Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 1169
Nawet sie nie pytaj! Katasrofa!
zanea jedziesz ? bo mysle o tej niedzieli jak sie da????????
Wyjeżdżam ~jutro na wakacje(na 2 tyg.),więc nie będę w stanie udzielać info. przez maila. Pozdrawiam!
wynika z tego ze nie opłaca sie teraz wyjezdzac ze wzgledu tych dni wolnych, mysle tez ze nie bedzie wyjazdow z tego powodu. Dzownilas tam? co sie dowiedzialas?
dzwonilam do Heroi i wyjazd jest po 10 VIII z Wrocławia. Wyliczylam ile mozna byloby zarobic i sa to minimalne koszty, niby nic ale zawsze cos. Biorac pod uwage ze nie jest to zaden walek i jest tak jak mowia, nie mam na mysli tych negativ komentarzy
"Etat&Akapulco" dzwonilam tez tu, jednak to nie jest tak rozowo jakby sie wydawalo po rozmowie z Heroja. Nie opłaca sie wyjechac osobom ktore maja zamiar kontynuuowac czy rozpovczac studia -na 2 miesiecy, trzeba przepracowac 3 miesiace, jezeli krocej to ponosimy koszta (zwrot dopłaty za mieszkanie + dojazd czy powrot). Czyli po kalkulacji wyjzad na te 1,5 miesiaca (bo wyjazd jest po 15 VIII) jest nieopłacalny
cholewka to 3 mieisace jak znalazl gdyby bylo teraz zadzwonie tu jeszcze tel. [tel]to katowice ten expres.
Wiecie co widze ze zdania sa podzielone i nie ma co sie zastanawiac cza jechać i sprawdzic samemu skoro nie macie zdania to do pracy sie jedzie a nie na wczasy:) ja jade 6 sierpnia sk ekspres z wałbrzycha hotel mam miec 50 kolometrów od panasonika czyli jeszcze inny sprawdze i powiem wam jak jest pozdro
jedna agencja mówi o kaze 3000 tysiecy a sk ekspress mówi o 800 koronach jesli nie przepracuje 1 miesiaca hmmm czas to sprawdzic pojade juz nie bawem i sprawdze:))
dziwi mnie to, ze SK Ekspress wysyła ludzi 6 VIII, a jak dzwonilam tylko ze do Heroi I Acapulco i oni wysylaaja ludzi po 10 i to grubo po 10 bo Panasonic ma miec wolne. Dziwne
aaaaa jestem już w POLSCE :)) 2 TYG wolnego. Super prawie dojechalem na tym rowerku do pilzna. 456 km zrobilem w 39 godzinek ale 34 km przed pilznem juz wysiadlem i przyjechali po mnie autkiem moji kamaradzi :)) POZDRO DLA POKOJUI nr 3 ze starego plzenca :))
6 VIII o 13:00 powrot z pks-u z Wrocka POZDRO

Tomek z pokoju nr 3 :)
nie kumam wkońcu jak i dlaczego wysyłaja 6 skoro jest wolne zadzwonie i sie dowiem
wlasnie dzwonie
tomek a powiedz jak wkońcu jest spoko czy przewalone tylko plis szczerze oki powiedz wiesz ma prace stala ale nie za dobrze platna i wogole?
no wiesz ja teraz przywiozlem do polski 2 tys zł za 1 miech :) wiec chyba sie okala no nie.
Robie juz 3 miechy pod HEROJĄ mieszkam w starym plzencu i mi sie podoba rowerem se tam przyjechalem bo sie teraz przydaje. a teraz jestem w domu w Wodzislawiu :) na 2 tyg urlopie.zagadaj do mnie na gg :)) 6929455 POZDRO

Tomek => pokoj nr 3 ||Stary Plzenec||
SYLWIAAAAAAAAAAAA :)) wracaj do nas :)) coraz bardziej mi sie podoba w tych CZECHACH
teraz wkrecam 13 srubek hehe na taśmie czyli ok 5 tys srubek na szychte lol
a nadgodziny trzaskam dalej jak głupi hehe
POZDRO dla calego PDP 9
ahoj tomaszoo!w koncu 2 tygodnie szalenstwa w polsce,zajefajnie,ale pamietaj ze ze srubki na nas czekaja,no i oczywiscie ukochana Marcelinka:)
milego urlopu i do zobaczenia na ubytovni
pozdro dla CELI NR pokoj 35
Radzio Ty MATołku ;)) z Kozłowa heh.
wlaśnie kosztuje absinta mmm miodzio 70% lol
pozdrowienia dla byłego pracownika POCZTY POLSKIEJ hehe
Radzio Ty MATołku ;)) z Kozłowa heh.
wlaśnie kosztuje absinta mmm miodzio 70% lol
pozdrowienia dla byłego pracownika POCZTY POLSKIEJ hehe
ja wczoraj tez kosztowalem tego absinta i niepytaj jak sie ululalem:)
ogolnie nic niepamietam ale bylo spoko,
pozdro dla KRĄZKA z wodzisławia:)
Byłam w Panasonicu i mogę potwierdzić,że Work Service jest najgorszą polską agencją.Gdy pracowałam Heroja miała powodzenie, teraz stawki są wszędzie równe.rnSama praca (jako taka) nie jest zła.Ja testowałam telewizory, ale większość kobiet z Polski wkręca śrubki.Partaczki (czytaj brygadzistki) też są ok w przeciwieństwie do koordynatorów Worka.My przyjechaliśmy w czwartek około 22.00 i następnego dnia mieliśmy szkolenie, pobraliśmy identyfikatory, smerfne (niebieskie)ubranka firmowe i wypędzili nas do domu.W sobotę poszliśmy do pracy na godz.6.00.W sumie dniówka wyniosła nas 7g 30min. i do tego przerwa 30 min na obiad o bardzo dziwnym czasie (10:30).rnZakwaterowani byliśmy w barakach nieopodal Panasonica.Byłoby wszystko dobrze, gdyby mieszkali sami Polacy.Codziennie dochodzili nowi (przeważnie Słowacy).Zaczęły się dzikie wrzaski w nocy, różne awantury a w dodatku ginęło wyżywienie ze wspólnej lodówki.rnTeraz wróciłam do kraju oszukana,nie polecam największemu wrogowi firmy WORK SERVICE ani Heroi. rnA czy warto jechać???? Teraz są jakieś poważne zmiany,pracuje się po 12 godz. na stojąco bez wentylacji,dostaniesz za to butelkę niegazowanej wody.
:-*
Ach te słynne Malesice!Już i w ubytowni koło Panasonika jest wesolutko (policja ,pogotowie itp).Wódzia z piwkiem płyną strumieniem.Byłam ostatnio w Pilznie zlikwidować konto a przy okazji odwiedzić dziewczyny z którymi się zaprzyjaźniłam.Nie żałuję, że się zwolniłam.Work Service (moja agentura) to banda złodziei i oszustów.Przede wszystkim obcięli nam jedną całą dniówkę, nie mieliśmy bonusów które nam się należały itd
Teraz zmieniono system i podobnież pracuje się po 12 godz.I po co mi się przemęczać z dala od rodzinki kiedy i w Polsce można tyle samo zarobić?
1[tel]koron.Tyle odłożysz z całej wypłaty.
wpis jest wpełni prawdziwy rowniez pracuje w Panasoniku teraz jestem na przymusowym urlopie do pracy ide 7 sierpnia czesc!!!
pracuje od czerwca i jakosc zarobic mi sie nie udalo od wrzesnia bedziemy pracowac po 12 godzin przez 3 dni w tygodniu a nastepnie 4 dni wolnego .heroja podpisała umowe ze zapewnia 40 godzinny tydzien pracy !!! tymsamym niedotrzymuje umowy !! mnustwo przymusowego wolnego sprawia ze w normalnych godzinach trudno zarobic 10000 kc na miesiac !!! nalezy odlizyc 1500 kc za bytownie czytaj hotel i 2500 kc za wyzywienie by nie umrzec z głodu !! chyba ze ktos nie lubi jesc i natym oszczedza pozdrawiam moj e-majl [email]
nie wprowadzaj ludzi w blad w miesiacu czerwcu nominalny czas pracy ustalony przez panasonika byl 174 godziny i niewielu moglo skorzystac z pracy w nadgodzinach bo jej odmawjano !!! w efekcie mozna było max przepracowac 147,5 godziny normalne chyba ze ktos miał bardzo dobre układy z majstrem i pracowal lub nie nadgodziny zaco otrzymał dodatkowe wynagrodzenie !!!!
200 zl pl to przeciez 1500 kc liczac sredni kurs bankowy pozdrawiam
Ma ktos moze fotki jakies z tej pracy i jakie sa warunki
a masz zamiar jechać ?
bo tez mam zamiar jecha ale nie wiem czy warto i jakie sa wrunki. A z tego co pisza to dla niektorych da sie wytrzymac
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 1169