Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
1111-1140 z 1169
Witam mozesz sobie poczytac wyrzej i bedizesz wiedział jak jest ja powiem tyle pracowalem tam 10miesiecy i napewno nie było takich testow jak sa teraz oczywiscie byly matematyczne cos wkrecalo sie srobki i skladało sie telewizory ale nie jak teraz wiec niewiem jak to jest co do hoteli robotniczych czy jakos tak niech sobie kazdy nazywa jak chce jak bedziesz trzymal pozadek u siebie to mozesz miec na to wy... mam pytane dostales testy matematyczne jak mozesz to przesli mi na e-maila [email] Pozdrawiam
hmmm na prawde tam jest taki syff ???? bo ja właśnie tam napisałem bo chcę wyruszyć tam do tyry??
www.praca-w-czechach-w-pilznie.frix.pl - masz tu foty to zobacz jak jest... Sa foty z 2och ubytowni, w Dnesicach i w Pilznie...

Widze tez ze podniesli norme... Jak moja grupa byla to norma byla 17 teraz jest juz 20scia...
Ludzie 17nastu nie wyrabiali a co dopiero 20scia...
Heh...
Asterka powiem tak to co napisalas i pokazujesz foty tych ubytovni to sa przejsciowe tylko ubytovnie naprawde sa lepsze w pilznie i nierob zamieszania bylem tam 10miesiecy a nie 2 czy 3 dni jak ty nie poznalas wogole jak tam sie robi bo testow nie przeszlas Moj kumpel pojechal i pracuje tez mial 20 srubek do wkrecenia i wkrecił tak wiec odpowiedz sobie sama myslalas ze tak od siebie przyjma kazdego hehehe dobra ja sie wypowiadac nie bede ogladajcie sobie wszystko co chcecie kto nie sproboje ten nie bedzie wiedzial jak tam jest wiadomo mozna troche kasy przerabac Pozdrawiam

PS ja mam zamiar tam wrocic ale nie teraz tylko po urlopach bo niebawem sie zaczynaja w czechach 2tygodnie wolnego Nara
Mój Boże jednak niektórym można do usranej śmierci przedstawiać fakty a oni i tak mają to w czterech literach.Akapulko wymyśliło ćwiczenia ze śrubowania w Elblągu i ja się pytam czy ludzi z podkarpackiego stać na jazdę w nieznane do Elbląga aby przejść testy i ćwiczenia.Czy głusi i ślepi nie dostrzegają perfidii agentur,że chodzi o wielkość przerobu a nie o ilość zatrudnień?Czy nie rozumiecie ludzie małej wiary,że 90% zdających nie przechodzi testów.Akapulko opowiedziało na moje zapytania ale na dalszą polemike ze mną już ich nie było stać.Najlepsza agentura w czechach to edymax i od tego należy zacząć i na tym skończyć.Dziwi mnie poziom dyskusji na tym forum,uprasza się o trochę kultury i wzajemnego poszanowania.Z Bohem
Dzwonił do mnie koordynator z edy maxa i potrzebował na wczoraj ludzi do pracy ale ja ani grosza nie miałem przy duszy.Ma się odezwać w przyszłym tygodniu,także jeżeli ma ktoś ochotę skontaktować się ze mną w tej sprawie to proszę na [email]
Akapulko, czyli praca dla naiwnych http://www.wiadomosci24.pl/artykul/akapulko_czyli_praca_dla_naiwnych_99324-1--1-a.html

"Wielu rodaków poszukując pracy w internecie natrafia na ogłoszenie agencji Akapulko z Elbląga, która oferuje legalną pracę w czeskim Pilznie, w renomowanej firmie Panasonic. Wielu zgłosiło chęć wyjazdu i wielu potem żałowało."
Tak zaczyna sie ten artykul napisany w wiadomosciach24.pl
Warto przeczytac :)
Pozdrawiam
Dowiedzialam sie dzis od pewnego Pana ktory wczoraj wyladowal w Czechach ze teraz norma jest 20srubek w 50s a test matematyczny nie trwa juz 7-8minut tylko 3 i ponad polowa osob wraca jutro do domu bo nie zdarzyla napisac...
Kto jedzie teraz na dniach lub niebawem do pracy w Czechach?
Jestem chętny do TPCA lub Panasonics.
Mam auto i doświadczenie w Skodzie 2 mce.
Jak na razie drążę za jakąś ofertą pracy.
Witam. Mam prośbę do urlopowanych bądź zwolnionych pracowników Foxconn o podanie numerów telefonów do koordynatorów: Ivan, Peter, Jozin. Najlepiej na GG. Mój numer [gg] . Thx. Pzdr.
Siema ja mam doświadczenie w skodzie 4 dni z dojazdem. Chętnie wyskocze do czech na piwko jak co to pisz
nikt nie ma numerów tel do tych panów? spoko! piszcie tu bo na gg nie mogę wejść
Ivan 42[tel]
Peter 42[tel]
ok dzięki
a jest już robota w foxconn? kiedy wracasz? dzwonili po ciebie?
Witam wiecie moze jakies strony agentury jakas robote w czechach był bym zainteresowany Pozdrawiam
po niektore osoby ktore byly na umowie dzwonili juz w poniedzialek , w tym mnie , na srode mielismy byc juz w pracy , no i bylismy choc nie wszyscy przyjechali ,ale mysle ze jeszcze dojada, a wiec pracowalismy 3 dni ,a teraz caly tydzien siedzimy na hotelu , no moze nie na hotelu gdyz wiekszosc ludzi porozsylano no byt , od poniedzialku ma byc praca ale tylko po 7,5h ,choc tu i tak jest nic nie wiadomo
Witam.
Mam pytanie.
Jestem młodym człowiekiem mam 23 lata przez całe życie robola byłem kierowcą międzynarodowym. Szukam pracy w Czechach. Nic obecnie nie trzyma mnie w PL straciłem przez prace narzeczona itd Więc chciałbym wyjechać na stałe do Czech.
Pytanie mam pod jaką agencją najlepiej wyjechać do pracy do Panasonica lub Skody.
Wraz ze mną chce wyjechać jeszcze dwójka moich przyjaciół również na stałe. Polećcie nam jakąś dobrą agenturę u której będziemy mieli dobre warunki oraz pewne zatrudnienie.
Pozdrawiam
Dexter
Witam mam pytanko czy sa jakies wyjazdy i czy cos sie ruszyło w tych czechach jak cos to piscie Pozdrawiam
witam.znalazłem ogłoszenie.praca w panasonics przez work&people-pracował ktoś przez tą agenture?piszą że średnio można zarobić 2300pln. netto-po tym co powyżej przeczytałem to chyba niemożliwe no chyba że sie bardzo dużo nadgodzin napiera-jeżeli ktos pracował tam przez work&people to prosze o info
Ja też mam dosyć tego kraju a muszę siedzieć bo nie mam samochodu i kasy aby tam wyjechać.Na dniach kasę będę miał ale byłoby lepiej wyjechać z kimś jeszcze albowiem człowiek zwierze stadne w grupie czuje się lepiej.Work Peopel czy jak tam nie zatrudnia w Czechach oni pośredniczą dla czeskiej agencji a konkretniej dla Danca.Tą agencje też znam ze swego bogatego doświadczenia w Czechach.Prezesem firmy i jego pomagierami są cyganie.Kiedyś dwa lata temu były kłopoty z wypłacaniem zaliczek tzn.wypłacali komu chcieli.Warunki hotelowe mają trochę lepsze niż Presente czy Heroina.Najważniejsze jest to,że trzeba przejść mordercze testy w Panasonicu i mniej mordercze we Wrocławiu czy Katowicach.Parę dni temu wysłałem do Worka P.kilka pytań i wątpliwości na które do dnia dzisiejszego nie otrzymałem odpowiedzi a dotyczyły one trudności testów przede wszystkim ze śrubowania i testu z języka czeskiego.Czyli co?Znowu łapanka aby jak najwięcej przerobić niewolników.Jakby ktoś miał możliwość pojechać do Czech to niech da znać na mój [email]
Dj Dexter , po 1 nie deklaruj takich bzdur, bo o czechach masz niewielkie pojęcie .Ten kraj rządzi się swoimi prawami a polak traktowany jest w nim naprawdę okropnie .Aż nie chce mi się na to odpisywać ,wielu takich było co widziało tam pieniądze , piękne życie i lepszy świat a kończyło z opuszczonymi głowami .
Co do Agentury nie wyjeżdżać z Polski !!! tu w Czechach jest naprawdę dużo pracy , teraz po 5 miesiącach pracy w Foxconie pracowałem w Carrier pod Plznem w Myto dla pośrednictwa brigadnicy.com , bardzo ciężka praca ale za to po średnio 80kc na h wychodzi .Jest jednak wymagana komunikacyjna znajomość języka gdyż podczas rozmowy kwalifikacyjnej mogą cię z góry odrzucić i kilku polaków którzy sobie wmawiali czecha łatwo zrozumieć zmieniło zdanie. Jeszcze w tym miesiącu lub na początku przyszłego wybieram się do innej pracy , jednak konkretów nie podam gdyż ,dając namiar wszystkim ,może zabraknąć miejsca dla mnie .Praca jest przy Składzie Kauflandu w Prahe lub Ołomuńcu prowadza to polacy
Co do Work People to jeśli się nie mylę ,polacy trafiają na ubytownie do Strasic ,małej wioski 30km od Plzna ,mialem ubytownie niedaleko ich ,i mogę powiedzieć ze warunki w niej mieli dobre .Przez tydzień uczyli się śrubować w hotelu ,oczywiście siedzieli tam za darmo i bez wynagrodzenia , gdy nie zdali testow mieli za kilka dni 2 probe. Niestety średnio zdawało na całą grupę może 4-5 osób .
gdyby ktoś chciał pracować w Carrier ,bo co jakiś czas są przyjęcia , dzwońcie do kordynatora Assamoa z brigadnicy.com , podaje numer +42[tel](ps dla znających czeski)
Witam. Wlasnie dzisiaj wrocilem z Pilzna. Oczywiscie zrezygnowalem. Nie wiem, widze inni trafili moze do lepszych miejsc i maja inne odczucia ale ja mowie o swoich odczuciach. Duzo by pisac w szczegolach ja powiem krotko. Szkoda ludzie waszego czasu i pieniedzy na wyjazd (ja za posrednictwem pseudo agencji work-people). Darujcie sobie te Panasoniki. Jak chce ktos szczegoly to prosze na gg walic z checia sie podziele informacjami 6545618. Dla przykladu powiem ze przyjechalo nas 45 okolo. Po 3 dniach zostalo juz 15. Nie bede pisal ze oszukuja kradna i tak dalej. Nie. To niech ktos inny napisze. Ja pisze bez emocji. Co nei znaczy ze nie jestem ta cala sytuacja wku..... Jestem rzecz jasna i to bardzo. Ale nei bede przeklinal i wyzywal firmy. Fakt jest ze sa pseudo agencja jak juz napsialem. Nie ma sensu tam jechac za praca. Mowie o tej konkretnej agencji i tych szkoleniach i pobycie akurat w tym domku. To tyle.
hej,
we wtorek jade do pilzna (panasonic) do pracy
napiszcie na [email] co tak naprawde tam sie dzieje :)
z gory dziekuje :)
ja do Pilzna wybieram sie 7 pazdziernika z wroclawia. Mam pytanie do ludzi , ktorzy tam byli ( w panasonicu )
czy za hotel sie placi?
Witam nie placi sie za hotel aczkolwiek zalerzy tez to od agentury pod jaka bedziesz a z jakiej polskiej agentury jedziesz Pozdrawiam
Witajcie. Czy ktoś może coś wie o MEGA POL z Wrocławia? Oferują Panasonica i siódme niebo. Jak jest naprawdę? Na forum nie pojawia się ta nazwa, a ja nie jestem obeznana z tymi układami i zależnościami. Oferują 2800 PLN. Ile w tym prawdy?
Witam i jak tam ludziska cisza na tym forum cos sie zmienia jakas praca cos piszczie wszystko sie poluka Pozdrawiam
http://praca-w-czechach-w-pilznie.frix.pl/
Hej mam pytanie czy ktoś przebywa obecnie w pilżnie lub ma jakikolwiek kontakt do agentur, które rekrutują aktualnie do panasonica. Byłam tam w 2007 roku i bardzo mi sie podobało, choć teraz nie jest już tak kolorowo mimo wszystko chciałabym się tam dostać spowrotem. Jak ktoś może udzielić informacji o aktualnej sytuacji w czechach to proszę o kontakt 791534331
p.s oddzwonie na własny koszt
Dzień Dobry:) Czy ostali się to jeszcze ludzie, którzy pracowali w Celestica bądź Foxconn? Czy obecnie w necie można wyszukać oferty pracy do CZ ewentualnie do SK? Nie mam nic przeciwko pracy 12-godzinnej. Dobrze by tam było wrócić po raz 4-ty. Nie interesuje mnie Panasonic w Pilzno w uwagi na odległość gdyż bilety w roku ubiegłym zdrożały o 80%. O zdanie nie proszę nierobów, krzykaczy, którzy w domu rodzinnym żyją jak w chlewie a w darmowym bycie marzą im się luksusy...ja nie wiem czy tak to ciężko wyrzucić odpady, przetrzeć syf szmatą, zabrać ze sobą kuchenkę elektryczną (60zł) talerz miche sztućce klapki coś do nakrycia stołu czy śpiwór. Straszny jest ten naród, gdy nie chce się pracować to szuka się różnych wymówek...
Temat przeniesiony do archwium.
1111-1140 z 1169