Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 1169
Oj Radko wracam w niedziele jednak. Sobota odpada jeszcze chce tu zabaletować z ekipą :)) ale już to widze ten powrót wyjazd o 13 z Wrocka a przyjazd na 4 rano do Starego Pilzna heheheh bo sie autobus pewnie zjebie po drodze z Heroji lol ale to spoko byle na 6 rano do roboty zdązyć łehehe POZDRO dla wracających na Stare Pilzno :))
tomek czy mówisz o 13 w niedzile 13tego ?? bo ponoć mają być auutokary z cheroii podstawione właśnie w ten dzień :>
ja mówie 6 VIII o 13 :))
[gg] zagadaj :))
nie wybieraj sie tam w zyciu ja tam wracam ale musze cmentarzysko dla polakow na to mowia
malina ja kaki jest koszt podróży ?
Koszt przejazdu pociagiem to jakies 700 Kc na jedna osobe. Jak mielismy bilet grupowy to wyszlo nas po 200Kc. A co do tego czy to cmentarzysko to ja powiem tak - nie jest zle a jak ktos nie ma pracy u nas w polsce to niech pojedzie i sam sie przekona, niech tam pobedzie miesiac lub dwa i sam sie na ten temat wypowie.

Podrowienia dla PD7-montaz
Witam ja tam pracowalem.Jak ktos ma jakies pytania na temat tej pracy prosze dzwonic 6[tel]ja jade w niedziele spowrotem ale nie wiem czy dalej bede pracowal w tej firmie.Agencja jest najlepszaj z wszystkich jakie tam sa.Pozdrawiam i nie dajcie sie wrobic na PDP 5 bo tam jest przejebane sam wiem bo tam robie poprostu majster jest popierdolony pa
ja tam pracuje od 24 kwietnia praca nie jest zła choc wbrew pozora cieżka !Agentura woork serwice nie jest tragiczna choć nie daja tego co proponuja cholerka !wracam do Czech bo musze i to jest jedyny powód choc nie jedyny !Uwazajcie na Pna krzysztofa ktory jest szefem ten agencji jest kłamca i opierdala na wszystkim ! za byle jakie przewinienie kara pieniezna wiec trzeba strasznie uwazać! Ksiegowa liczy dniówki jak chce i ma to w dupie ! Ty jestes od zapierdalanai na firme Woork serwis! z koordynatorem sie nie dogadasz bo on tez ma wszystko w dupie ! wiec jestes zdany na siebie ! ogólnie nie ma zle ale trzeba sie liczyc ze dostaniesz sie nie tak jak pisza do obracania pilotem ! Ja pracuje na Pdp7 jest tam zarabiscie choc ciezko!Jezyk nie jest tak trudny dio zrozumienia jak sie chce !Czesi tez nie sa zli tylko jesli jestes dobrym pracownikiem czyli nie migasz sie od pracy z lekarzem to ktos bzdety pisał byłam na choriobowym jest inaczej niz u nas 1 JESTEM ZADOWOLONA ZE SłUZBY ZDROWIA NA 100%ogólnie nie ma tragicznie ale tez kokosów nie ma ! W Polsce jakby była praca to nikt by nie jechał do Czech Pozdrawiam serdecznie Wybór nalezy do kazdego indywidualnie!!! i JESZCZE JEDNO cUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACI SAMI NIE WIECIE CO POSIADACIE
Malina 2201 cholerka Ty sie chyba z h...... widziałes niech Cie kule bija jesli Tobie dobrze !! pewno jebiesz po 12 godzi to wyszłes 17000 koron a tak to co w dupie masz !! jak dostaniesz 7000 koron to jest lux torpeda !! Palancie zastanów sie co piszesz !! Tobie tio tylko dupy w głowie dlatego wyjechałes z Polski !! nie pozdrawiam Cie bo mi sie rzygac chce jak widze co piszesz !!!!!
Malina ale jestes lej dupa !! jak sie zarobi 7000 koron to jest git!! a Ty dymiesz po 12A po godzin to proste masz 17000 Tylko zastanawiam sie jak długo dasz rade !!A po za tym jakbym miała prace w Polsce nawet na poczcie to nigdy bym sie nie zwolniła!!! Ty poprostu musiałes uciekac heheheh !!Dupy Ci w głowie dlatego ,moze któras czegos zarzadała Zastanow sie co piszesz nastepnym razem Palancie
Czy ktos jedzie do pracy w Skodzie przez biuro pośrednictwa OTTAS, s.r.o.Hodkovická 52Liberec 6460 06???? Czy coś wiadomo o tym pośredniku z czech, jak np. traktował i płacił pracownikom z polski?????
witajcie ja jade z sk expres do pilzna do panasonica wyjazd jest z katowic ponoć 15 [tel]jezeli ktoś już wyjeżdżał z tej firmy to dajcie znać czy do ch....ja jest warto i czy sk expres załatwia jakieś ludzkie warunki mieszkaniowe i czy nie ładują w pręta z kasą pozdrawiam i czekam na info
kule kumpel z którym jade dzwonił tam do sk expres i ponoć wyjazd przeniesiony na 27.08.2006 jak ktoś ma jakieś informacje dotyczące wyjazdu to klikać wyżej podałem swój nr gg
Czy ktosc wie dlaczego sa odwoływane wyjazd do pracy w Czechach w firmie panasonic?bo ja mialem jechac z firmy gawo i został wyjazd odwołany,a takze w firmie sk express,
TO POWIEM WAM ZACZYM POJEDZIECIE PARE SŁÓW PRAWDY :>JEST TAK ZATRUDNIAJA WAS NA 3 MIESIACE NA OKRES PRUBNY NA UMOWE ZLECENIE BEZ UBEZPIECZENIA JAKIEGO KOLWIEK JAK ZAPEWNIAJA ,A NIE W PANASONICU ZALICZKI W WYSOKOSCI 1000 KC DOSTAJECIE PO PRZEPRACOWANIU TYGODNIA CZYLI NA KONIEC NASTEPNEGO TYGODNIA JESLI IM SIE UDA WYSŁAC NA KONTA KTÓRE WAM ZAŁOŻĄ JESLI BEDZIE NIE NAĆPANY KOORDYNATOR POLSKI (KOZIOŁEK) MA KSYWE TAK GO NAZWALIŚMY:) JAKA KOLWIEK WYPŁATA DOPIERO OSTATNIEGO DNIA NASTEPNEGO MIESIACA A NIE DO KADEGO 10 JAK ZAPEWNIAJA TAKA JEST PRAWDA CO DO HOTELU(UBYTKOWNI) ZALEŻY GDZIE TRAFICIE JESLI TRAFICIE NA CENTRUM TO GIT RECSZTA HMMM NO KOMENT NA BONUSY CIĘZKO LICZYC ZALEZY OD NORMY I PRZEPRACOWANYCH GODZIN ALE CAŁEGO ZAKŁADU A NIE OSOBY CZY TRZECH
ZA KAŻDE PRZEWINIENIE SPUŹNIENIE SIE DO PRACY SĄ KARY KWOTOWE ZALEZY ILE MINUT SIE SPUŹNISZ ZA DRUGIM SPUŹNIENIEM WYLATUJESZ ZA PALENIE NA HOTELU 1000 KC KARA :)
SZKOLENIE TRWA 2 DNI W PIERWSZY DZIEŃ ŚREDNIA 10 GODZIN A W DRUGI ZALEZY JAK TRAFISZ CZY ZALICZYSZ TEST CZY NIE JESLI NIE TO MASZ JESZCZE JEDNA SZANSE A JAK NIE TO ZJAZD NA WŁAŚNY KOSZT J
JA ZJECHAŁEM PO TYM JAK SIE DOWIEDZIAŁEM ILE NAPRAWDE ZAROBIE I ZA CO NIE TAK ŁATWO ZOSTAC PO GODZINACH
ACHA SA 2 PRZERWY JEDNA 20 MINUT A DRUGA 30 NIE PŁATNA WIEC PRACUJESZ PO GODZINACH ZEBY ODROBIC PRZERWY ŚNIADANIOWE
WSZYSTKIM JADACY PROPONUJE PRZEMYSLEĆ DECYZJE CO DO WYJAZDU
NIE MAM ZASTRZEZEŃ CO DO HOTELU CZY LUDZI JACU SA NA MIEJSCU ALE SAM WOLAŁEM POJECHAC PRZEKONAĆ SIE I WIEM JAK TO JEST A GADANIE NA TEMAT TEGO ZE BESPOSREDNIO BEZ ZADNEGO POŚREDNIKA SIE ZATRUDNISZ TEZZ NIE PRAWDA CZA MIEC OBYWATELSTWO ALBO MELDUNEK NIE MNIEJ NIZ 3 LATA
SK EXPRES ZARABIA NA KAZDYM PRACOWNIKU TAK NAPRAWDE NA GODZINNIE NASZEJ PRACY 50% Z NASZYCH ZAROBKÓW CYLI GODZINA PRACY WYNOSI JAKIES 110 KC ALE MY DOSTAJEMY 50KC :)
SZKODA CZASU I PIENIEDZY ZYCIE NIE JEST TAM AZ TAKIE TANIE NA POCZATEK PROPONUJE WZIAŚĆ JAKIES 3500 TYSIACA KC A NIE JAK MOWIA 2000 TYLE TO POLECI I NIE WIADOMO KIEDY
POWODZENIA ZYCZE WSZYSTKIM JADACYM
ACHA I ZJAZD JUZ ZAPEWNIAJA PO 2 TYGODNIACH PRACY CZYLI POTO ZEBY KASE Z DOMU ZNOWU WZIASC BO TAK JAK WSPOMNIALEM NIE MA WYPLATY ODRAZU TAK NAPRAWDE DOPIERO PO 2 PEŁNYCH MIESIACACH MA CAŁA WYPŁATE
cze wszystkim pracujacym panasonicu widze ze sobie chwalicie prace i swoje agentury ja tez tam pracowalam na lince i jest git obecnie jestem kordynatorka i mnie ta robota juz muli jednak lepiej skladac telewizory pozdro dla calego pdp7 i pdp10
psiuta a z jakiej ty agentury?????pozdro
jestem tam kordynatorka a co chcesz wiedziec??????????
Przy takiej ilości godzin pracownicy Worka musieli chyba sporo dopłacić do ubytowni!Całe szczęście, że już wróciłam ba stałe do kraju.
czesc ja tez pracowałam w czechach pod heroja i jak czytam tych wypowiedzi to sie dziwie czemu nikt nie pisze o tym ilu ludzi rezygnuje to nie jest dobra praca dla ludzi ktorzy maja jakies zobowiazania w polsce np. rodzine i mieszkanie tam nie ma kokosow jesli ktos ma lepsza prace w polsce to powinien sie jej trzymac ja pracowałam cały miesiac i zarobiłam 1000zł zapłaciłam mieszkanie kupiłam dziecku pampersy i nie mam juz nic pieniedz. to pracadla kawalerów i panienek naprawde z tej pracy nie ma kokosów a teraz co tylko dwa tygodnie pracy i ile tam sie zarobi 500zł tak bo wiecej nie wyciagniesz piszcie wszystko tak jak jest a co do srubowania to bardzo duzo kobiet to robi
czesc ja tez pracowałam w czechach pod heroja i jak czytam tych wypowiedzi to sie dziwie czemu nikt nie pisze o tym ilu ludzi rezygnuje to nie jest dobra praca dla ludzi ktorzy maja jakies zobowiazania w polsce np. rodzine i mieszkanie tam nie ma kokosow jesli ktos ma lepsza prace w polsce to powinien sie jej trzymac ja pracowałam cały miesiac i zarobiłam 1000zł zapłaciłam mieszkanie kupiłam dziecku pampersy i nie mam juz nic pieniedz. to praca dla kawalerów i panienek naprawde z tej pracy nie ma kokosów a teraz co tylko dwa tygodnie pracy i ile tam sie zarobi 500zł tak bo wiecej nie wyciagniesz piszcie wszystko tak jak jest a co do srubowania to bardzo duzo kobiet to robi
[email]
tel.+42[tel]
kordynator agentury ...
jak masz pytania zwiazane z praca w panasonicu napisz albo zadzwon chetnie odpowiem
sk exkspres
napiszcie przez jakiego posrednika najlepiej pojechac - kontakt z tel. A jesli proponujecie bez posrednika, to prosze o tel. do pracodawcy lub e-maila rnpozdrawiam
o myslicie otym posredniku
http://www.epraca.com.pl/adeta.php?aid=16983
i czy to jest ten "niepewny" work
Napiszcie proszę przez jakiego posrednika najlepiej pojechac. I prosiłbym o komtakt do niego, nr tel ,e-mail, gadu gadu :)
Dzięki.
kto jedzie w najbliższy poniedziałek z sk expres z katowic do czech do panasonica??ja też jade jak ktoś chce niech napisze mi na [gg]
Pan Krzysztof i pan Branislaw obaj są do d............ Obaj łgają jak z nut,nie potrafią odpowiedzieć na proste pytania pracowników a raczej kandydatów na pracowników Panasnica.Są opryskliwi i nieuchwytni.Zachowują się poniżej krytyki.
Witam malina czy ty jestęś z prestic?
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 1169