Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
601-630 z 1169
miras 12 a ty co tak zamilkles i gdzie ta twoja cala stronka podaj mi swoj nr na mejla to zadzwonie to jak przylece do polski to sie spotkamy na piwku bo jestem w irlandi pozdro dla wszystkich z pieknej irlandii i zapraszam was tu a nie do tych nudnych i ponurych czech
Mam pytanie do smerrfettki bo zlozylam paiery w sk expres i chce pojechac do panasonica. napisz prosze co wiesz o tej agenturze. jak z kasa u nich.
hej ja tam pracuje placa regularnie po dwoch tygodniach przepracowanych masz zaliczki po 1000kc hotele nie sa 4 gwiazdkowe zwykle hotele pracownicze jak ci sie cos nie podoba na danym hotelu przenosisz sie gdzie indziej i praca nie jest tylko w panasonic jest jeszcze w foxon tatung wiec nie masz sie czego obawiac praca trudna nie jest monotonna ale da sie wytrzymac
do smerrfetta
co ty chcesz od tej agentury co ci sie w niej nie podoba
czesc czy mogla bys mi przeslac te zdjecia na email
moj email [email]
Witam wszysstkich czy jast tu może ktos kto był zemną w panasonicu od maja do lipca 2006roku Chodzi mi o stary PILZNEC agentura Heroja I żeby sie brzysko niewyrażać pracował u jebanego cygańskiego KOWACZA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
witam, jade do tatunga w pilznie z sk expres z katowic,chcialbym sie dowiedziec jak tam jest,jak wygloda dojazd itp . pozdo
TATUNG jest jedna ulice dalej od PANASONIC'a... Jest rownolegla... SK Expres wysylala tam ludzi... Pod koniec lutego wywalili stamtad eSKe... :P
smerfetka ma racje... straszna k00pa z tej agentury... 7 miesiecy tam siedzialem i jedyne, co stamtad przywiozlem, to moja Beatka :P
Ubytownie w stylu slums attack, najmniej placa ze wszysytkich agentur, koordynatorzy, to straszne pałki, szczegolnie ten pajac Szkadra... Nic nie zalatwisz jak potrzeba...
Polscy koordynatorzy zmieniaja sie jak rekawiczki. Podczas mojego pobytu wywalili 2... Jednego za ćpanie i zgubienie naszych papierow z banku... Drugiego za picie... HaHaHa... Ten nowy tez ćpa... W sumie jak cala ta agentura...

[gg]

Ps. Polecam agenture EDYMAX ! :) Niestety stad sie nie zalapiecie... Kontakt po czesku, badz slowacku... Na miejscu niech wam ktos zalatwi...
cze pozdrawiam nazywam się paweł kantor właśnie dostałem telefon z heroji mam pytanko jak chciałbym zwolnić się po misiącu w panasonicu czy będe obciążony jakimiś kosztami pozdrawiam czycze szczęścia
cze pozdrawiam wszystkich jade pierwszy raz 11 kwietnia z Wrocka agencja heroja jak tam jest co zabrać z sobą wszystkich wyjazdowców prosze o kontakt aqq nr4853790
lub [email] życze powodzenia.
ja tez wybieram sie do tego syfu 11 kwietnia :P
hej ja też jadę do Czech do Panasonica. Jadę przez Impel mam nadzieję, że jednak będzie zajebiście, ale troche nie chce mi się jechać samemu więc jak ktoś chciałby jechać ze mną w środę podaje numer do p. Sylwii z Impela (bardzo miła osoba) 71 79071156.

pozdro
tomek karuzelarz
cze jestem z piekar śl , przysłali ci umowe bo ja jeszcze czekam na list ps.lele87 napisał mi że chyba niejedzeie przeczytał forum poszukaj mnie naAQQ mujnr 4853790 wesołych świąt wszystkim>
witam
Pracowalem dla edymax ( celestica rajecko)i potwierdzam post powyżej.wyplata 28dnia miesiąca oczywiscie pierwsza jak wszędzie po 1,5 miesiąca. zalohy 1000kc na tydzien aa i ubytovnia zdarma ! ! . Mają stronke na necie teraz szukam mocnych wrazen i rozglądam sie za ofertami pracy w skodzie zetka auto :D
ps.
jak ktos co ma pisac
gościu kim ty jesteś bo raz piszesz jak facet a raz jak kobieta
dostałem umowe jade 11 jedzie ktoą z katowic lub okolic prosze o kontakt AQQ4853790 lub [email]
Czesc, czy ktos dalby mi namiar na agencje z Elblaga ??? niestety nie moge znalezc..., chce jaknajszybciej wyjechac.., moj mail : [email]
ja jade do Pilzna 17 kwietnia z sk expres z kielc ktos jeszcze jedzie lub wie cos onich mój nr 693772387
ja wybieram sie ale nie wiem jeszcze czy 17 kwietnia czy wnastepnym termninie..., a czy slyszal ktos o GAWO z Gdyni ? jade z nimi, troche nie fajnie bo musze sam dojechac do wroclawia...ehh...:/
pozdro
A ja tam byłam i powiem ci ze jest FAJNIE !!! Praca jest fajna nie za ciężka.Panasonic kocha Polakow jest nas tam więcej niż samych Czechów .Zarobisz 12000 koron i to w zupełnosci wystarczy .4 do 5000Kc wydasz miesięcznie na jedzenie reszte możesz przepić.Na ubytowni też jest fajnie co noc impreza do samego rana.Drzwi otwiera się z buta kibel zawsze zajety lodówka za oknem a pozatym jest spoko:)
czesc wszystkim widze ze zainteresowanie panasonic-iem nadal wzrasta powiem wszystkim ze czechy to juz przeszlosc ceny sie wyrownaly i nie ma sensu tam pracowac bo na to samo wychodzi w polsce co i w czechach .......
pozdro dla mirasa12
no i calej zmiany B i sszczegolnie dla calego pdp7
i wszytkich tych ktorzy pracowali w panasonic-u od maaja do pazdziernika
Ja do smerfetki nie wiem jak ty tam pracowałas ze ci sie nie opłaca gdzie by sie nie pracowało to czy zaoszczedzisz zalerzy tylko od ciebie ja zarabiałem 600 zl/ms i potrafiłem odłorzyc ponad 100zł w miesiac a dodam ze mieszkam i utrzymuje sie sam pomysl sa ludzie 4 osobowe rodziny gdzie jedna pracuje i pensja ok1000zl co to jest na 4 os po oplatach i jakoś muszą sie utrzymac jak sie pije co noc i imprezuje to nie dziw sie ze sie nie opłaca dodam jeszcze moja siora jest w irlandii 6 miesiecy zarabia ok 100euro dzienni to jest ok 390zl i co do dzisiaj nic nie ma odlorzone a niby tyyyylllle sie tam zarabia to le masz zalerzy tylko od ciebie!!! POZDRO DLA WSZYSTKICH CO JADA 17 KWIETNIA Z KIELC I NIE TYLKO
hej wszystkim ja wyjeżdżam w środe z Wrocławia przez agencje Gawo kto jeszcze jedzie w tym dniu z wrocjka piszcie [gg]
mam pyatnako, czy orientuje się ktoś jakie agentury w Polsce organizują wyjazdy do Panasonica z Katowic???
w Katowicach masz tu namiar Kopernika 26 tel 6[tel]
Ma ktoś informacje na temat agencji o nazwie HELIOS? Także organizują wyjazdy do Plzen w Czechach (Panasonic). Dzięki z góry za wszelkie info i pozdrawiam;)
ja do palucha111 bylam tam dosc dlugo i wiem co jest z czym i czytaj uwaznie co pisze bo napisalam ze nie oplaca sie pracowac alle dla agencji sk expres oraz works
serwis ale wiadomo ze lepszy rydz niz nic .......

pozdro dla calego pdp7 bylych i obecnych pracownikow ze smeny B
Temat przeniesiony do archwium.
601-630 z 1169