Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 1169
tak bez rozmowy, bez umowy, strasznie mi tu coś śmierdzi,
możesz odezwać się na moje GG?
7991405 cale zycie na niewidocznym i zawsze jak co to rano albo ok 21:30 :)
90% komentarzy na tym forum jest negatywnych co mnie zresztą specjalnie nie dziwi, bidulenie to nasza cecha narodowa,
chcielibyście mieszkać w apartamentach, kasowac co miesiąc 10 tys i nic nie robić najprościej kisić ogora w domu i oszukiwac mops,,
na poczatku zawsze jest ciężko czy to w angli, holandi czy czechach, jak moja kuzynka jechala do angli to przez kilka miesiecy spala na metaracu całym w karaluchach, dopiero po kilku miesiacach bylo ja stac na wynajem mieszkania, wynajem mieszkania w angli to spory wydatek, moze zarobi sie w tej angli 6 tys ale nalezy pamietam o tym ze zycie jest tam bardzo drogie,
darefr666 8 Wrz 2007, 12:47 odpowiedz Zgłoś wpis do usunięcia
witajcie
no wreszcie panasonic chyba zabral sie za agencje. dostalismy dzisiaj pisemko pod tytulem "szanowni panstwo zarzad jest zainteresowany stabilizacja pracownikow" bleble ale jasno wynika z niego ze wszystkie agencje maja podniesc stawki dla pracownikow do min 80 koronek za godzinke. hehe, ciekawe co z tego wyniknie, znajac
tutejsze realia okaze sie ze syfiaste lozko w syfiastym pokoju jest warte tyle co mieszkanie w centrum pilzna bo nasze popieprzone agencje na pewno na czyms beda musialy to sobie odbic. zreszta ostatnio agentury zwoza samych wietnamczykow, bulgarow i rumunow a ci sie ciesza jak dostana 50 koronek, z polakami podobno sa same klopoty hehehe. tak trzymac
cze, mam malo czasu

Jakos ja wyczytalem ze czesi zablokowali granice dla bulgarow i rumonow to czemu piszesz ze ich biora ??? cze mam malo czasu !
Jaki pośrednik jest godny polecenia? (chciałbym odłożyć chociaż 7000 KC na miesiąc)
Może Work Service lub SK Service?

[AB Consullting to 1-osobowa firma kogucik, nawet pismo: informacja o ofercie, które Pani Agnieszka B. wysyła ew. przyszłym pracownikom wygląda tragicznie-masa literówek, błędów...a i od kiedy pismo podpisuje się maszynowo? nonsens]
Nagle nikogo nie ma na forum-dziwne.

Czy zamierzacie w najbliższym czasie wyjechać do Czech z firmy SK Expres?
Oferta SK Expres http://www.infopraca.pl/oferta/pLlistatOfertes.cfm
Czy prawdą jest, że aby wyjechać do Czech z firmy SK Expres należy im dostarczyć zaświadczenie o niekaralności, opinie lekarza pracy?

Moje [gg]
Ja takze sie zastanawiam nad wyjazdem i tez na wlasna reke.
polecam wyjazd przez firmę Impel do Panasonica, ja już tu jestem, hotel bezpłatny,zarobki 70 KC/godz na dniówce i 80 KC na nockach, wiec da sie nawet ładnie odłożyć, w połowie października moi znajomi maja dojechać. Podaje tel do biura [tel]. Mozna tez podejść do biura we Wrocławiu na ul. Ruska 3/4 pokój 3.
Chcialem sie dowiedzieć , kto jedzie w sobote 6 pażdzienika 07r. do pilzna do fabryki Panasonic-a z KATOWIC. I czy zna ktos firme PERSONNEL SOLUTIONS przez ktora mam tam jechac. Doczytalem sie ze tyle samo jest dobrych agencji co złych. I niewiem czy jechac. prosze odp na gg. 1443277 , [email] . Z góry dzieki:) pozdrawiam
Chcialem sie dowiedzieć , kto jedzie w sobote 6 pażdzienika 07r. do pilzna do fabryki Panasonic-a z KATOWIC. I czy zna ktos firme PERSONNEL SOLUTIONS przez ktora mam tam jechac. Doczytalem sie ze tyle samo jest dobrych agencji co złych. I niewiem czy jechac. prosze odp na gg. 1443277 , [email] . Z góry dzieki:) pozdrawiam a, bym zapomniał ucze sie zaocznie, da sie to jakos pogodzić?:)
[[Napiszę tak. Moja córka pracowała tam na wakacjach i sobie chwali. Było to organizowane przez słowacką agencje pracy TRENKWALDER/MS-ATLAS.Jestem akurat ich pracownikiem. Pracuja tam jeszcze ludzie z tego wyjazdu, ale chce ich przenieść do Rajecka / też CELESTICA, ponieważ tam teraz prowadzimy nabór. Na początek płaca wygląda tak 12000 czk. przy 150 godz. warunek musi być przepracowany miesiąc. Warunki mieszkaniowe dobre, żadnych dopłat.Po miesiącu, dwóch mozna się spodziewac podwyzki ok. 2000 czk.Obiady na stołówce zakładowej /dopłata 25-40 czk./ Wyjazdy organizuję z Polski i jadę z ludzmi na miejsce gdzie załatwiam wszystkie formalności, następnie przekazuję ich koordynatorowi słowackiemu, który się w dalszym ciągu nimi zjmuje. Wyjazdy co 2 tygodnie. W razie jakich problemów przyjezdzam i staram sie wszystko załatwic.
Więcej info na [gg] ]]

Czy są chętni na wyjazd z Katowic 10 października?
24 czerwca wybierałam się z Katowic tyle że do FIC'a

Do Panasonica duża grupa ludzi jechała z SK EXPRESS
hej 1 wrzesnia wróciłam z FIC'a k. Rudnej [z SK EXPRESS]
ubytowaliśmy na Nizborze ok. 30 km od fabryki.
pracowałam od końca czerwca.. więc troche czasu tam spędziłam.
wtedy wynagrodzenie było 60 Kc/h [stawka przy wyrabianej normie], teraz od 3ech tygodni stawka ta wzrosła o 15 Kc/h czyli zarabiają 75 Kc/h.
Przez wakacje praca była głównie 8h [zmiana ranna] lub 7h 15min [zmiana popołudniowa] zdażało się robić nadgodziny dla chętnych [powód: bardzo dużo ludzi w firmie] były też osoby które były cofane na ubytownie z powodu braku pracy dla nich, mimo że na hali były osoby na przed czasie [jeden drugiemu podbierał robote]

ogólnie SK EXPRESS nie jest zła.. zobaczymy jaką wypłatę przyślą do Polski.
Zdaża się że ludzie są oszukiwani na wypłatach [tych osób wcale nie jest mało].
słowacy i czeski bardzo przyjemnie nastawieni na polaków, bynajmniej na Nizborze !!

ahaa w FICu jedyne co Was może najgorszego spotkac to koordynator NOGA i menagerka HATALOVA. Nigdy ich nie zapomne - oni najwięcej w tej firmie mieszają.
sima mam pytanie a na ile miales umowe i te 12000 kc zarabiales napewno czy musiales robic jakies nadgodziny czy te 12000 to jast podstawa za caly miesioc czekam na odpowiedz od ciebie
To juz zglupialem , warto w koncu jechac do tego Panasonica czy nie ???
Smetanova buahahahah aki wal!! pevnie ze heroja super latwo daja sie naciagnac:PP mysla ze tylko oni moga naciagac i sciemniac ludziom:D ale sie pomylili troche:))) jedyne czego mi szkoda to pracy w daikinie konkretnie na drain panach i troche za czechami ale tak to za niczym:D
NO WLASNIE JA TEZ SIE WYBIERAM DO PANASONICA POD PILZNEM,TEZ JESTEM CIEKAW JAK TAM JEST BO NAPRAWDE ROWNIEZ SIE NACZYTALEM I POWIEM ZE TROCHE MNIE TO ZRAZILO ,MAM WYJEZDZAC WE WTOREK TZN 16-1[tel]Z KATOWIC PRZEZ FIRME SK EXPRESS,JESLI KTOS SIE TAM ROWNIEZ WYBIERA JESTEM POD NR TEL886966611 I PROSZE O KONTAKT A TAK WOGOLE JESLI KTOS JEST TERAZ NA FORUM I TAM BYL NIECH COS NAPISZE JAK NAPRAWDE TAM JEST,JA ZOSTAWIAM TU RODZINE I NIE WIEM CZY DOBRZE ROBIE
Sam juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec... Jutro to jest w niedziele jade do pilzna do firmy tatung do produkcji telewizorów lcd. Jezeli ktos jedzie w puzniejszym terminie i bedzie chciał wiedziec jak tam jest to prosze pisac eski na numer 886 822 210 nie dzwoncie bo to drogo bedzie . zawsze odpisze. albo jesli ktos wie juz jak tam jest lub jak sobie radzic w trudnych sytuacjach to piszcie....Łukasz
Polecam fajną strone o tej pracy www.panasonic.gsi.pl

www.oszukany.pl
Kto sie wybiera do pracy w czechach - panasonik z wrocławia. Czy naprawde jest tam tak źle??
podaje [gg]
wczoraj wyslalam cv a dzisiaj do mnie zadzwonila z PERSONNEL SOLUTIONS niewiem czy mam jechac po przeczytaniu tego wszystkiego to mi sie odechciewa pozatym mam zamiar jechac SAMA czy jest to dobry pomysl??????? jak myslicie doradzcie cos czy wy tez wyjezdzaliscie sami czy cala paczka boje sie troszke ale kasa mi potrzebna musze posplacac dlugi itd co myslicie o tej agenturze czy dobrze traktuja ludzi??? Agnieszka Matysiak Personnel Solutions Sp. z o.o. ul. Dabrówki 13 40-081 Katowice taki maja adres blebleble "celem podjęcia pracy w firmie „DANC CONTRACT” S.R.O. z siedzibą w 312 14 Plzeń V Hajku 24... " RATUNKU!!!!!!!!!!
aha ::: 1. Kandydat zostanie zatrudniony na stanowisku monter/pracownik pomocniczy przy produkcji (niepotrzebne skreślić), na warunkach określonych poniżej:
- monter – praca w hali produkcyjnej, wynagrodzenie 70-97 koron czeskich netto / godzinę itd blablabla zakwa
takie cos tez mi wyslali >> 2.Agencja poświadcza, iż Pracodawca zobowiązuje się do zapewnienia bezpłatnego zakwaterowania podczas całego pobytu związanego z pracą w miejscowości Plzeń, w domach mieszkalnych, w pokojach 3,4 osobowych. >>>>czy na pewno nie bede robic w PANASONIKU tylko w DANCU ?????? no i wyjazd w ciagu 2 tygodni od podpisania umowy...
ja pracuje od ponad miesiaca poprzez firme Danc contrakt dla Panasonica i szczerze mowiac jest bardzo dobrze :) warunki mieszkaniowe i placowe sa zadowalajace i naprawde nie mam powodu do narzekan :)

jesli potrzebujesz jeszcze jakichs informacji to pisz na maila [email]
Ja pracuje w Panasonic od ponad 2 miesiecy i nie moge powiedziec ani jednego zlego slowa o fimach AB Consulting ktora rekrutowala mnie do Danc Contract do pracy w Panasonic.Ubytownie mamy czysta i z zasadami placa 70kc/h dniowka i 85kc/h nocka i oczywiscie mozliwe przedczasy.Parcuje na LC4 na stanowisku kontrolera i przyznam ze praca nie jest ciezka fizycznie tylko stojaca.Ubytownie jak i dojazd do pracy pokrywa firma Danc Contract.W tej chwili jestem w Polsce na 3 dni bo przyjechalem odwiedzic rodzine zone i syna.Goraco polecam AB Consulting i Danc Contrakt.Jezeli ktos chce zarobic to zarobi a jezeli ktos jedzie wypoczac to pomylil prace z wczasami.:) Odrazu pisze ze jest stawiany rygor pod wzgledem alkoholu!!!! Nie proponuje zagladac do kielicha!Jezeli ktos chce zarobic proponuje tylko te 2 firmy AB Consulting z Wroclawia i Danc Contract.Reszte firm jest mocno ktytykowana przez osoby pracujeace na linkach.Pozdro
witam. w ta niedziele mam wyjazd z wrocka do Pilzna do panasonica z firmy Etat & Akapulko Work and Travel Center. wie ktos cos na temat tej firmy?? i czy ktos tez jedzie w ta niedziele??? pisac na [gg] . czekam na odpowiedzi. pozdrawiam
nie wybierajcie sie do pilzna do panasonika nie polecam sam tu jestem i jak bym wiedzial ze tak bendzie to bym sie nie zdecydowal....jakos sobie daje rade pozdrawiam
nie wybierajcie sie do pilzna do panasonika nie polecam sam tu jestem i jak bym wiedzial ze tak bendzie to bym sie nie zdecydowal....jakos sobie daje rade pozdrawiam
czekam na kazda informacje dotyczaca tego tematu wlasnie dostalem propozycje pracy w pilznie panasonic
Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 1169