Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
541-570 z 1169
witam jestem zainteresowany wyjazdem do plznen wiecie kiedy jest jakis wyjazd najlepiej z heroji moje [gg] piszcie
magdufa - kontakt jest możliwy :)
[email] lub [email]
na pierwszy zagladam raz dziennie a na drugi trochę częściej :)
ja tam jade do fabryki skody w mlada boleslav
Siema a kiedy jedziesz do tej skody?? ja mam byc 21.01 w Krakowie i tez do skody odp i z jakiej firmy jedziesz?? pozdrawiam
ktoś słyszał moze o firmie max service????????????? prowadzi rekrytacje do skody w mladej boleslav!! warto jechac??
Ktoś jechał może z "Etat&Akapulco" z Elbląga? Proszę o garść szczegułów co do tego pośrednika pracy ;)
PRZYDA SIE :))
http://www.matsushita.cz/
czesc wszystkim tu smerfeta
jakos zyje zrezygnowalam juz z pracy w panasonicu ale i praca w czechach tez mnie zmeczyla a tak wogole miras 12 czemu do konca nie umiesciles tych wszystkich e-maili jak to mowi kovac od kolegini izy?????????????????
a tak wogole to mam juz nazwe naszej agencji hehehehe
pozdrawiam smerfetta cz.
[email]
[email]
Witam.Ja mam do Panasonica w Pilznie wyjazd z Katowic z Laudam.(miał być wyjazd w we wtorek 23 stycznia ale przełożono go o ok.2 tygodni).Jak myślicie wyjazd z Laudam jest dobry,warunki też są dobre jakie oni zapewniają.Jedzie ktoś jeszcze z tej firmy co Czech.Jak tak to niech da znać.Jak ktoś wie to niech mi pisze jak tam teraz jest , Pozdrwaiam wszystkich i zapraszam do pisania mi - jak ktoś coś wie.Strzałka mój meil ; [email]
mój mąż ma jechac z tej firmy.
zna ktoś te firme??
Firma LAUDAM zna ktoś?!
witam czy ktoś pracował w firmie SK Ekspres z Częstochowy
Jakie wrarzenia
Witam Serdecznie;

Czy ktoś wybiera się pod koniec lutego do pracy za pośrednictwem Impela ?
Jestem z Wałbrzycha i z informacji jakie odtrzymałem wyjazd ma być z Wrocławia..

Moje [gg]
tel. 517-526-758
Nich ktoś da namiary na dobrą agencję najlepiej do czeskiego pansonica.
Chodzi mi o agencje z Wrocławia bądź z Kotliny kłodzkiej.
Dajcie namiary na normalną agencję z Wrocka bądź z kotliny kłodzkiej.
[gg]
ja pracuje w panasonicu, jezeli moge pomoc w czyms to prosze moje [gg]
Hejka ludziska:) mam pytanie czy ktos zna firme sk express z Katowic? bo mam za miar za ich pośrednictwem pojechac do pracy do Czech a nic nie wiem o tej firmie.prosze o informacje .z góry dziękuje. [email]
milion postów o sk express - poczytać forum, to nie boli tylko czas zajmuje a lektura jest fascynująca ;)
czesc:)

jestem z czestochowy,mam na imie tomek, ja sie tam wybieram, czekam na telefon od nich, podpisalem juz umowe jade tam przez Imprel HR Service. jak cos mozesz sie ze mna skontaktowac przez gg 6[tel]albo mojego koma (889431005) na gg raz mnie zlapiesz a raz nie, wiec lepiej na kom, jakos moze sie zgadamy i spotkamy, obgadamy co i jak tam jest to narazie :)
cze:) ja jade tam po raz 1, przez Impel HR Service, czytalem te komenty, ladna lipa;/ jeden znalazlem z impela i na szczescie pisal ten ktos o tym posrednictwie, ze jest ok, na szczescie :) Jak cos zagadaj na koma, cos moze sie razem wiecej dowiemy (889431005) albo gg (6022373) na gg rzadko kiedy mnie zlapiesz. warunki jakie mi zaproponowali wydaja sie ok, ale praktyka bywa inna.

pozdro.
czesc, jestem z czestochowy, mam 23 lata, bylem we wrocku w impelu na Ruskiej 5, kolo placu solnego, wypelnilem kwestionarisz, podpisalem umowe, jest okres probny 3 miechy a potem na stale, pisza, ze zapewniaja darmowy przejazd do pilzna z wrocka i powroty plus darmowe dowozy do pracy, jak cos moje [gg] , pozdro
[wpis usunięty]
uciekaj z tej zlodziejskiej agentury, to najgorsza banda zlodzieji w panasonicu kary dostajesz nawet za posiadanie RADIA w pokoju, mojej kobiecie te skur...yny zapier.....y 1,5 wyplaty lgajac w zywe oczy ze wyslali do polski. jak chcesz jechac znajdz inna Agenture mysle ze najlepsze w tej chwili to Edimax i Danc Contract
Witam wszytskich, mam takie pytanko, czy sa jakies inne agencje ktore obsluguja Panasonic oprocz Heroi? I jakie tam sa warunki? pozdr:)
kto jedzie do Panasonica 21.02??? [gg]
scum 721 mowisz o impel hr service? z tego co widze to bylo niewiele komentarzy o pracy w panasonicu przez impel, a jesli juz sie trafily to byly pozytywne :) mam nadzieje, ze jak uda mi sie tam wyjechac to bedzie loos, nie jade sie tam zachlac tylko troche kasy zarobic, tak obliczylem, ze po oplaceniu mieszkania jesli je znajde i odlozeniu kasy na jedzenie powinienem odlozyc miesiecznie jakis 1000 zl wiec niech nikt nie gada, ze sie tam nie oplaci jechac, mozliwe, ze inaczej jest w innych firmach posredniczacych, jednak ja uwazam, ze powinno byc dobrze :) Zapraszam dziewczyny, chetnie poznam jakies nowe kolezanki, moze jakos sie zgadamy np. we wrocku bo jak ja tam bede jechal to z wrocka mam transport bezplatny ,ktory zapewnia pracodawca i powroty tez, ale do samego wrocka musze dojechac z Czestochowy.

Pozdro for all
scum 721 mowisz o impel hr service? z tego co widze to bylo niewiele komentarzy o pracy w panasonicu przez impel, a jesli juz sie trafily to byly pozytywne :) mam nadzieje, ze jak uda mi sie tam wyjechac to bedzie loos, nie jade sie tam zachlac tylko troche kasy zarobic, tak obliczylem, ze po oplaceniu mieszkania jesli je znajde i odlozeniu kasy na jedzenie powinienem odlozyc miesiecznie jakis 1000 zl wiec niech nikt nie gada, ze sie tam nie oplaci jechac, mozliwe, ze inaczej jest w innych firmach posredniczacych, jednak ja uwazam, ze powinno byc dobrze :) Zapraszam dziewczyny, chetnie poznam jakies nowe kolezanki, moze jakos sie zgadamy np. we wrocku bo jak ja tam bede jechal to z wrocka mam transport bezplatny ,ktory zapewnia pracodawca i powroty tez, ale do samego wrocka musze dojechac z Czestochowy.

Pozdro for all
cze. wez zajrzyj do wrocka firma Impel HR SERVICE, Ul. Ruska 5, niedaleko placu solnego, ja specjalnie z czestochowy tam pojechalem i podpisalem papiery
Hejka:)Czy ktos jedzie do tantunga w Pilznie z sk express z Katowic? bo ja jade:)jak co to niech da znac na maila [email] Pozdrawiam:*
Cześć. Czy jedzie ktoś z Łodzi do Pilzna z SK Expres?
Temat przeniesiony do archwium.
541-570 z 1169