze byl??moze ktos powiedziec jak tam jest i ile mozna zarobic??prosze o odpowiedz albo napisac meila na adres [email] albo na moje gg nr to 3651081 prosze niech mi ktos napisze cos na ten temat dziekuje i pozdrawiam
Dzieki timon!Jest tu ktos z Malesic?!?!Pozdrawiam Was!!!Juz tylko pare dni piatego powrot!Szol musi trwac!Gosiaczek super opis ubytowni-nic dodac nic ujac-buziak
Prosba do ludzi co chcieliby sprobowac pracy w panasonicu,a naczytali sie tych smutnych sciem o tym jak tu zle-NIE SLUCHAJCIE TYCH OPOWIESCI SMUTNEJ I DZIWNEJ TRESCI!!Z moich znajomych z ubytowni w Malesicach 90% 05.01.07 wraca i to mowi samo przez sie!!!
Neo a z jakiej agencji jestes???Zawsze mozesz zlozyc dwutygodniowe wypowiedzenie!
Wszelkie info na temat pracy do 05.01.07 pod nr 5[tel]
Ja powiem jedno - kto nie pije, nie ćpa, nie imprezuje non-stop, ten dobrze zarobi. Widzę, że na tym forum wypowiadają się w większości osoby negatywnie nastawione do zarobków i pracy... Ja tam pracuję od dawna i wiem, że TYLKO polacy przychodzą na kacu do pracy, brudni, itp (nie mówię, że wszyscy). Śmiać mi się chce z tych osób, które narzekają na warunki zakwaterowania... Nie jesteście na wakacjach, lecz w pracy! Obiboki i tyle, każdy kto chce pracować, ma możliwości, np przez nadgodziny oraz bonus za wyniki w pracy i pełną frekwencję. Śmiać mi się z was chce. To tyle. Pozdrawiam chcących wyjechać - NIE BÓJCIE SIĘ - NIEWIELE RZECZY NA TYM FORUM JEST ZGODNE Z PRAWDĄ.
A dodam jeszcze jedno - wiele rodzin przyjeżdża tutaj wspólnie do pracy, razem z dziećmi! Jak by było tak źle, to na pewno dzieciom nie pozwoliliby cierpieć katuszy! Osoby chętne niech przyjeżdżają - nie macie się co obawiać (chyba że Work Service - z nimi to na prawdę przegięcie).
widzę że wreszcie ktoś normalnie wypowiada się na tym forum,mam pytanie ZASTANAWIAM SIę NAD wyjazdem z SK Z KATOWIC ,MóWIą żE ZAKWATEROWANIE JEST DARMO -MOżE TOBYć PRAWDą?Coś na tym forum było abstrakcyjnego ,mianowicie że niby pracownik nie dostaje całej wypłaty do ręki-może to być prawda?
Odradzam wyjazd z SK expres i work service!!!!Kto do mnie pisal z Malesic,bo sie nie podpisal?Co do tego,ze tylko Polacy przychodza skacowani i brudni do pracy to przesadziles,ale to jaka marke rodacy nam wyrabiaja na miescie,autobusach itd-to troche przykre,ale to niestety nie tylko w Czechach....,co zrobic;-(?
TAK JEST, WORK SERVICE STANOWCZO ODRADZAM. A Z SK EKSPRESS TO JEST TAK SOBIE...
Jutro wielki powrot ;-)!Pozdrawiam wszystkich ktorzy jutro wracaja do Pilzna,a w szczegolnosci cale Malesice!
Potrzebny mi jest pilnie E-mail do Heroji. Czy ktos mam
witam.mam pytanko.czy ktoś się wybiera do Czech do panasonica w przyszłym tyg. z Tarnowa??
prosze o kontakt na [gg] lub sms na maila [email]
Ja wybieram się do Panasonica i po przeczytaniun tych wpisów mam mieszane uczucia
prosze o kontakt osoby które wyjeżdzają w nast.tyg na num j0j a11 ggj
chcesz pogadać o sk express zadzwoń 516826148
chcesz pogadać zadzwoń [tel]
Ewelinka vel SMERFETKA ,masz rację Vaclavik&spóka to niezbyt ciekawe towarzystwo -wałki to ich specjalnosc zadzwoń [tel]
jak ktos ma jakies namiary na jakies mieszkanie, kawalerke do wynajecia to prosze dac znac(odwdziecze sie jakos) ja bede w pilzen za kilka dni mysle i chetnie cos wynajme ze znajomym, jak jakies mile mlode panie tez sie na to pisza (w 3-4 zawsze taniej) to prosze o kontakt na gadu 6909066 pozdroooo
Mam pytanko , czy ktos wybiera sie w najblizsze dni do Pilzna tzn. od 7 stycznia z chęcią sie zabiore , albo czy ma ktos z was wiadomosci z jakich miast odjezdzają autobusy tez od 7 stycznia moj numer [gg]
7 stycznia nie ma wyjazdow chyba, tylko 8 z wroclawia....
czy moze ktos napisac ile sie srednio pracuje godzin w miesiacu w panasonicu??i ile z tego jest dniowek a ile nocek??
jedzie ktos moze 10 stycznia z gawo ???
A ja mój pierwszy wpis w nowym roku zacznę optymistycznie. Mój męzulek został zaproszony na jakieś tam rozmowy w kwestii awansu go na parciaka :)) Czyli jednak mozna! Podobno jakieś 3 miesiace będzie przechodził szkolenie, czy cóś. Gdzieś obiła mi sie o oczy wypowiedź jednej osoby na tym forum, ze Polaków to na parciaków nie biorą, bo... no nie ważne. Kurcze to chyba musze sprawdzic papiery i rodowód mojego slubnego! Moze on Niemiec albo nie daj Bóg kosmita??? :P
A tak juz powazniej, to chcę Wam Drogie Ludki doli i niedoli pozyczyć wszystkiego najlepszego w tym już nam panującym i zdrowo raczkujacym 2007 roku. Oby każdy dostał to co mu się nalezy, pracował, gdzie mu sie marzy, kupił to, czego jeszcze nie ma no i zeby było zdrowie i pieniądze...a reszta to juz sama jakos się przypląta ;)
Buziaczki!!!
mam pytanie do anetusiak.czy jest mozliwy z Toba kontakt emeilowy?chciałabym sie dowiedziec nieco wiecej z sprawdzonego zrodła bo jak widac na tym forum jest troszke ciezkie.
pozdawiam
Szukam kontaktu z kimś kto pracuje bądź pracował ostatnio w Czechach!!!!
Prosze o kontakt [email]
Witam witam! Czy jest tu ktos z okolic Cieszyna? Wybrałbym sie tam do was do Pilzna ale nie wiem czy jechac czy nie... Pozdrawiam i powodzenia zycze! KGB YO!
emaaa wszystkim!!! jutroo smigam do plzen z koleszkaaa i mysle ze nie bedzie to oboz pracy jak tu piszee 3/4 osob. wiem ze nie jadee tam na balet alee mysle ze bedzie luzik. pozdroo dla wszystkich ktorzy juz tam robiaa i tych co majaa zamiar sie wybracc aaaaaaaaaaaaaaa jutrooo jedziemyyyy bedzie grubooo eeeeeeeeeeee hehe nie no joke bedzie dobrzeeee myslee pozytywnie. eloooo eloooooooooo
ty no ja moge jechac ale za tydzien napisz mi swoje gg
Temat przeniesiony do archwium.
511-540 z 1169