Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 1169
Jadę z firmy Prowork (Heroja)
Więcej macie w meilu.
Pozdro
Andrzej
a ja własnie wrocilem z Pilzna :)) ide do woja i skonczyla mi sie 4 miesieczna przygoda z Panasonikiem :) przyzwyczailem sie tam tak bardzo do ludzi ze było ciężko wyjechac ale cóż czas na WOJSKO :)) jedyne co tam po mnie zostało to rower na którym przejechalem tyle km :))
pozdro dla Ubytowni w Starym Piździelcu oraz tej na ul Radyńskiej w centrum.
oraz calego PDP 9 i PDP 6 :))
Witam wszyskich prosze dajcie znac jak tam jest w tej fabryce panasonica naprawde ja mam jechać z work service!!!rnPiszczie na maila [email] [gg]
CześćrnCzy ktość wyjezdza do czech do panasonica 19 wrzesnia z Wrocławia?
witam czy ktos wybiera sie w najblirzszym czasiee do panasonika przez sk expres prosze o kontakt na [gg]
hej my wyjezdzamy i jak narazie to wiemy tylko tyle ze wyjazd jest 19 września ale skad co i jak to czarna magia!!!!
Cześć wszystkim!!Też chciałbym wyjechać do tej pracy do Panasonica,ale po wypowiedziach innych osób na tym forum mam mieszane uczucia,ale może mimo wszystko warto,chociazby w celu zdobycia ciekawego doswiadczenia i przeżycia przygody.Byłem już w Czechach 2-krotnie (w celach turystycznych:).Bardzo mi się ten kraj podoba,ludzie też raczej mili....Sam już nie wiem.Wybiera się ktoś z Wawki???Pozdrawiam
cześ jesteśmy małżeństwem chcemy wyjechać przez heroje dajcie jakieś namiary bo nie możemy nigdzie ich znależć. najlepiej nr tel i e-mail
hej ja sie wybieram pod koniec pazdziernika do czech do pracy do fabryki skody jade samochodem mam robote dla dwoch jesli ty albo ktos inny jest zaineteresowany daj mi znac!!!oczywiscie zajezdzam po ta osobe ale rowniez skladka na gaz!!!moj [gg]
A czy oprócz Panasonica można się wkręcić do jakiegoś innego zakładu??Gdziieś mi się tutaj Skoda o uszy obiła???I czy o też jest robota poprzez pośredników??
Aha i jeszcze jedno.Niemal każda firma pisze o dobrym stanie zdrowia i aktualnych badaniach lekarskich.Jeśli ktoś wie to niech napisze dokładnie jakiego rodzaju są to badania:)Z góry dziekuje.Pozdrawiam wszystkich zamierzających wyjechać do naszych południowych sąsiadów
hej a ja mam inny problem zglosilam sie do tej pracy w biurze sk exspres w rzeszowie w sierpniu najpierw mial byc wyjazd na poczatku wrzesnia tez niby pod koniec potem mosie jeszcze okaze ze wogole juz samam nie wiem co robic z innych biur jak wysylalam aplikacje to od razu dawali termin z gawo napisali mi w mejlu ze wyjazdj jest jutro z wroclawia i czy rezerwowac dla mnie miejsce szydera nic mi nie powiedzilei o dokumentach itd tylko zebym tam byla na dworcu lol a teraz czekam na potwierdzenie odjazdu co zaczyna mnie wkurzac bo ani do pracy nie moge isc tylko czekam i czekam jezeli wie ktos cokolwiek o wyjezdzie z rzeszowa to napiszcie pzdr
Czy moze ktos jedzie do Czech-Pilzna autem ,30 wrzesnia?
wybiera sie moze ktos w niedziele od pilzna z katowic z firmy sk expres prosze o jakis kontakt na [gg]
MI NARAZIE SIE TU PODOBA UBYTOWNIA JEST OKI LUDZIE TAKZE MIESZKAM W ZBUCHU GDIE MAM KOLO OKNA PKP I 20 DO WIKESZEGO MIASTA TAKIEGO JAK PILZNO JA WAM POWIEM TAK JESLI CHCECIE KASE ZAROBIC TO PRZYJEDCIE TU I JESLI JAKIES DZIEWCZYNY BEDA TERAZ TU JECHAC TO WALCIE ZE DO ZBUCHU JEST TO NAJLEPSZY HOTEL ZE WSZTSTKICH
a ja sobie tu siedze juz grubo ponad 4 mieszki :) i jest zajebiscie hehe :p
jutro jade do domu /Polska/ a 30 wrz /moje ur heh/ albo 1 Pazdz wracam zas na Plzen :)
jade na Cieszyn wiec jak ktos chce to moze jechac spowrotem ze mna :)
Witam ja wlasnie\niedlugo bede siw wybieral do pilzna do panasonica i chcialbym sie dowiedziec ja kto tam naprawde teraz jest ile mozna zarobic miesiecznie ile dni sie pracuje czy jest praca stale czy sa jakies dluzse prerwy w ktorych nie mozna zaorbic i czy latwo wynajac tam mieszkanie i jakie sa koczta takiego 2 pokojowego po porstu chodzi mi o to ze nie wiem cy oplaca mi sie tam jechac czy na pewno jest tam praca czy z ta prac a top jest roznie rnjezli kos byl lub jest tam to prosze o odpowiedz dziekuje albo moze ktos sie niedlugo wybiera yo tez prose o kontakt 2871666
jesli ktos nie mosi niech nie jedzie
jesli ktos nie mosi niech nie jedzie to co mowia w polskich agencjach to gruba przesada . ja mieszkalem w starym pilznie na pietrze sa 2 ubikacje tylko 1 dziala sa 3 pryzsnice dzialaja 2 . wszystkim zadza cyganie z heroji traktuja polakow jak bydlo.zabieraja 50 procent zarobionych pieniedzy a po zaliczke mosisz tloczyc sie iprzepychac w kolejce jak za komuny, a wyplacaja kase przed firma w autobusie.autobusy psuja sie ciagle i do pracy jedziesz w 80 sob w jednym.
Witam , podaje adres oczywiscie w Plzen :]

HEROJA s.r.o.
Jicinska 1073
Mlada Boleslav
29301
CR

... co do pracy .... to nie jest ciezka
nie wiem o co wam chodzi ludzie , pracowalem tam i jestem bardzo zadowolony, co do sróbowania to nie jest takie straszne :o ...
witam , ktos z was dostal pieniadze wysylane poczta od heroji ?????? PILNEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! jezeli tak to w jaki sposob ... wszytsko musze wiedziec ....
heya wracam tam w niedziele bo mam na nocke jade z okolic Cieszyna. Jest ktoś kto rano wraca w niedziele do Pilzna jak tak to dajcie znac na [gg] albo mail [email]
byłem w czehach 5mie i niczego sie nie dorobiłem pracowałem w panasonic w pilznie i chawliczkowym brodzie w firmie WALEO poprostu hujnia odradzam wyjazdu wiencej informacji pod nr tel 5[tel]
czesc ludziska pozdro wszystkich z dobrawki nie porzyczajcie kasce pieniazkow bowam nie odda a ci co nie musza niech do panasonica nie jada
czesc ludziska pozdro wszystkich z dobrawki nie porzyczajcie kasce pieniazkow bowam nie odda a ci co nie musza niech do panasonica nie jada
Hej.Ja dostałam kase od Heroji pocztą, w kopercie, wszystko się zgadzało.Pozdro
ja tam bylem z ek ekspres i znowu tam dzisiaj jade jak ktos chce niech jedzie ale tylko z ek ekspres nie z innej agentury bo heroja i work sa do dupy kazdy tak powie co sa z heroi i worka
może ktoś powie szczerze ile można naprawde zarobić we wrześniu i czy będę mogła wysłać pieniądze do domu
może odezwie się ktoś z sosnowca i powie prawde o zakwaterowaniu i pracy
powiedz mi szczerze bo moja żona pojechała .jak tam jest naprawdę.czy ma wracać czy nie.
Maz wyjechal do pracy w Skodzie w niedziele i dzisiaj juz wraca razem z 10 mezczyznami, ktorych poznal w busie wiazacym ich do pracy!Niejaki pan Robak(oferta pracy zamieszczona w dolnoslaskim urzedzie pracy) zwyczajnie klamie oferujac 1500zl na reke pensji, po odliczeniu kosztow zakwaterowania. Tak naprawde wychodzi znacznie mniej, bo nalezy doliczyc koszty dojazdu do pracy, zakwaterowanie jest 70km od zakladu pracy i jeszcze inne dodatkowe koszty, o ktorych nikt wczesniej nie wspominal. Obiady, ktore maja kosztowac 25koron kosztuja50 koron.Na poczatku jest okres probny i chyba wogole nic sie nie zarabia, bo ludzie tam pracujacy, opowiadali mezowi historie jezace wlosy na glowie.Ludzie pracuja przeszlo mc i nie dostaja pieniedzy, chociaz pan przez telefon informuje,ze po pierwszym tygodniu przepracowanym dostaje sie zaliczke. Hotel jest tragiczny, nie jestesmy przewrazliwieni, ale czasy niewolnictwa minely(mam nadzieje)-warunki uragajace czlowieczenstwu!By sprawdzic wiarygodnosc oferty pracy dzwonilam do urzedu, tam mnie poinformowano,iz strona czeska przesyalajac oferte pracy potwierdza,iz posrednictwo zglaszajace oferte ma zgode na tego typu dzialalnosc, ale za warunki pracy i wywiazywanie sie z umowy nie odpowiada tak naprawde nikt, wiec kazdy jedzie na swoja odpowiedzialnosc, a jak nas ktos wystawi do wiatru, to jedynie mozemy miec pretensje do boga!Przepraszam za bledy, ale cos mnie trafia...
Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 1169