Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
421-450 z 1169
to ty chybamiales jakies uklady z ktoryms z koordynatorow albo z kovačem
Mania prześladowcza to zaburzenie lękowe, polegające na nadmiernym, nieustannym zastanawianiem się nad skutkami swoich czynów i lęku przed wieloma czynnościami. Ponadto występuje przeczucie prześladowania.
tak pracuje dla nich z firmie fic w rudnej przed pragom nie polecam sk expres to jebani klamcy zrobiono nas w konia praca po 12 i 16 godzin po 13 dniach niezolniczej pracy dostalismy 1 dzien wolnego NIE PRACOWAC DLA FIRMY FIC NIGDY LUDZIE MY STAD UCIEKAMY A WARUNKI ZAMELDOWANIA FATALNE NIE PRACUJCIE DLA FIC
MAM PYTANKO JA I MOJI ZNAJOMI TEZ PRACUJEMY DLA SK EXPRES Z W TYM PIERDOLONYM FICU KOLO PRAGI CHCEMY SIE PRZENIES DO PANASONICA BO PRACA PO 12 I 16 GODZ BEZ PLATNYCH NATGODZIN 55 KORON ZA GODZ UBYTOWNIA DO DUPY NAPISZ CZY WARTO
PIERDOLCIE PRACE W CZECHACH JESTEŚMY POLAKAMI TO PRACUJMY W POLSCE. A TAK WOGULE TO NAJLEPIEJ NIC NIE ROBIĆ TYLKO DOBRZE KOMBINOWAĆ.
PROSZE O KONKRETNE NAPISANIE MI JAK WYGLADA STUACJA W FIRMIE PANASONIC ILE GODZIN SIE PRACUJE BO CALA NASZA POLSKA EKIPA CHCE PRZEJSC JAK NAJPREDZEJ DO PANASONICA PONIEZAZ SK EXPRESS OKLAMALA NAS MIELISMY PRACOWAC 8 GODZ EWNTUALNIE
NADGODZINY JAK KTOS CHCE A TU KURWA WALEK PRACA PO 12 I 16 GODZIN JUZ 13 DZIEN BEZ WOLNEGO PROSZE O KONTAKT NA MAILA [email] jestem dziennie na kompie piszcie ludziska jak najprendzej pozdro...
Cześć.Właśnie wczoraj wróciłam z Pilzna z Panasonica.NIe jest tak pięknie jak przedstawiwją to w ogłoszeniu.Warunki bytowe są tragiczne.Mieszkałam w hotelu robotniczym w Starym Pilzeńcu 10 km. od Pilzna.Pokoje przeważnie 4-ro osobowe bardzo ciasne, 2 szafy w pokoju (nie ma jak sie pomieścić w tych szafach),jest mała lodówka.Na jednym piętrze mieszka ok.50-60 osób.Łazienki są integracyjne.Działają tylko dwa prysznice w których nie ma zasłonek ani zamków w dzwiach do łazienki.Toalety bez zamków w drzwiach.Jest jeden wielki SYF .Na ścianach isufitach jest grzyb(łazienka,kuchnia,ubikacja).Trzeba uważać na zakwaterowanie bo w pokoju mogą mieszkać 1 dziewczyna i 3 facetów,lub 1 facet i 3dziewczyny,poprostu upychają ludzi jak mogą.Warunki bytowe to tragedia.Wszędzie brud i syf.DO pracy wyjeżdzaliśmy o godz.5.30 a wracaliśmy o19.00.Praca trwała 11.30 h.Są takie noclegownie,które oddalone są od Panasonica o 40 km.Nie polecam tej pracy jeżeli możesz to zrezygnuj.Pozddrawiam.
wybij sobie z głowy ,że dostaniesz jakieś pieniądze.ja czekam ponad 2 m-ce i nic.
no udalo sie nam wywalczyc swoje postulaty a to zadkosc wiec praca dla sk express z firmie fic bedzie zajebista a za inne ubytowanie doplacom 3000koron jeah
Dzisiaj dostałem kase, zaległa pensje.Nie mam wydruku godzin to nie wiem czy sie zgadza.Ale według moich obliczen to malo.Ale niech bedzie!Swiadectwa do dnia dzisiejszego nie dostałem!Sprawe kieruje do Sadu musza sie nauczyc...bede walczył za urlop i nadgodziny.Jest nas wielu kolegów ktorzy zakladaja sprawe.To tyle.nieraz tu kukne:)
no to chłopie masz szczęście.dla mnie kase wysłali 13.10 i do tej pory nie ma.a mozesz sprawdzić kiedy twoją wysłali?
WITAM JA TEŻ DZISIAJ ZAŁOŻYŁEM SPRAWE W SONDZIE I DO BYŁEM W REDAKCI GAZETY. BARDZO SIE UCIESZOM NOWYM TEMATEM JAK NAPRAWDE NAS TRAKTUJOM W CZECHACH SŁOWACKIE AGENTURY PRACY MAM JESZCZE PARE FILMIKÓW NA KOMURCE TO JEST DODATKOWY DOWÓD NARKA POZDRAWIAM GREGOR
tomek teras cie poniosl nieopowiadaj takich bajek
A jednak to zrobiłeś!To bedzie długa droga ale....Trzeba walczyc o swoje to fakt.
Do Miras 12!
Jak Twoje sprawy? Czytam ze Ci sie Humor poprawił! To fajnie ! Pozdrowienia!!!
Czesc ja tez jade do czech 8 listopada
Skontaktuj sie ze mna moje [gg]
Prosze ludzi o szczera opinie czy mam wyjechac i czy to wszystko co jest naforum to prawda czy warunki sa az tak straszne moje [gg]
Czesc ja jade do czech 8 listopada odezwij sie do mnie na [gg]
POZDROWIENIA dla fajnej Sylwii xxxx
SŁUCHAJCIE LUDZIE BO NIE BĘDĘ POWTARZAĆ, NIE JEDZCIE DO ŻADNYCH CZECH, PRACOWAŁEM W SKODZIE W CZECHACH I JEST SYF. WYZYSKUJĄ TAM JAK TYLKO MOGĄ, POLSKO-CZESKA FIRMA POŚREDNICZĄCA OTASS, ZETKA,ITP. ZERWAŁEM UMOWĘ, PIENIĘDZY NIE DOSTAŁEM I TYLE. TAKA WŁAŚNIE JEST PRACA W CZECHACH, JAK PRACOWAĆ W CZECHACH TO TYLKO BEZ TYCH POŚREDNIKÓW- WTEDY BĘDZIE SIĘ OPŁACAŁO, A TAK TO W POLSCE MAMY WIĘCEJ NIŻ TAM, BO DOCHODZĄ KOSZTY ZA TO ZA TAMTO PO PROSTU KRADNĄ NASZE PIENIĄDZE ZAPRACOWANE CIĘŻKO, WIĘC PROSZĘ PRZEMYŚLEĆ, CZYTAJCIE BLOGI, BO TAM JEST PRAWDA NAPISANA, POZDRAWIAM
jakie blogi??? gfdzie one sa
Gondolierowi chodziło zapewne zeby czytac to co jest na forum A tu rzeczywiście jest duuuuuuuuuuuuuuuzo prawdy!!! Pozdro Dla Mirasa12!
Ahoj wszystkim
jak czytam to forum to sie zastanawiam czy nwy syie smieci orzarliscie czy co ze takie glupoty piszecie
praca jest super ale gorzej jest z firmami posredniczymi tzw.agentury polecam wam wszystkim agencje Edy Max ze slovacji bo jest najlepsza
pozdro dla gregora i mirasa12
duzo tu na tym forum jest ale przesady anie prawdy....
owszem jest tu napisana prawda co do niektorych agencji itd. ale do przesady ilez tak mozna pozdrawiam stalych bywalcow tego forum
Przesada pewnie przesadzają ci którzy zakładają sprawy w sądzie, ci którzy nie dostali kasy i wszyscy inni, którzy pojechali do Czech z nadzieją zarobiena ksy i wrócili z niczym albo z długami! To jest przesadzone? Ty sie zastanów Bo raz piszesz zle o Panasonicu a raz ze jest ok Moze to wynika z jedzenia w\w smieci?.... Pozdro
czesc na której zmianie jesteś partaciem
p....doleeeee , po tych wszystkich komentarzach jednak nie jade do czech , wole tutaj zap...dalać za marne grosze dla polski :D
Czt naprawdę jest tak tragicznie jak piszesz? Mój syn koniecznie chce wyjechac do fabryki Panasonic i twierdzi że moje negatywne uwagi w tej sprawie są subiektywne. Tak jest w istocie ale po przeczytaniu negatywnych opinii w odniesieniu do fabryki Panasonic trudno sądzić inaczej zresztą w tym jest napewno troche prawdy być może cała prawda. Dlatego prosze cię odpowiedz jak jest naprawdę?
jak się można skontaktować z kimś w heroi ale po polsku.bo znalazłem nr ale nie moge sie dodzwonić.i czy opłaca sie tam jechać w grudniu.pozdrawiam
czesc aszi jak nie masz rodziny w polsce to mozesz sprobubowac swoich sil w panasonicu ale jak masz to szukaj w polsce roboty pozdrowka
Temat przeniesiony do archwium.
421-450 z 1169