Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 1169
Teraz jest sezon urlopowy ido 14.08 Panasonic pracuje "na wolnych obrotach".Połowa pracowników ma wolne.Dlatego teraz nie ma co jechać.
jeszcze 6 dni i zaś sie spotkamy kamaradzi w starym plzencu :))

dajcie znac kto niewraca ... :/
ahoj!kasa sie konczy wiec niepozostaje nic innego jak powrot na linke:)
w sobote biba powitalna na starym pilznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pokoj 35 napewno bedzie o czasie:)
polski alkohol rozbije ubutovnie w pył!!
pozdro dla wszystkich pracownikow PANASONICAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sle radzio:)
do zobaczenia wkrotce,narka
Witam jestem na przymusowym urlopie:) troche opowiem wam jak to wygląda z mojego punktu widzenia.
Pojechałem z firmy sk express z Katowic byłem przerażony jak jusz na granicy musieliśmy pchać autokar, bo się rozrusznik zepsuł hahahahahahah :)
10h jazdy meldujemy się na hotelu pełne 4*:)
Pokoje 4 osobowe (nowe pryki + pomalowane ściany)
Kuchenki na korytarzach +2 prysznice na końcach korytarza
Pralki maja być po urlopie
Hotel jest w centrum miasta (zajebiście)
Do pracy mamy jakieś 3km (maja załatwić na autokar po urlopie do dowozu)na razie albo piechotka sobie walimy albo autobusem na gape :)
Praca jest spoko tylko zajebiście nogi bola:)
W sk express nie płacimy za hotel
No i tyle jak ktos ma pytanka [gg]
radzio to kiedy wy wracacie?? jesli wczesniej niz w niedziele to kolacje robicie nam:) pozdrowionka i do zbaczyska
Radzio to biba bedzie heh ale ja jade w niedziele z resztą ekipy ale tylko na max 2 miechy :( potem wojsko :))
ozim,poruchalo cie??????????olac wojsko,nic nieodbieraj i bedzie ok:)
chyba niewyjedziesz z PANASONICA-co to by byla za strata dla PDP6:)
a tak poza tym to z kim bede zlewal cala szychte z Grubera?:)CO ONI RZIKAJA????:)
my bedziemy juz w sobote zeby znowu rozpoznac teren:)
aha i ktos cos rzikał o kolacji____niestety musi sobie to wybic z glowy:)pozdro z K-K,narka
sorki, jak jechaliście do czech, czy moze z agencji active plus i inną drogą może dacie namiar i napiszecie coś o obecnych warunkach finansowych, moze zamias gdzieś dalej sie pchać to lepiej do pepiczków :)
czy możecie coś powiedzieć o firmie active plus tak wogole, czy nie wałują nikogo i jaka jest z nimi współpraca???
jesli ktos che jechac tam do pracy a nie na wakacje to da sie zarobic. ja pracuje przez heroje i jestem zadowolony
ile jesteś wstanie zarobić odliczając oczywiście życie w czechach, ile przywozisz rodzinie w polsce/odkładasz???
pierwsza dniowka byla 25 maja wiec wyplata za maj byla licha
powiem tak jesli ktos nie pije tam za duzo piwa :):) i ma jakies okreslone cele na co potrzebuje pieniedzy i zrobi kilka dni nadgodzin (w czerwcu 12 dni) + bonus od panasonica wyszedlem za czerwiec 17000Kc to jakies 2300zl oczywiscie 1 i 2 wyplata nie jest za ciekawa bo odliczaja Ci zaliczki na zycie ktore daje agencja pracy
odkad tam jestem mowie tak: sa tam ludzie ktorzy przyjechali tam na wakacje bo nie maja co robic i pracuja po 7,5 h i tacy ktorzy chca zarobic i robia po prae dzni nadgodzin w miesiacu

i ostatnia wiadomosc szef heroji poweidzial ze nie chce juz ludzi ktorych werbuja polskie firmy bo musi im placic a i troche ubarwaiaja oni wszystko i pozniej ludzie sa troche zdziwieni
powiedzial ze jak mamy gogos kto chce tam pracowac to po porostu niech przyjada

Pozdrawiam
i najwazniejsza sprawa : mialem prace w polsce na poczcie i zrezygmowalem z niej na rzecz wyjazdu do czech i nie zaluje ani troche
pozdo
Malina Czy mogłas by mi napisac nr tel do heroji,i czy wiesz jak mozna tam dojechac do firmy pasanionic,bez posrednika,i czy znasz osoby ktore chciały by jechac do panasonica bez posrednika,jak mozesz to napisz mi na gg 5[tel]rnZ góry dziekuje
ma ktoś numer telefonu do kadr w czechach, czy dogadam się z nimi po angielsku albo po polsku ??
Czy są osoby co wybieraja sie do pracy w panasonicu ,poraz pierwszy?
ja bym się chciał tam wybrać, moje [gg]
tylko nie wiem jak z formalnościami typu konto, ubezpieczenie czy podatki???
noi jakiś namiar na osobe która odpowiada za zatrudnienie w tym zakładzie, dobrze by było gdyby mówiła chociaż po angielsku bo po czesku to ja sie z nim nie dogadam :)
Ludzie, Czytam to i płacze ze śmiechu " po angliesku sie z nim dogadam" hahahah
prosze was przestancie bo mi trzustka siadnie ze smiechu buheheh... 3 miesiace juz se tam walcze i nieslyszalem zeby ktos tam rzikał po angielsku heheh
ALE BRECHA lol
cześć wiesz może coś o tym jak wynająć sobie mieszkanie w miejscowości Rokycany koło pilzna. to bardzo pilne
Cześć. Byłam tam jest ok. Podaje ci namiary.www.impel.pl tel:071/79[tel]nie martw się dogadasz się bez problemu .Dużo jest słowaków i jeszcze więcej polaków.Nie masz się czym martwić.,skseruj sobie dokumenty na wypadek kradzieży,nie mart się o formalności:konto założysz bez problemu,ubezpieczenie oni załatwiają a podatki! to zależy ile zarobisz. podaje ci nazwisko osoby które odpowiadają za zatrudnienie:P.Baraniec,P.Kowacz(Czechy).
Cześć. Byłam tam jest ok. Podaje ci namiary.www.impel.pl tel:071/79[tel]nie martw się dogadasz się bez problemu .Dużo jest słowaków i jeszcze więcej polaków.Nie masz się czym martwić.,skseruj sobie dokumenty na wypadek kradzieży,nie mart się o formalności:konto założysz bez problemu,ubezpieczenie oni załatwiają a podatki! to zależy ile zarobisz. podaje ci nazwisko osoby które odpowiadają za zatrudnienie:P.Baraniec,P.Kowacz(Czechy).
kto z wrocławia wraca do panasonica
tomek moze ty dobrze rzikasz po czesku ale ja nie a angielskie to uniwersalny język który każdy trosze "wykształcony" zna, no chyba ze zna niemiecki, pozatym fagas z ciebie po pierszej gadce...;)
ja sie wybieram po raz pierwszy
A z jakiej firmy jedziesz?Bo ja jade z firmy gawo,i wyjazd jest po 10 sierpnia z Wrocławia,jak chcesz porozmawiaj to nr [gg]
a my jedziemy w sobote 12.08 - pociag z czeskiego cieszyna bodajze 11:56 do pilzna
jak jest ktos kto chce jechac to zapraszam
Iwonko wprowadzasz troche ludzi w blad bo impel to polski posrednik a p. Baraniec i p. Kovacz to szefostwo Heroji czyli agentury czeskie ktora jest bezposrednio pod POanasonikiem
Pozdrawaim
Heroja niejest CZESKA !!
To jest agentura ze Slowacji malinko :]
no to od 14 robota w czechach, dzwoniłem i rozmowaiałem z szefem i licze na to że wszystko wyjdzie ok ;)
siemanko!to jak tam tomek jedziesz z nami jutro???
zastanow sie bo moze byc calkiem ciekawie:)
dzisiaj pozegnanie z polska jutro powitanie z czechami-niezła JAZDA
pozdro
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 1169