Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 1169
ja pracowałem tam trzy miesiące i dobrze radze nie jedżcie tam bo to jedno wielkie gówno i nie zależy nic od agentury bo wszystkie to złodzieje a w panasoniku jesteś traktowany jak szmata taka jest prawda żeby wysłać do domu 1400 zł. to trzeba mieć chody żeby zostać na nadgodziny a nadgodzin na wyżej wymienioną sumę musisz mieć praktycznie cały miesiąc tak że ogólnie ludzie nie dajcie się robić w wała lepiej poszukać roboty w polsce ja po tygodniu znalazłem i mam to samo co w zasranym panasoniku a dziennie jestem w domu
ja bym sie chciala dowiedziec czy w walbrzychu znajduje sie siedziba sk express ?
gdzie moge zlozyc oferte pracy?
sluchaj a mozesz dac namiary do pragi do panasonica moje gg to 6[tel]zgory dzieki
Ludzie ja jestem tu juz 2miesiace i tu jest zajebiscie zalezy jak kto sie nastawi jak chcesz zarobic kase zarobisz nie czytajcie tych pierduł
Tiaaa pracowalem w Panasonicu przez miesiac :) robota nie jest zla agentura SK Expres nie nadaje sie na taki wyjazd u nich wystarczy ze 1 dzien sie nie pojdzie do pracy i potracaja wam tygodnia zaliczke jak dla mnie to jest glupota nie dosc ze kaza zapierdalac po 8 godzin raz was nie bedzie w pracy i za co potem kupicie sobie jedzenie zeby przezyc caly tydzien i nastepny :/ 2 sprawa jak rezygnujecie z pracy to odluzcie sobie wczesniej pieniadze na bilet bo agentura SK Expres nie da wam waszych przeprwacowanych pieniedzy w Panasonicu uslyszycie tylko ze pieniadze przesla do na Polski adres zamieszkania a jak macie wrocic do polski to ich to nie interesuje. My z kolegami waracalismy pociagami 36godz. stacja po stacji !! Jak macie juz pracowac w jakis agenturach to polecam HEROJE :) maja troszke o 300kc mniejsze zaliczki ale firma jest wiarygodniejsza od SK Expres. Dla ludzi chcacych wyjechac tam i utrzymywac rodzine odrazu odradza ta opcje ten wyjazd nadaje sie dla ludzi ktorzy chca wyjechac i normlanie sobie zyc za granica :) aha bo bym zapomniaj jak ktos to czyta kto chce wyjechac 1 raz do Panasonica i bedziecie miec polskiego koordynatora ADAMA (cpuna) to na wstepie mowie zebyscie go wyzywali i jechali zeby gadal glosniej to tyle z mojej strony rnrnPozdrawiam małY :]
Czytam cały szereg wypwiedzi i w końcu nie wiem czy decydować się na wyjazd czy nie.
Napisz proszę ( bez owijania w bawełnę) jak jest naprawdę.
Jeśli możesz kieruj na adres:
[email]

Pozdrawiam
Czy jest lub byl ktos przez prowork
Wcale nie jest tak zle!!!!!pracowalam tam przez 14 miesiecy i bylo ok.po roku awansowalam.jesli sie tam wybierasz, uwazaj na agencje...ostatnio odciagneli mi pol wyplaty bo kilka miechow wczesniej mi wyplacili wiecej.sluchaj, praca sie oplaca, ale trzeba sie starac o przejscie pod firme a taka mozliwosc istnieje!!!!!zycze Ci powodzenia.mogo powiedziec ze bylo to najpiekniejsze 14 miesiecy.przy okazji pozdrawiam wszystkich z ktorych mialam okazje poznac.Bede tesknic!!!!! Line lider z pdp6
witam czy jedzie ktoś może jutro to jest 30.08.2006 do pilzna do panasonika ja wracam po wolnym.jakby ktoś jechał niech da znac!!tel 88[tel][gg] .
jeżeli ktoś ma pytania na temat pracy w panasoniku chętnie odpowiem.
pozdro....
jeszcze jedno wyjeżdżam z katowic!!
Witam ,rnczy jest prawdą , ze jesli ktos ma doswiadczenie w elektronice ma tam mozliwosc awansu ?rnJaka jest mozliwosc wynajmu prywatnego pokoju i jakie sa ceny , i czy w ogole z tej stawki co tam proponuja da sie cos wynajac+ przezyc ?rnJakby ktos mogl odpowiedziec tutaj na forum lub na [email] to dziekuje .rnPozdrawiam,.
Pracuje obecnie w Panasonicu.
witam czy jes ktos kto wybiera sie moze we wrzesniu do panasonika ja mam jechac pierwszy raz chcialbym wiedziec jak tam tak na serio jest muj numer [gg]
Czy ktosc wyjezdza pierwszy raz do panasonica? Bo ja wyjezdzam z firmy gawo w czwartek z wrocławia.
czy możesz mi daćnzmizrty na "Etat&Akapulko"
Byłem juz prawie zdecydowany wyjechac do pracy w panasoniku w pilznie.Wyjazd i praca organizowana miala byc przez firmę Work Service z Wrocławia.Lecz po tym co przeczytałem tu dzis na forum ochota mi przechodzi.Czy moglbym prosic o meila od kogos kto tam byl ,jak jest naprawde ?bez sciemy i przez jaka agencjie sie tam mozna najlepiej wybrac zeby bylo jak najmniej wałków?;).I jak z ta agencja sie skontaktowac?.Z gory dziekuje.Moj meil topoorek.op.pl
Byłem juz prawie zdecydowany wyjechac do pracy w panasoniku w pilznie.Wyjazd i praca organizowana miala byc przez firmę Work Service z Wrocławia.Lecz po tym co przeczytałem tu dzis na forum ochota mi przechodzi.Czy moglbym prosic o meila od kogos kto tam byl ,jak jest naprawde ?bez sciemy i przez jaka agencjie sie tam mozna najlepiej wybrac zeby bylo jak najmniej wałków?;).I jak z ta agencja sie skontaktowac?.Z gory dziekuje.Moj meil topoorek.op.pl
wie ktoś może kiedy jest najbliższy wyjazd z firmy sk expres???
ludzie nie jeccie tam to oszusci ja wrucilem po 3 miesoiacach i zarabiam w polsce wiecej niz tam tylko tydzien szukalem roboty a WORK SERWICE i pan Krzysztof i Branio to oszusci jak Krzysztof klamie to lata mu oko lub warga a branio jezdzi z pala bejzbolowa w samochodzie W Malesicach panu krzysiowi zrzucili na autko kibel oni nas polakow maja za Alkoholikow A kobiety ZA d..... nie jeccie tam szkoda nerwow w polsce jest lepiej.
hejka ja tez zamierzam wyjechac z sk express moj nr 8113943 odezwij sie bi chcialabym sie dowiedziec cos albo daj swoje namiary pzdr
i tu popieram małego ma racje cpun nawija fajnie i smiesznie bo sam nie wie co mowi i na dodatek bardzo cicho jak jest mowa o prawdzie trzeba go szczelic w kwadratowy leb moze zacznie mowic glosniej
a maly to ja wlasnie chcialem go lac w kantynie jak spal na stole moze pamietasz taka sytuacje okolo 7 sierpnia laptopa mu chcielismy zabrac i tak mu wszystko szlak trafil bo co zapisal w kompie to poszlo w pizdu bo wylaczylem mu z sieci lapta:)) pozdro PSIUTA
witam na dniach mam wyjechac do pracy w chechach Firma panasonic przez posrednictwo SK express mozecie mi powiedziec czy to dobry wybor i napiszcie szczeze jak tam jest dzieki i do zobaczenia :)
Mój brat wyjechał jest po szkoleniu i ma już serdecznie dość nie podpisał umowy która jest po Czesku (paranoja) jak sądzisz wróci bez problemów? A gdyby podpisał umowe cz jest możliwośc powrotu?
Sluchajcie, czy naprawde w tych Czechach jest az tak zle? Ja wyjezdzam jutro (10 wrz) pierwszy raz z dziewczyna, jedziemy z firmy Prowork i Heroja. Jak tam jest naprawde? Czy bede musial pilnowac, zeby mojej dziewczynie nie stala sie zadna krzywda ze strony rozbestwionych samcow? Bo tego sie boje najbardziej, powiem szczerze. Piszcie na mail [email] Jedzie ktos jutro z tej firmy? Moze sie jakos zgramy. Odjazd z Wroclawia o 14 autobusem HEROJArnrnPozdrawiam i czekam na szybkie i wyczerpujace odpowiedzi :)
Ja jutro - 10 września jade do Panasonica o 14 z Wrocławia. Skąd dojeżdzacie do Wrocka?Odpiszcie na [gg] Pozdro
Acha
To było do Adama i Ani
Do Andrzeja - my jedziemy ze Szczecina. Pociag mamy o 6:50 i o 12 jesteśmy we Wrocku. Jak byś jechał tym pociągiem, to daj znać na SMS [tel]. Internetu już dziś nie będę chyba miał, bo mają mi przyjść rozłączyć - planujemy dłuższy wyjazd. Pozdro. Adam i Ania
Andrzej_41 - a z jakiej firmy jedziesz?
Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 1169