Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
631-660 z 1169
siema wszystkim ponownie!!!wraca ktos moze z wolnego w sobote na noc z czeskiego cieszyna???wielkie pozdro dla lcd1 i zmiany A
CHCIAŁAM PRZESTRZEC WSZYSTKIE OSOBY(KOBIETY)KTÓRE MAJA ZAMIAR JECHAĆ DO PRACY DO CZECH(AŚ)Z FIRMĄ SAKMAR Z KRYNICY!!!NIEWYJEŻDZAJCIE Z TĄ FIRMĄ,OBIECUJĄ PRACA,ŁATWĄ PRACE PRZY SKŁADANIU ELEMENTÓW PLASTIKOWYCH,DOPŁĄTY DO JEDZENIA,OGÓLNIE ZŁOTE GÓRY,A PO PIERWSZE WYLĄDUJECIE NIE W ASZ TYLKO HRANICE,POD SAMĄ NIEMIECKĄ GANICĄ,MIASTECZKO ZAPOMNIANE PRZEZ BOGA,I TO NIE JEST ŻADNE SKŁADANIE PLATIKÓW TYLKO FABRYKA CZĘŚCI SAMOCHODOWYCH,PIENIADZE TEZ NIE TAKIE,DZIEWCZYNY KTORE TAM SA MIESIAC DOSTALY 500PLN WYPLATY,ŻYCIE JEST TAM BARDZO DROGIE,WIEM CO PISZE BO wrociłam w nocy z chcech,a raczej ucieklam!!Uwierzcie mi i trzymajcie sie z dala od firmy SAKMER,ONI SA NIBY ZE SŁOWACJI,FILIE MAJA W POLSCE,NA UMOWIE PISZE ZE WSZYSTKO SOCJALNE TAK JAK W SLOWACJI A PRACUJE SIE W CZECHACH!!!kobiety nie dajcie sie nabrac tak jak z nas zrobili jeleni!!!
W połowie maja wyjeżdżam do Pilzna do fabryki Panasonica! Firma nie wymaga specjalnych kwalifikacji ani znajomości języka a oferuje niezłe zarobki!
Poszukuje osób chętnych do wspólnego wyjazdu!
Mój nr 5[tel]
W połowie maja wyjeżdżam do Pilzna do fabryki Panasonica! Firma nie wymaga specjalnych kwalifikacji ani znajomości języka a oferuje niezłe zarobki!
Poszukuje osób chętnych do wspólnego wyjazdu!
Mój nr 5[tel]
siemka. widze ze tez sie wybierasz do pilzna. a kto z was jeszcze jedzie z katowic 12 maja ? jak co pisac pod numer 788658289
ja jade z Wrocławia w sobote 19.05 przez firmę Impel z ul. Ruskiej 3/4. Wiem, że wszytskie info na ten temat można uzyskać pod nr telefonu [tel]lub [tel]. jak cos to sie spotkamy na dworcu, mam nadzieje ze bedzie fajnie:)
a co sądzicie o wyjeździe do pracy w czechach "na własną rękę" chocby i do samego Panasonica ,czy sa szanse na znalezienie pracy w taki sposób ,jakie warunki trzeba spełnic itp jesli ktos samodzielnie znalazł prace w czechach pomijając pośredników(agencje pracy) niech wypowie się na tym forum -pomoże ludziom którzy chcą uczciwie pracowac i byc godnie traktowanych a zarazem da niezłego kopa w du.e agenturom-wyzyskiwaczom.Oby ktos taki rzeczywiście był i chciał uczciwie wypowiedziec sie o swoich doswiadczeniach na tym forum .
pozdr
Ja takrze jade do Pilzna 19.05.2007 o 14.30 z dworca we Wrocławiu z firmy "PROWORK" a umowe podpisaną mam z agęcją "HEROJA". jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Kto jeszcze jedzie niech da znać.
witam mam na imie rafał terz jadę w sobote z wrocka przez gawo
jakby co to jestem pod nr tel 697-793-733 to sie zgadamy we wrocku na dworcu pks w sobotę tj.19.05
miło mi Rafale. Na imie mam Krystian mój tel.5[tel]nr.gg.7434130 naa Skypie znajdziesz mnie pod krisu1978.Do usłyszenia
mam pytanie kto jedzie 20maja do pragi do pracy z wroclawia o 14?
20 dowiedz sie lepiej s tego co my wiemy że wyjazd jest w sobotę 19.05 o14 z wrocka autokarem z napisem heroja
mi powiedziano ze 20.maja z placu dawida o 14 ale to jest przez work serwice do zakladu Prakab Praska Kabelownia.
Ludzie zastanówcie sie nad tym nie jedźcie do tego Panasonika to jedno wielkie bagno jak w nie wpadnie cię potem cięszko sie z niego wydostać sama praca nie jest cięszką ale warunki pracy i Psychicznie jest ciężko wytrzymać no chyba że masz mocna głowę to jeden problem masz z głowy ale mało tego zaliczek nie dają o byle co mnie jedna zaliczka sie skonczyła miałem 1 koronę idę po zaloche a oni mówią ze nie dostane i sami nie wiedzą czemu bo to biuro przyznaje a oni tylko płacą chcesz wiedzieć więcej dzwoń 693772387
[wpis usunięty]
Ja jestem z Łodzi i pracy za 1300 zł jest tu w bród Zapraszam do Łodzi oczywiscie tylko tych którzy chcą zarabiać te 1300 zł Bo ja szukam roboty poza tym kaczogrodem
Np firmy takie jak INDESIT czy BOSH robota od ręki a rotacja ludzi to smiało mozna zec od 50 do 100 osób w miesiacu
PRZEMYSL TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PA POZDRAWIAM
NO tak myslałem Mi oferują niby 2200zł z premią Ale biorąc pod uwage ilość pozytywów i wypowiedzi negatywnych na tym forum to tylko idiota dałby sie zrekrutować
W sumie powinniście ludziska się zebrać w kupę i zrobić z dziadostwem poządek
Młodych adwokatów mamy masę trzeba się zrzeszyć i dokopac oszustom Zrobić program w tv i niech ludzie zobaczą ,choc prawdę mówiąc nawet powłoszech jezdzi sie na zbiory do tzw ziemi obiecanej Znam to od podszewki
Ale do rzeczy NIE JADĘ i dzięki wam wszystkim za szczere wypowiedzi Zmieniam kierunek o jakieś 90% POZDRAWIAM
Kurcze, a ja jadę. Przez A.B. Consulting z Wrocławia, mam pracować dla Danc Contract. Przeczytałem całe to forum (dużo tego) i trafiłem na jedną tylko wzmiankę o tej agencji, na szczęście pozytywną. Co ma być to będzie. Mam dosyć mieszane uczucia bo na pięć wrzasków że jest be jest jeden że jest cacy, taka wychodzi średnia albo jeszcze gorsza, ale do tej pory pracowałem w dużej fabryce na lubelszczyźnie, zarabiało się naprawdę nieźle a słychać było tylko że jest strasznie źle, wszystko jest nie tak. Odnoszę wrażenie że jak sobie Polak nie ponarzeka to nie czuje się spełniony. Kilku uczestników pisało że pracy w Pilźnie jest do bólu, no to w czym rzecz? Jak mi jest źle to idę tam gdzie mi dobrze. Jak zwalniałem się z firmy i wyjeżdzałem z tych poronionych puław każdy łapał się za głowę "czyś ty oszalał, gdzie zarobisz więcej" a mi się śmiać chciało jak sobie przypominałem ich narzekania. Jasne że wolałbym do Anglii lecz my english is poor więc za dużych szans nie mam mimo zaje... doświadczenia. Pozdrawiam wszystkich nega- i opty-, jak już mi porządnie skopią tam dupę dołączę do szerokiego grona krzyczących "nie jedź!!!!", jak na razie ryzyk fizyk i jeszcze raz pozdro!
Acha, i fakt, na drugi dzień po dogadaniu się z A.B. Consulting zadzwoniła babka z Work Service, ale właśnie byłem w połowie czytania forum i tak się najeżyłem że jakbym mógł to bym gryzł. Cholera, nawet głos miała nieprzyjemny, hehe. Pozdro
Jadę 1 albo 2 czerwca, jak ktoś chętny pogadać i poznać się wcześniej [gg]
w styczniu pojechalam do Pilzna do pracy przy telewizorach
mieszkalam w Wes Touskov. tragedia kordynatorem byla mloda dziewczyna ktora nie nwiedziala jak sie pisze slowo ''ktory''ale za to umiala inne rzeczy,np.pojscie do lozka z panami z Heroii.yo bylo jej ulubione zajecie.ale nie o to chodzi .praca w panasonicu to jeden wielki koszmar.nie piszcie ze jest dobrze bo tam trzeba byc mozna sie zajechac na smierc.a propo smierci.na mojej ubytowni powiesil sie chlopak dlugo nikt go nie szukal no bo i po co.pracowalam po11 godz.a jak chcialam zarobic to trzeba bylo harowac i tylko harowac to 1500 koron dostaniesz
To tylko zaledwie czesc prawdy,jezeli ktos chciałby sie dowiedziec wiecej.. moge podac nr.gg lub emaila.

Pozdrawiam.
Proszę o kontakt mailowy, martwię się o szwagra, wyjechał do foxconnu z sk ena początku maja i nie daje znaku życia. Nie odbiera tel. i to od przekroczenia granicy. Moze go widzieliście. Podaje swojego maila, odezwijcie się: [email] Podam Wam jego imię i nazwisko.
Dziękuję i pozdrawiam
ludzie ja wyjechalem do pragi z work servis i to co jest na forum to prawda szcera skrety z tej firmy sa stawka inna niz obiecuja i pan antczak smiech na sali ale ogolnie tu sa polacy pomogli mi i kumplowi na drugi dzien podziekowalem work serwis i pracuje bezposrednio pod czeska firma w mitasie szukaja polakow tam jeszcze takze jak juz jechac to tylko tam firma gall przez nia sie zalatwia ubytownie oplacaja stawka fajna strawienki placa zaliczka juz po trzech dniach 1000koron i co tydzien daja do pierwszej calej wyplaty jest ok firma i praca tez tu robia polacy ponad 200 pracuja juz po 3-4 lata polecam ich ale work servic nie polecam okradaj polakow tylko z kasy nie interesuje ich ze nie masz na jedzenie i daja 500 koron na jedzenie aha i przez firme gall zjezdzamy co miesiac do polski jest super firma prowadza ja polacy ale nie robia nas w konia polecam
wiec co do pracy w panasonicu nie polecami ci wcale nie jest tak jak obiecuja nie zarobisz takich jak pisza chyba ze czesto gesto chodzisz na nadczasy praca sama w sobie nie jest ciezka ale musisz sie liczyc z tym ze stoisz po 11 h tam nie ma pracy siedzacej chorowac tez sie nie oplaca bo za marotki(zwolnienia) nie chca placic a przy okazji 20% bonusa ci zabieraja za kazdy dzien nieobecnosci ubytovnie hmm... tu tez jest problem najgorsza to st.pilzno kara dla ludzi wlasnie ale na slowanach to co innego tam jest spokoj ja w tamtym tygoniu wrocilam po prawie 3 miesiacach jesli juz chcesz tam jechac to postaraj sie o prace w daikinie 3 zmiany po 8h 75kc/h (w panaconicu 60kc/h)
Tak, na przyklad Sk Expres - godni polecenia
Veins- w nawiazaniu do Twojego postu.. Po pierwsze ubytownie nie sa wcale takie zle jak Ty to opisujesz.. prawda, to nie 5 stars hotel, ale warunki mieszkaniowe sa znosne i ludzkie, baa, w porownaniu z konkurencja plus dla Sk Expres.
Po drugie - co do wywalania z pracy - regulamin wyraznie mowi, ze picie alkoholu wiaze sie z konsekwecjami - tu chyba nie trzeba nic tlumaczyc, bo to nie zadna nowosc...i jest tak wszedzie.. Pozdrawiam
Siemka:)
Jak ktos jedzie na to z Rzeszowa z firmy SK Expres to niech da znac :)
[gg] [tel]koma.516978422

A własnie jakie sa teraz opinie na temat tej firmy SK Expres????
A kto jedzie 9.06.07 z Kielc ???????????????????????? pisać ludziska:-)
ja, ale z wrocka przez impel/heroje. co ma byc to bedzie, grunt zeby browar byl i kobiety ;P a tak serio mam obawy, ale co tam :P pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.
631-660 z 1169