ODWOLANIE!!!JAK SIE PISZE???

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 171
poprzednia |
hej jak sie pisze odwolania...co ja mam tam napisac pomozcie !!!!!!!!zabraklo mi 0.18 pkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na studia!!!!na uniwersytet!!jak sie pisze odwolania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????????????
dobra spoko dzieki za pomoc;) mam juz wzor
Mozesz rzucic mi to na mail\'a??
[email]
Z góry dzięki:)
Hej jeżeli możesz to prześlij mi też [email]
dzięki!!!
Hej jeżeli możesz to prześlij mi też [email]
dzięki!!!
ja tez bym poprosila ;] [email]
pozdrawiam
a gdzie zdawalyscie ?mi zabraklo 0,18 setnych punkta:( straszne..depresja...
powiedz,skąd można zdobyć wzór odwołania?Mozesz mi go przesłać? [email]
czy moglabys mi przeslac wzor odwolania z gory dizex ke_ram [email]
mialo byc [email] :)
można też ??? jakby ktoś był tak miły i poratował !!!!!!

[email]
Hey! Ja tez ostatnio mialem taki problem i musialem napisac odwoBanie. Dlatego tez szuikalem w necie jakiegos przykladu i nzalazlem tylko jedno na stronach akademii bdgoskiej. Oto jej adres z wzorem odwolanioa:
http://www.ab.edu.pl/studia/rekrutacja.php?idm=61

Mam nadzieje, ze przyda wam sie tez wzor i przyjma wasze odwolanie

pozdr

tmk
Ewaied byłabyœ tak miła i przesłała mi też ten wzór odwołania. A nóż się przyda... :) Mój adres: [email] Pozdrawiam!!!
ja mma ten sam:D
no to juz porozsylalam..nie wiem czy nie na prozno......:)
jak sie pisze to odwolanie na stuia masz wzor?
jak tak plis przeslij mi na maila [email]
moze ktos przeslac mi wzor odwolania???? dzieki :)))

[email]
mozna prosic taki wzor odwolania ??? [email]
czesc:) czy moglbym rowniez prosic o wzor odwolania?:) [email]
czy ktores z Was pisze odwolanie do ZIelonej GOry na anglistyke?bo jesli tak to nie powinnam Wam wysylac:P bo jestescie moja konkurencja..piszcie gdzie wysylacie odwolanie
siemano
ja moze troche z innej beczki ja sie nie dostalem na studia na uniwersytet rzeszowski na politologie i chcialem napisac odwoalnie.
I tu pytanie do was co napisac w uzasadnieniu, dlaczego ponownie sie staram o przyjecie na ten kierunek, napiszcie jakies przyklady co tam mozna napisac z gory dziekes
moj emil [email]
siema!mozesz mi przesłać ten wzór odwołania?byłabymCiogromnie wdzieczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!please!
a kto mi pomoze napisać uzasadnienie???????????? proszęęęęęęęęęęe
ja w uzasadnieniu niewiele napisalam bo sie spieszylam:(
heheh a moze ktos wie co napisac, i podrzuci jakies pomysly
piszcie co czujecie;)
Ej, prosze wyslij mi tez ten wzor na [email]
Kochani! Zanim napiszecie odwołanie,zwłaszcza na podstawie tegggo z netu,dowiedzcie się w sekretariacie swojego wydziału do kogo ma być skierowane to odwołanie,bo nie zawsze do rektora jak w AB a często do przewodniczącego komisji rekrutacyjnej lub dziekana wydziału.Zapytajcie o dokładne dane osoby, do której piszecie a zwłaszcza tytuły.
Radzę nie krytykować egzaminu.Lepiej widziane jest podkreślenie swojej wiedzy zdobytej samodzielnie z braków środków na dodatkową płatną naukę a także ciężkiej sytuacji materialnej,która nie pozwala podjąć nauki na studiach płatnych.
Czy w takim razie ktoś wie do kogo się \"odwoływać\" na Lingwistyce Stosowanej na UW?
a dostaliscie te kartki z odpowiedzia czy sie dostaliscie na studia czy nie?
jesli tak to powinno tam pisac do kogo sie odwolac u mnie np tak pisze.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 171
poprzednia |