ODWOLANIE!!!JAK SIE PISZE???

Temat przeniesiony do archwium.
151-171 z 171
| następna
czy może mi też ktoś wysłać wzór odwołania na [email]
z góry dziękuję
Siemka, może mi ktoś podać wzór pisma o odwołanie na studia o kierunku filologia polska. Proszę o przesłanie wzoru na adres email : [email] Z Góry dzięki.
Byłabym wdzięczna za przesłanie wzoru. Podaję adres [email]
a na UŚ kazali czekać na pisemną decyzję i dopiero wtedy można składać odwołanie.
czy mogła bys mi przesłać wzór odwołania, bo tez mi zabrakło kilka punktów na studia dzienne a nie wim jak napisac odwołanie;/ [email]
mam takie pytanie otrzymałes juz info jak napisac odwołanie?? Jezeli tak to czy byś mi udzielił parę rad?? mój nr gg to 1928311 prosze o odp!
potrzebuje wzór odwołania czy mogła byś mi go przesłac?? [email] Z góry dziekuje:)
Bardzo prosze (blagam!!!)o taki wzór na [email] Dziękuję!!!
tez by mi bardzo zalezalo na takim wzorze. [email] PLISKA
hejka...moglby mi ktos przeslac wzor odwolania?? Bylabym bardzo [email]
Nie ma czegos takiego ja wzor odwolania! Jedyny wzor to rozpoczecie zdaniem: "Zwracam sie z uprzejmą prośba do Szanownej Komisji Egzaminacyjnej Uniwersytetu o ponowne rozpatrzenie mojej kandydatury z uwagi na ..." i zakonczenie "prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby". A to chyba kazdy maturzysta potrafi! jezeli nie umiecie wykrzesac paru sensownych i przekonywujacych argumentow, to ksztalcic sie u tynkarza albo stolarza zamiast na studiach!
odwolanie powinno byc jedyne w swoim rodzaju, niepowtarzalne i przekonywujace na tyle aby zwrocic uwage komisji. dlatego tez zadne wzory sie nie przydadza, bo pod kryteriami mieliby sie kierowac, skoro wszystko odwolania bylyby takimi samymi wzorami.
Wszystko super, tyle tylko, ze teraz mozna pisac odwolanie gdy Ci np. zle policzyli punkty albo wzieli nie ten przedmiot co trzeba, Jesli wszystko pod wzgledem proceduralnym jest ok tylko po prostu masz za malo punktow to nie ma po co pisac odwolania i tak go nie uwzglednia.
No to w czym problem? Nie mozna sklecic paru zdan o tym, ze podejrzewasz ze zle pkty przeliczyli albo wzieli nie ten przedmiot?!
sorka czy ktos kto ma wzor odwolania moglby mi go przeslac? please! [email]
Owszem, pisać każdy może. ;-) Zgadzam się z Dobrą_Radą i nie wiem czy śmiać się czy płakać nad wizją przyszłości naszego narodu... chodzi mi teraz o lenistwo/nieudolność przedmówców (jak masz wzór, to mi prześlij, PISka) :P. Jeżeli ktoś myśli, że dostanie tak o wzór odwołania, gotowy, pewnie już w kopercie ze znaczkiem, tylko do krzynki wrzucić, to rzeczywiście nie nadaje się na studia... i dziwie się, że wogóle ukończył szkołę średnią... (bo gimnazjum to niestety debil koledż)
Przeciez tu nie wystraczy napisac, ze podejrzewasz, to trzeba umiec udowodnic. Zasady rekrutacji na danej uczelni sa jasne (a przynajmniej powiiny takie byc), wiec kazdy sobie moze wyliczyc ile powinien miec punktow i sprawdzic czy sie to zgadza z wyliczeniami komisji.
hej sory masz moze wzor odwolania jak mozesz to przeslij mi go prosze na moj adres [email] bede bardo wdzieczna dzieki
prosze o przesłąni mi na e-meila wzoru odowłania [email]
A może wiecie jak napisać odwołanie do rektora ... bo mi list przysłał, że mnie z listy skreśla.. jak można odpowiedzieć na to? żeby sie zgodził, że chciałabym poprawiać pare przedmiotów od paźdiernika, nie uczęszczając wtedy na 3 rok, tylko przedmioty z 2 roku powtarzać, i zaliczyć 2 przedmioty z 1 roku.... skomplikowaną sytuacje mam.. no ale....
Ktoś jest w stanie mi pomóc??
Dostałam pismo,że chcą mnie skreślić z lisy studentów bo nie dokonałam wpisu z seminuarium dyplomowego do określonego terminu. Musze napisać odwołanie w ciagu czternastu dni. Czy ktoś mogłby mi w tym pomoc bo nie mam zielonego pojecia jak to napisac! Bede bardzo wzdzieczna za pomoc. [email]
Temat przeniesiony do archwium.
151-171 z 171
| następna