Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
781-810 z 1169
Witam.mamy pytanko-czy ktoś słyszał o firmie z Częstochowy AS Anna Suchecka proponującą pracę w Czechach a głównie w Olomuncu w magazynie Kaufland.Jeśli ktoś coś słyszał na ten temat to bardzo prosimy o kontakt gg1[tel].Dzięki
super praca pilzn
super praca pilzn
super praca pilzn
Etat & Akapulko Work and Travel Center Poland nie polecam tej firmy. mialem wyjechac do pilzna wczoraj (11.11.2007) od samego rana padal gesty snieg, warunki na drogach byly fatalne. do wroclawia mam okolo 160km. telefonicznie poinformowalem babe z firmy, ze moge sie spuznic, powiedziala, ze autokar bedzie czekal bo pare innych osub tez zglaszalo spuznienie. 10km przed wroclawiem dostalem wiadomosc ze autokar juz odjechal, chcialem nr do kierowcy, ale wredne babsko juz mi nie podalo i zero kontaktu z nia bylo. na dojazd wydalem 150zl i wszystko na marne. z tego wynika ze firma olewa ludzi, a to dopiero w polsce, a co bylo by w czechach??? odradzam jakiego kolwiek kontaktu z ta firma. gdybym mugl obrobilbym im dupsko
sorki, czy można prosić o kontakt w sprawie tych pardubic i pracy z SK Expres?
Hi!

możesz mi dać namiary na te firmy, ktOre chwalisz?

Moj email: [email]

a najlepiej na [gg]

Pozdrawiam,
Okti
Czy ktoś mi pomoże i powie czy warto jeczhać do pracy do Pardubic do FOXCONN z agencji SK EXPRES???
Bo mam sprzeczne informacje.

Dzięki
Polecam, pracuje tam cały czas. Nie narzekam, praca prosta tylko trzeba stac długo...ale ogolnie spox. Tak wogóle to wyjechalem kiedys z innej agencji ale okazala sie lipa. Póki co na SKExpres nie moge nazekac
Pozdro
a z jakiej Agencji posrednictwa korzystałaś i jakie były warunki mieszkaniowe?
dzieki za odpowiedz.

Masz moze gg?

A jak tam wygladaja kwestie zakwaterowania (kuchnia, lodowka, pralka, czy jest polska tv)???
Bo wlasciwie zlozylem juz papiery, ale nie wiem czy juz teraz czy po swietach. Twoje sugestie mi pomoga

pozdrawiam
Mam pytanie dla wtajemniczonych.
W październiku zaliczyłem szkolenie w Celestica Kladno, pracowałem w tej firmie 4 dni po czym bez powiadomienia szefostwa firmy wróciłem do Polski, karty czipowe i ciuchy zwróciłem przez koleżankę, nie zdążyłem podpisać umowy o pracę z pośrednikiem, jedyne dokumenty jakie podpisywałem to zaliczenie szkolenia.
Czy mógłbym ponownie pracować w tej firmie czy jestem z niej skreślony?
Elo mogła bys mi podac jakas stronke gdzie sa oferty pracy z agenci SKExpres lub z jakiejs dobrej i udciwej Agenci z gory dzieki
elo wyjechalas juz ?? jak nie to mozemy razem jechac tez sie wybieram do czech
Mam pytanie dla wtajemniczonych.
W październiku zaliczyłem szkolenie w Celestica Kladno, pracowałem w tej firmie 4 dni po czym bez powiadomienia szefostwa firmy wróciłem do Polski, karty czipowe i ciuchy zwróciłem poprzez koleżankę, nie zdążyłem podpisać umowy o pracę z pośrednikiem, jedyne dokumenty jakie podpisywałem to zaliczenie szkolenia.
Czy mógłbym ponownie pracować w tej firmie czy jestem z niej skreślony?

a tak w ogóle czy ktoś byłby zainteresowany (w kilka osób będzie raźniej) po nowym roku wyjazdem do pracy w Czechach lub Słowacji? jeśli tak to proszę o kontakt pod numerem gadu 11437839 (przeważnie jestem niewidoczny)???
Witam , w szczególnosci Pana , który uważa , że byłam niemiłym "babskiem".
Szkoda tylko, ze nie miał Pan odwagi tych słów użyć rozmawiając ze mną przez telefon.A jeszcze większa szkoda, ze Pan bezczelnie kłamie, po pierwsze autokar czekał / dzięki mojej interwencji / na Pana ponad pół godziny , więc dodając Pana 10 minut , daje nam 40 minut spóźnienia a nie 10 minut.Po drugie autokar czeski za każdą minutę postoju na dworcu PKS PŁACI.Po trzecie ja nie mam telefonu do kierowcy.Po czwarte podałam Panu kilka telefonów do osób, które były w autokarze i za ich pośrednictwem ja również , w Pana imieniu rozmawiałam z kierowcą, który pomimo mojej prośby nie chciał czekać.Po piąte jak ktoś jedzie do pracy to powinien wziąć pod uwagę odległość dojazdu i warunki pogodowe , czyli wyjechać wcześniej.Pan jechał 50 czy 100 km , a autokar jechał z Czech 600km i dojechał zgodnie z planem.
Po szóste mam wrażenie,że Pan miałby również pretensje do pilota samolotu, że odleciał bez Pana, jeśli spóźniłby się Pan na samolot.
Podsumowując Pana obelgi skierowane pod moim adresem, uważam,że jest Pan niemiły i nieuczciwy, bo jeśli chce Pan pisać na temat mojego zachowania , to prosze następnym razem opisać całą sytuację uczciwie.To,że nie miałam bezpośredniego telefonu do kierowcy to Pan doskonale wiedział.I proszę nie winić mnie za to, że kierowca na Pana nie poczekał, bo to nie był mój PRACOWNIK!!!!!!!!!!!
A jeśli chce Pan jeszcze przekazać miłe słowa to podaję kontakt
Biuro Etat & Akapulko
tel [tel]lub 6[tel]
ludzie,czy wyscie ochu...z tym panasonikiem?pracowalem tam 7 miesiecy,w maju wyjechalem do Holandii po otwarciu granic zarabiam ponad 1000euro miesiecznie i mam czechy w dup...pracy w Holandi jest mnostwo,tylko trzeba sie dobrze rozejrzec,ja juz tu zostaje na stale!!!!pozdrowienia od wiatrakow
Zgadzam się z przedmówczynią. Cały autobus nie może czekać na jednego, niepoważnego delikwenta, który nie potrafił zaplanować podróży.
Wiele osób traktuje także wyjazd do Czech jako darmową wycieczkę. Po przyjeździe na miejsce pokręcą nosem, skrytykują pokój (jest 2 osobowy a miał być 3 osobowy), odjadą do domu. Najdziwniejsze jest to, że najbardziej wszystko krytykują Ci, którzy w d... byli i g.... widzieli (u siebie mieszkają w chlewie a w Czechach marzą im się luksusy), udają inteligentów a w firmie nie potrafią nawet posługiwać się kartą czipową. Typowe bo polskie.

---------------------------------
Czy jesteście zainteresowani po nowym roku wyjazdem do pracy w Czechach lub
Słowacji? Jeśli tak to proszę o
kontakt pod numerem gadu 11437839 (przeważnie jestem niewidoczny)???
Wiesz powiem po swoich doswiadczeniach daruj sobie te rejony zwlaszcza czechy bo bedziesz zalowal tak jak ja pozdro jak chcesz wiedziec wiecej pisz na [gg] lub [email]
Nie polecam pracy przez agenturę SK expres...jak coś to pytajcie bo za dużo bym miała pisania!!!.Przyjechałam z Mężem 22 wieczorem z Czech na święta...mój mail [email]
Witam Państwa. Jestem zainteresowany w styczniu wyjazdem do pracy u naszych południowych sąsiadów.
Czy istnieją uczciwe agentury zapewniające w miarę ludzkie zakwaterowanie oraz wynagrodzenie na poziomie 12-15 tys KC? Tak poza tym czy interesuje Was wyjazd w styczniu do w/w krajów?
------------
kontakt do mnie:
gadu 1[tel]
mail [email]
Chętnych brak, tego można się było spodziewać, nasz naród pracować nie lubi, lubi za to narzekać.
Czy obecnie tylko firma ab consulting prowadzi nabory do pracy w CZ?
jak chcesz wiecej informacji to zadzwon pod nr: +486[tel]
mikki111 nie wiem po jaka agentura robiles ale potrzebuje adresu agentury edimaks najblirzej rzeszowa
Witam!
Czy ktoś może pracuje w zakładach skody kolo pilzna. Chcialabym wiedziec dokladnie gdzie to sie mieści i jesli to możliwe numer telefonu do zzakladu. Pozdrawiam.
Przestan gadac glupoty bo co do zakwaterowan to swinie lepiej mieszkaja jak niewiesz i niewidziales to niewpi... sie bylem od sierpnia w czechcach zakwaterowanie koszmarne ale dobra jeszcze uszlo w pazdzierniku przywiezli do pracy w panasonicu nowe osoby z naszej agentury i co trafili bez ogrzewania i nieraz niemieli swiatala wiec przestan gadac glupoty jednym slowem praca w czechach przez agentury to jeden wielki blad wiec wam odradzam !!!
czy ktoś słyszał o firmie sk express?chcę wyjechac do pracydo Czech bądz na Słowację a ta firma podobno łatwi taką pracę.
czy ktoś słyszał o firmie sk express?chcę wyjechac do pracydo Czech bądz na Słowację a ta firma podobno łatwi taką pracę.
Temat przeniesiony do archwium.
781-810 z 1169