Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
391-420 z 1169
Wiatm wsztskich.
Dawno nie pisalem bo w przeciwieństwie do niektorych przyjechalem do Panasonica pracowac a nie hlastac :) i robic sobie wakacje.
Tak czytam te wszystkie opinie powyzej i az mi sie zal robi.
Ja pracuje przez HEROJE i jestem zadowolony. Jestem tu (hmm... powoli bedzie pol roku ) i niedawno zostalem parciakiem wiec to jest chyba potwierdzeniem ze jesli ktos chce to dostanie to czego chce ale trzeba troche popracowac i pokazac ze sie umie pracowac.
A co do agentury to wydaje mi sie ze trafilem na jedna z lepszych - takie jest moje zdanie a jesli sie to komus nie podoba to jego sprawa.
Wszedzie znajdzie sie ktos komu nie bedzie pasowalo to czy tamto ale w zyciu to tak juz bywa.

Pozdrowienia dla calego PD7, Izy i wszystkich pracownikow Heroji.

P.S. Niedlugo powinienem miec neta w domu to bede mogl czesciej pisac.
Wiesz co jak czytam twoja wypowiedz i twojej kolezanki to mi sie smiac chce.Człowieku nie wciskaj kitow ze w Panasonicu jestes parciakiem.to nie realne.Czesi do tego nie dopuszcza.Dlaczego piszesz cos co jest nie mozliwe.Sa kordynatorzy polscy to fakt.Oj samozwancy Heroji:)
A Smerfetta teshhhh daje rade heh:) Dobre.Dziewczynko ty sie chyba nie umiesz podpisac, robisz błedy.Ciekaw jestem jak ty sobie dajesz rade z czeskim jako partaczka bo z polskiego dałbym ci wielka pałe!!I jak piszesz to napisz co to partaczka .Bo my rzikamy po polsku a co niektorzy moga pomyslec ze co robisz to psujesz hehehe.Polskie czechy hmmm...
Jejku jak czytam te forum to sie na maksa usmieje.Dobre opinie tutaj sa z polskich agentur,a reszte pochodzi z czech od partaków hehehehe.Jesli nie chcesz to nie jedz szkoda kasy,a tak chwalisz ta prace.To w koncu maja jechac smerfeta czy nie???.moze i ja sie skusze i zostane polskim parciakiem:)
cze miras12 jak dla mnie to moze kazdy przyjechac lepsi polacy niz ci madziarzy ktorych jest tu juz duzo

sama praca nie jest ciezka a jak dla mnie to prosta ale jedyna wada ze 12godzin jestes w pracy i to stale na nogach

a zeby byc parciakie to trzeba se pozadnie zasluzyc na taka pozycje
jak dla ciebie miras12 moze byc duzo rzeczy zbyt nie realnych
bo gwarantuje ci ze u nas w polsce to jest nie realne ale tu jest calkiem inne zycie a co do mojej osoby jako parciak to przynajmniej wiem ze jestem ponoc spoko no ale wcale az tak zloto nie jest byc parciakiem ale mi sie to podoba i zamiezam dlugo tu zagoscic w panasonicu
a ty miro12 spakuj walizki rusz d... no i wez sie za prace a nie w h... grasz caly dzien
jedno ci przyznam miras12 na temat tej heroji to prawda bo ja u cheroji mialam zarobione 5.300kc ale jak odeszlam z panasonica przymusowo bo majstrowej z lcd3 rzeklam zeby mi zrobila laske to mnie wyzucili z heroji a pan Jan kovac kokot z marsa chcial mnie zawiesc do nowej pracy jakies 100km od pilzna ale ja stwierdzilam ze wracam do polski potem zasczelam prace jako kordynator a o moje zarobione pieniadze nie moge sie doprosic do dnia dzisiejszego ani swiadectwa pracy od pana kovaca a ni od izy poprostu od nikogo a jak spotykamy sie w panasonicu to stale kecaja jedno i to samo zebym przyszla se do kancelari przy ul. borska40 ale kiedy tam ide nikogo nie ma a jak sa tak nigdy nie maja czasu a potem sie dziwia ze ludzie wracaja do polski jestem tu juz 8.5miesiaca i nieco juz wiem na temat karzdej z tych agentur jedno vam poviem poprostu heroja zaczyna robic to samo co sk expres ludzie nie polecam tych dwuch agentur to poprostu sa zlodzieje pozdraviam moja linke Pd11 no i oraz pozdraw dla ludzi ktorzy pracuja albo pracowali na Pd 7 i od10
smerfetta raz piszesz że heroja jest dobra a potem że do dupy to o co chodzi? nie wypłacili ci doli w tym miesiącu za naganianie?haha
Słoneczko moje drogie! W tym momencie gdy przecytałem Twoja wypowiedz,obraziłas mnie mnie na maksa.Ty wez sie za robote a nie sciemniaj!!Ja pracuje głowa i sobie swietnie rady daje.Nie bedziesz mi mówila co mam robic paaaaartaczko!!!Odbij odemnie,bo jak czytam co ty piszesz to mi sie beeeeczec chce.Idz do psychiatry naprawde,bo wiekszosc tam potrzebuje tego,bez urazy ale tak jest.Byłem tam i wiem sa tacy ludzie co z kompresorami rozmawiaja :):):)Teraz pisze o Valeo,ale z tej samej agentury.Polecam abys sie tam przeniosła,była tez taka co przyszła z Panasonica co to nie ona,zna szefostwo,rzadzic chciala.Lecz zle trafiła......Rzikaj Smerfeteczko mi do d....
Ejjjj ty nawet Heroja piszesz przez Ch maskara:):):)To jak ty nadal bedziesz tam Partaczka to sie nie zdziwie jak kupie plazme z logo PANASONI(K)hehehehe.
Smerfeteczko,w d....byłas i g...widziałas wiec zluzuj.to jest forum,na ktorym sie ludzie wypowiadaja.A Ty tu bajery wciskasz....i nie kecaj hehe
Ty (se):) zasłuzyłas dobre:) to po co stoisz??? Połoz sie na lince w koncu sobie zasłuzyłas. Jestes partaczka,to ci wolno hehe.Wez wogole to idz do przelozonego,popros zeby cie skierował gdzies do nemocnicy na badania.Jejku lubie te forum.ale tu jazdy:)
OOOOOO nastepny kordynator,tez rzikasz po czeskiemu.Wogole kim wy jestescie,z pgr was pozbierali i teraz kecacie partaki hehehehe
Smerfetta to Ty musiałas studia skonczyc ze jestes kordynatorka.A zapytam, i prosze daj szczera odpowiedz.Co miałas z j.polskiego???^((*_*))^No i jeszcze jedno Pani Partaczko- dobre rzikam???, jakie trzeba miec wykształcenie zeby przyjeli kogos do Panasonica??Jakie wymogi trzeba spełnic zeby sie dostac,jakies badania,zasiadczenia o niekaralnosci.Prosze jak bedziesz na forum napisz:):):)
Smerfetta to Ty musiałas studia skonczyc ze jestes kordynatorka.A zapytam, i prosze daj szczera odpowiedz.Co miałas z j.polskiego???^((*_*))^No i jeszcze jedno Pani Partaczko- dobre rzikam???, jakie trzeba miec wykształcenie zeby przyjeli kogos do Panasonica??Jakie wymogi trzeba spełnic zeby sie dostac,jakies badania,zasiadczenia o niekaralnosci.Prosze jak bedziesz na forum napisz:):):)
wyjezdzamy od pilzna 3.xI.2006r z sk.ekspres napisz czy tam sa takie zle warunki
ja juz nie jestem kordynatorka ale nia bylam ale ta praca mnie nie bavila a ja rzikam po czesku a slovensku no i w innych jezykach bo robilam za tlumacza a teraz juz nie bawie sie w kordynatora jestem parciakiem na novej lince 11
kordynatorem byc to przejebana sprawa za duzo pracy i ludzi ktorzy cie chca zabic chociasrz u mnie w agenturze nie mialam takich problemow
a ty miras12 skad wogole jestes
pozdro
zeby przejsc pod sam panasonic jako normalny zamestanec trzeba troszke tam popracovac papiery juz mialam w panasonicu przez zjebana agenture sk expres a co do mojego polskiego to pisalam mature ale ten czeski mi tak ryje polski a zeby byc kordynatorem nic nie dawalam takiego zebym mogla nastupic jako kordynator a ze dobrze tlumacze itd no i tyle ze umie czytac i pisac po czesku ale nie mialam z tym problemu a ja juz po raz 3 pracuje w panasonicu pierwszy raz robilam pod sk expresem potem przez heroje no a teraz pod samym panasonikiem ale wcale nie jest tak fajnie robic pod sam panasonic lepiej przez agenture moze tyle lepiej ze wiecej kasy biore niz biora inni
miras12sory ze cie obrazilam ale to ty mnie troszke na srales a przeciez pisze ze heroja z kovacem na czele to jeden wielki burdel wiec naucz sie troszke lepiej czytac:§
Witam
Pracowałem dla Heroja s.r.o. Uważam, że ta firma jest godna uwagi. Pisząc „burdel” piszecie o waszym zachowaniu w hotelach, robicie tam bałagan, pijackie burdy i ściepy na narkotyki!
Słonko ja jestem z marsa:)
z marsa jest ale pan kovač
czytales ten to wpis kolesia ktory twierdzi ze heroja jest super

ps.a moze to pisal kovač albo baraniec???
deksterland ty to chyba robiles ten wielki burdel
gdzie ty masz rozum
widze ze jestes smnerfetta [gg] wbijaj sie posmieje sie z ciebie.Ciekawa jestes .Lubie ze świrkow sie posmiac heh:)
smerfeta ja tez pracowałem w panosonok razem z mirasem i wiemy co tam jest teraz zakładamy im sprawe w polsce bo nas nic nie kosztuje a oni bendom musieli przyjezdzac na rozprawy he he he
mam pytanko czy heroja się z tobą rozliczyła?ja pracowałem do końca sierpnia a kasy ani widu ani słychu.iza ciągle tylko powtarza nowe kłamstwa a kasy nie ma.
chlopaki zapomnij cie o tej kasie
bo ja tez czekam na kase a stale przychodze do ich kancelari i jest tak ze albo nikogo nie ma albo p.kovač gada ze nie ma czasu
poprostu heroja zaczyna robic to co sk expres miesiac temu a ty gregor na jakiej lince robiles pozdraviam
6911 Heroja dała mi wypłatę 29.07.06 pracowałem tam do 29.06.06 Miesiąc czekałem na wypłatę, bo chciałem odebrać wypłatę osobiście :)
Temat przeniesiony do archwium.
391-420 z 1169