A mi heroja dalej nie wyplacila kasy a do polski wyslali mi jakis glupi list z miesiecznym zarobkiem 12tys. koron ludzie nie daj cie sie !!!!
ja jestem tu na miejscu i widze cala sytuacje ludzie uciekaja od heroja i albo zmieniaja agencje albo chodza za nova praca no a pracy w samym pilznie jest w h....!!!
nikt nie powiedzial ze jak przyjedziesz do czech ze muusisz pracowac w panasonicu ja znam zajebista agencje pracy zvie sie to prapag s,r,o, robilam tam za kordynatora co pravda praca nie jest w panasonicu ale w innych firmach i bardzo dobrze placa za godz bo az 80kc do tego oplacaja ubytovnie daja listki na obiady w wysokosci 60kc a do wlasnego mieszkanka daja 2.500 tysiaca kc
i wszyscy sobie chwala ktorzy odeszli od panasonica a teraz odeszlo z heroji bardzo duzo osob . teraz wyszla nova plotka na panasonicu ze od novego roku zostana tylko 3 agencje tj.:
tetra-ktora nie zatrudnia polakow
edyy max
no i heroja
nie wim ile w tym jest prawdy ale bylo by to bardzo dobre bo jak na razie jest to ale wielki burdel w tym panasonicu jedni przychodza i po 3 dnich odchodza a teraz w panasonicu jest przepust ludzi do innych firm bo narazie zostala zmniejszona produkcja ale to tylko do konca roku ....
ale zem sie rozpisala no to tyle jak na dzis o tym co sie tu dzieje
tak wogole mirasku to czemu sie nie odezwales jak bylam w polsce ??????
ale powiem ci zaluj bo bylo super tylko bardzo krotko