ODWOLANIE!!!JAK SIE PISZE???

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 171
Byblym zapomnial zapytac sie kiedy mialas egzamin? Ja 28. VI o 9:00 w sali 6 w budynku sportowym czy jak to sie tam zwie. A ty?
masz rację:)) w takim razie musza mnie przyjąć:)) ja tez miałam 28 VI o 9-tej tylko,ze w bibliotece w sali 442:)) całuski
witajcie pilnie potrzebuje waszej pomocy A mianowicie proszę o przesłąnie wzoru odwołąnia na studia. Jestem bardzo zaskoczona wynkiem i musze jak najszybciej wysłać odwołanie. Będe wszystkim bardzo wdzięczna. (Pozdrawiam:)
proszę o poratowanie mnie wzorem odwołania :) [email] wielkie dzięki
kurcze wszyscy wysyłaliscie odwołania?! a czy ktos był moze osobiscie??
no spoko..kolzenka byla osobiscie i sie dowiedziala ile sie miejsc zwolnilo..alet o tajna informacja:D
a pytali kolezanke ile miala punktow itp? pytali ją w ogole o cokolwiek? bo ja skladam jutro odwolanie ale brakowało mi sporo pkt ;) wiec wole zeby sie nic babki o nic nie pytały... ;)
Jezeli ktos ma jakis wzor na pismo odwolujace to bardzo bym prosil:) Bi mam maly problemik... nie wiem za co sie zabrac :) Z gory dzieki

[email]
Witam czy możesz przesłac mi wzór odwołania? Będę bardzo wdzięczny [email]
Hey! A nie wiesz moze kidy beda wyniki odwołań (tzn. kiedy bedzie wiadomo czy mnie przeniesli czy nie)?

podr

tmk
mnie powiedzieli zebym we wrzesniu zadzwoniła bo nie ma pisemnych odpowiedzi, poza tym czy sie dostane czy nie to zalezy od ilosci osob ktore zrezygnują :/
Ja pamietam, ze kiedy pierwszy raz zdawalem na fil.ang. znalazlem sie niestety na \"liscie oczekujacych\", czyli do dostania sie na studia zabraklo mi punktow, ale egzamin zdalem (???). Tak wiec napisalem odwolanie dlugosci chyba 3 linijek (zabraklo mi X, prosbe motywuje Y). Ale poza tym dostalem sie jeszcze na dwa inne kierunki i stopniowo zapomnialem o tym odwolaniu. We wrzesniu przyszedlem do sekretariatu fil.ang., zeby odebrac dokumenty, a Pani Sekretarka wyciagnela je z szafy i powiedziala... A znam to nazwisko skads... niech pan poczeka, cos tu mi dzisiaj przyszlo poczta... I wyciagnela koperte z wiadomoscia, ze zostalem przyjety na studia dzieki temu odwolaniu :-) (Ale wtedy i tak zdecydowalem sie studiowac cos innego) Tak wiec nawet we wrzesniu moze sie okazac, ze sie jednak udalo.
Please !!!!!!! Czy ktoś może mi podesłać wzór odwołania ??????? Będę naprawdę baaardzo wdzięczna :):) [email] Pozdrawiam :)
na ekonomicznej w krk 23 lipca są rozpatrywane odwoływania, a 26 są wyniki kto się dostał a kto nie. Podobno mają być rozwieszone listy:)))
a ja mam pytanie! ile zabraklo wam punktow ze sie odwolujecie. mi zabraklo troche duzo i nie wiem czy sie osmieszac i skladac odwolanie ( a noz sie uda) czy lepiej nie???? Poradzcie cos plisssssssss!!!!!!!!
jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz
Ponawiam swoją gorąca prośbę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę !!!!!!!!!!!!!!!!! Poratujcie mnie :):)
no niby tak, ale troche nie chce sie osmieszyc, moze sprobuje...juz sama nie wiem...
26 :D :P
czy to znacza ze brakuje ci 26 punktow? skladasz odwolanie?
Czy w odwolaniu pisze sie ile punktow zabraklo???Czy oni sami to sprawdzaja???Czy liczy sie kolejnosc skladania odwolan???
no wlasnie! jak to jest z tymi odwolaniami?
To zalezy ile pkt brakowało, jesli to jest 1 czy 2 mozna wspomniec lecz jesli wiecej lepiej nic nie pisac.
Na niektórych uczelniach liczy sie kolejnosc...
Porki, a nie znasz moze jakiejs agencji w krakowie, przr ktora mozna znlalezc mieszkanie, lub wspollokatorow? Najlepiej jak byly by to internetowe agencje.

pozdr

tmk
niestety nie znam, ale jak byłam na ekonomicznej, to na tablicy ogłoszeń było kilka ofert :))) a skąd jesteś:> ja naszczęscie jestem z krk a idziesz 26 sprawdzić wyniki???
hej czy mozesz mi tez przeslac wzor odwolania na [email]
bede bardzo wdzieczny
Chyba niestety nie pojde, bo podobniez maja byc tez w necie. Wiec nie widze, potrzeby jechania do krk. Chyab, ze szuuukac mieszkania. Tylko gdzie? A nie orientujesz sie w cenach? Jestem ze starachowic

pozdr

tmk
z tego co zauważyłam i tak jak moi znajomi płacą, to ceny sa w granicach 2[tel]złotych. Jak będe w poniedziałek na uczelni to mogę zobaczyc na ogłoszenia. ale równiez w gazetach powinny być ogłoszenia w sparwie mieszkań:))) na pewno w Krakowskiej albo coś w tym stylu:)))) a patrzyłes na stronę www.studia.korba.pl, moze tam coś znajdziesz:))
Hey! Porki, mam do Ciebie prosbe. Moglabys sie ze mna skontaktowac?

moj [gg]

pozdr

tmk
bardzo proszę o przysłanie wzoru odwołania. Z góry dziękuję [email]
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 171

Zostaw uwagę