Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 1169
Jestesmy w UE jeszcze bezprawia nie ma,a wiem dobrze ze zajma sie tymi agenturami i heroja.Jest juz za głosno o tym.Czy wydanie swiadectwa pracy,agentura na tym cos traci,no chyba ze znaczek kartke i troche tuszu.To niech potraca to z mojej zarobionej kasy,ktorej jeszcze nie dostałem.Ale mi swiadectwo potrzebne nie mam ubezpieczenia i urzad mnie nie zarejestruje dopoki nie dostarcze swiadectwa.nie rozumie kto im dał pozwolenie na taka działalnosc jak nie sa odpowiedzialni!!!A gdyby mi sie cos stało to musze placic za szpital itp.Ej HEROJA badzcie ludzmi prosze:)
Hej,ja wlasnie dzisiaj wrocilem do kraju z Plzna. Wyjechalem wczoraj o 18:28 i bylem dzisiaj o 19:30 w domu (Szczecin). Dam Wam dobrą radę - jesli nie musicie to nie jedzcie. Duza czesc ludzi tam pracujacych to degeneraci spoleczni. U nas w ubytovni spac sie nie da, bo cholota zamiast chodzic do pracy, to non-stop pije. Rzygac sie chce juz od tego wszystkiego. Heroja placi 60 koron za dniowke i 72 korony za nocki (od 22 do 6). Ostatnio majstrowa nam powiedziala, ze jak ktos nie bedzie mial 36 godzin nieprzerwanego odpoczynku w tygodniu, to mu nie nalicza niektorych nadgodzin. Mi majstrowa zajebala 3 dni pracownicze z wrzesnia, mimo ze mialem te 36 godzin odpoczynku. Ciekaw jestem, ile ta menda zabierze mi z pazdziernika! Ogolnie jest tam brod, syf i cholota. Ja wracam w poniedzialek, popracuje do konca pazdziernika i powiem szanownemu panu Kowaczowi i Barancowi, ze nasza wspolpraca dobiegla konca. Czlowiek musi żebrać w autobusie o zaliczki. To jest dosłownie skandal - ostatnio nawet zjebałem i Kowacza i Barańca, że jak mi nie wypłaci pełnego tysiąca, to ja nie będę się prosił o swoje tylko załatwie to w inny sposób. Z nimi trzeba ostro. Jedynie Iza (Polka pracujaca dla Heroi) jest w miare w porzadku - jej wystarczy raz powiedziec i zalatwi co trzeba. To tyle z mojej strony. Aha - na wyplate czekacie do 20 nastepnego miesiaca. Pozdro dla Tofika.
A ja pojechałam do pracy w Komarom na Wegrzech....(w Nokii) niestety Węgrzy wymuslili testy, które zdalismy bez problemu, natomiast Słowacy i Węgrzy, którzy byli z nami nie zdali tych testów więc niestety nie przyjęli nas do Nokii Polaków równiez! Pojechaliśmy więc do Czech i tam Słowacy zatrzymali się wniedaleko Brna a my mieliśmy pojechać blisko Pragi i znaleźliśmy sie w Nyrsku pod granicą Niemiecka... Firma okula robi przody do panasonika i tochiby... pracowałam przy retuszu.... 12 godzin moczyłam paluchy w amoniaku... Wróciłam bo nie jestem niewolnikiem... pozatym ubytownia syfiata 4 prysznice na 45-50 osób... posciel...smród brud i kiła, a Polacy??? Zezwierzęcenie do kwadratu...Jestem juz w Polsce i jak ktoś nie jest zdesperowany niech tam nie jedzie Pozdrowienia !!!!
jak tam z thc i z dupeczkami jestem jutro
Jeżeli chodzi o tych degeneratów społecznych, to my niestety nie wiemy, jacy pracownicy, ludzie do nas przyjeżdżają. Nie jesteśmy w stanie sami tego skontrolować, dlatego współpracujemy z agenturami w Polsce, które mają zweryfikować wszystkich naszych potencjalnych pracowników. Na twarzy nikt nie ma wypisane jakim doprawdy jest człowiekiem. Nie możemy ponosić odpowiedzialności za brud i syf - jak Pan to określił - na hotelach pracownicych. Do takiego stanu sami je doprowadzacie. Polacy sami wyrabiają sobie "renomę". Jeżeli natomiast pojawiają się problemy z majstrami, godzinami itp. należy to zgłosić koordynatorom. Jeżeli chodzi o zaliczki, to nowi pracownicy, oraz Ci, którzy można powiedzieć uciekają od pracy otrzymują normalnie po 700 koron zaliczki. Natomiast pracownicy starsi stażem, którzy regularnie chodzą do pracy, mogą liczyć na większa zaliczkę. O problemach trzeba dyskutować, żeby wspólnie je rozwiązac i dojść do kompromisu. Pozdrawiam serdecznie.
Ján Kováč
ciekawe skąd sie kovac nauczył nagle po polsku bo jak sie z nim mówiło o pieniądzach to ani me ani be ha ha
Wiem ze to ty Iza,piszesz w imieniu Kovacza.Wiec posłuchaj mnie.Chcę swiadectwo pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Juz miesiac czekam.Jeszcze czekam na wypłate i za urlop jak cos mi sie nie bedzie zgadzało,to po raz za opoznienie swiadectwa,za nadgodziny mialem pracowac 40 tygodniowo a nie 270 pare.poprostu kazano mi tyle bo jak nie to wek.Mam juz pismo procesowe napisane.Nie pozwałem dlatego poniewaz wiem ze jakbym to zrobił nie wypłacicie kasy.Wiec sie zastanowcie.Sadziłem sie z firma i to duzo wieksza jak wy i wygrałem.Narazie was prosze ale moja cierpliwosc dobiega konca!!!
Zrobił przyśpieszony kurs j.polskiego hehehe,dobre.jejku co tu sie dzieje???!!!:)
Jakos ja byłem dobrym pracownikiem,kazda majstrowa mnie lubiała,i chciała zebym do niej chodził na linke na nadgodziny.Jakos nie dostawałem wiecej jak 700koron.A o czym z kordynatorem rozmawiac,jego słowa 700 koron to i tak duzo powinno wam jeszcze zostac.Mało wiesz co sie dzieje,siedzisz w biurze.to ze jest brud i syf to zgadzam sie z Toba ze to polacy sami robia.Ale sama piszesz ze przyjezdzaja D....Wiec zadajcie zaswiadczenia z sadu a nie tylko na pismie bo kazdy moze sobie napisac ze nie był karany.Tam sie na ubytowniach dzieja rozne rzeczy,kradna policja przyjezdza ,bija sie.Słyszałem nawet ze jakis gostek swoja laske pociał.Zreszta co mnie to obchodzi.Ale podpisałas sie jako Jan Kovac a nim nie jestes.Dziwne zna lepiej pisownie odemnie hmmmm.Wiec zgłaszam ten wpis do usuniecia.Jak cos powinnas napisac w imieniu Jana Kovaca.
Izo jesli czytasz te forum,prosze doslij mi swiadectwo pracy,Rozmawiałem z bedzikiem i obiecal ze dosle i nic nie dostałem.Chcecie zeby ludzie byli dla was w porzadku to badzcie wy dla nich.Sama wiesz co u was sie dzieje zatrudnijcie dobrych kordynatorow,ktorzy beda dbali o pracownikow.Miałem kordynatora to balismy sie z nim jezdzic bo zasypiał podczas jazdy pracował na okragło.nie mial zastepcy.Ja nie chce dla was zle tylko naprawde szkoda mi ludzi wyjezdzajacych do was.To te polskie agentury tak naciagaja na wyjazd czym wiecej głow tym wiecej sianka.ale zmiencie to bo nigdy nie bedziecie mieli ludzi.Ja nie rozumie bo jakbym był szefem Panasonica podziekowałbym wam za wspolprace poniewaz wiedzialbym ze cos nie tak,ze malo placicie ludziom itp.
Gdybys Ty im była winna kase,to napewno byscie sie dogadali heh:)Ja tu jestem na tym forum dlatego ,bo sie ze mna nie rozliczyli.a pracowałem dla nich,teraz mnie maja gdzies.Uwidim dobre:):):):) posle ci to z kancelare takiego smska dostałem od Bendzika czy jak mu tam.Panie Bendzik czy tak trudno wsadzic do koperty, kupic znaczek i posłac???To jest 1 miesiac!!!!!!!!!!!!!!!!Nie mam swiadectwa pracy!!!!!!!!!!!!!Ja potrzebuje isc do lekarza a mnie urzad nie zarejestruje.nie robcie z ludzi idiotow!!!!!!!!!A co bedzie jak ktos zawiesi kuronia,zjedzie majac na utzymaniu rodzine.to bedzie czekal na swiadectwo tak jak ja i zero kasy z urzedu.Na szczescie nie pobieram zasiłku,ale dla mnie najwazniejsze jest ubezpieczenie,roznie bywa w kazdej chwili moze mi sie cos stac i co??!!!Was to nie obchodzi!!!Robcie tak dalej ale jesli by sie cos stało posle rachunek z kosztami leczenia do was.Obiecuje.
a dzisiaj znowu na infopracy jest ogłoszenie etet&akapulko że przyjmują do pracy i piszą że panasonic zatrudni a to przecież panasonic nie ma z tym nic wspólnego. z daleka śmierdzi heroją
Woziłem tam z Polski instrukcje obsługi do telefonów. Zawsze były problemy z rozładunkiem towaru, bo zadnemu węgrowi nie chcialo sie robic w nocy:/ Ale Polaka nigdy tam nie spotkalem. A jesli chodzi o robote to ciezko tam chyba nie ma.... Jezeli sie wozkami jezdzi...:) Ja zawsze bylem tam w nocy i prawie cala firma "spala":)
Czy jest ktoś kto jedzie w niedzielę do Pilzna za pośrednictwem firmy LiM ??
mamy dzisiaj 27 pazdziernika to juz miesiac i 2 dni jak Heroja mi nie posłała świadectwa pracy,to nie normalne.jak pisze smsy do Bendzika odpisuje ze poslal dobre.A o kasie nic nie mowie bo czuje ze jej nie dostane.Poniedziałek ide z kolega do sadu to zgłosic on mieszka w moim miescie i jest w takiej samej sytuacji jak ja.Wstydzcie sie,nie szanujecie ludzi,to dlatego wam wiecznie brakuje uciekaja bo maja racje.
Prawdopodobnie mieliśmy być pierwszymi Polakami....nic z tego nie wyszło... Generalnie Węgrzy nas olali. cały dzień spędziliśmy przed budynkiem Nokii i wypełnialiśmy na kolanie różne formularze... Później testy... i dowidzenia Swoją bezczasowościa i lenistwem przewyższają nawet włochów! A praca tam prawdopodobnie jest spoko tyle, że precyzyjna.... Pozdrawiam!
Miras12 trzymam za ciebie kciuki!!! ?Nie daj się!! i pisz co dalej Pozdrawiam!
Ja jadę w niedziele z krakowa ale tez nie wiem nic o tej agencji mój numer [gg]
Boze Drogi !~ja tez pracuje za 600 zl w walbrzychu lacznie z niedzielami po 11 godzin. Gdzie u nas jest praca za taka kase? Pozdarwiam
no wlasnie jak to jest z ta agentura? bo malo o niej pisza a ja mam mozliwosc wyjechac wlasnie przez nia? prosze o odpowiedz Sunniva [email] Bardzo dziekuje i pozdrawiam
A czun ja moglabym prosic i wiecej informacji na temat Valeo? czy przyjmuja tam tez kobiety? i jakie sa warunki mieszkaniowe? z gory dziekuje i pozdrawiam . Na wszelki wypadek podaje mojego maila [email]
Witam masz namiar(nr.tel)do tej firmy,ale zeby ktos tam mowil po polsku,a nie jakis pepik odebral.z gory dzieki.poozdrawiam
Dziki,jutro jeszcze czekam a we wtorek zanosze pozew.Napisa mi w smsku ze posal ale jakos nie dochodzi hehe dobre.Dam rade nie zalezy mi na kasie choc to moje pieniadze ciezko zarobione./chodzi o swiadectwo musiaem placic za dentyste bo nie mam ubezpieczenia.dolicze to do rachunku
I co jak sie pisze o kasie i swiadectwie nie jestes w stanie odpisac???Moze jakies wytłumaczenie sie nalezy.a nie tylko bo potrzebujemy ludzi do pracy.Jutro ide do sadu,jeszcze czekam na listonosza a moze stanie sie cud:)Pozdrawiam wszystkich i moje wpisy sie juz koncza nie mam sił na pisanie w kolko to samo i proszenia sie.Trzeba zaczac działac.
pozdrawiam wszystkich z panasonica szczegulnosci pozdro dla calego pd 7 no i pd10
Praca w panasonicu jest poprostu super komu sie nie chce pracowac to niech nie jedzie bo szkoda kasy i czasu ja jestem tu juz 8.5m-ca robilam normalnie jak karzdy na lince nie dlugo potom zostalam kordynatorem a teraz po powrocie do panasonica jestem parciakiem na novej lince pd11 pozdro

ps. nie jedzedzcie przez agenture sk expres bo to same zlodzieje polecam heroje oraz prapag i edyy max
pozdro
pozdrawiam wszystkich z panasonica szczegulnosci pozdro dla calego pd 7 no i pd10
Praca w panasonicu jest poprostu super komu sie nie chce pracowac to niech nie jedzie bo szkoda kasy i czasu ja jestem tu juz 8.5m-ca robilam normalnie jak karzdy na lince nie dlugo potom zostalam kordynatorem a teraz po powrocie do panasonica jestem parciakiem na novej lince pd11 pozdro

ps. nie jedzedzcie przez agenture sk expres bo to same zlodzieje polecam heroje oraz prapag i edyy max
pozdro
taka umowe dostalem z Heroji (Panasonic):

http://i14.tinypic.com/339tunp.jpg
http://i14.tinypic.com/2rnub8m.jpg

nie polecam wyjazdu tam!
CZE MIRAS JAK TAM VALEO DAJ JAKIES NAMIARY NA SIEBIE
CZE MIRAS Z TEJ STRONY GRZESIEK CO TAM UCIEBIE JAK VALEO JA WRUCIŁEM ZARAZ POTOBIE I TEZ CZEKAM MUJ EMAJL [email] ODEZWIJ SIE
Ludzie dajcie sobie spokuj z tymi złodziejami ja tam byłem od 12 05 do końca pażdżiernika to co tam sie robi to szok wole pracowac w Polsce za 6 zl na godzine.Byłem tam z zonom i nic sie nie dorobiłem. Ci kturzy piszom ze jest tam dobrze to z firm frajerzy aby nagonic innych nie dajcie sie zrobic w konia to co piszom.Czytajcie tych ludzi kturzy tam byl. Ci brudasy czekajom na to aby tylko pracowac a wrazie czego nikt wami sie nie zaopiekuje dlanich liczy sie robol i tyle a KOWACZ i Bendzik to jedna mafia ci kturzy wrucili czekajom na kase i swiadectwa pracy a oni nie przysyłajom poprostu lejom na wszystkich zbieram ludzi aby załozyc im sprawe w sondzie rozmawiałem juz z prawnikiem jest sprawa do wygrania ale musze miec ludzi kurzy tam byli poprostu swiatków niech zapłacom za nadgodziny ,urlopy i za niewysłanom kase narazie pozdrawiam wszystkich kturzy tam byli A CI NASTEMPNI NIE DAJCIE SIE TO SYF I SZMIRA A HEROJA NICH SIE WYPCHA
Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 1169