ODWOLANIE!!!JAK SIE PISZE???

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 171
Siemanko!!!! czy mógłby mi ktoś pomóc i podsunąć mi jakieś przekonujące/oryginalne motywacje?Z góry dzięki :))
mój adres [email]
witam wszystkich!rnJa równie zdesperowana i zaskoczona wynikiem rekrutacji poszukuje wzoru odwołania- bardzo ładnie prosze o pomoc!!! Nigdy czegos takiego nie musiałam pisać i nie bardzo wiem co mozna a czego lepiej nie pisać. Mój adres to: [email] Będe naprawde wdzięczna.rnU dało mi sie znaleźć jedynie link, gdzie jest bardzo ogólnie na ten temat, niestety bez wzoru: http://studia.korba.pl/podania/1,6958,89,art.htmlrnpozdrawiam
Napisz po swojemu, krotko i konkretnie. Nie potrzeba wzoru.
Poza tym dobrze przejsc sie do sekretariatu tam, gdzie zdawalas, i zapytac, co nalezy uwzglednic w odwolaniu - moga nawet pomoc Ci napisac, jesli mili sa:)
bardzo was prosze jesli mozecie wyslac mi wzor odwolania na [email] z gory bardzo dziekuje
hej, pomoże mi ktoś?? wyslijcie mi wzór odwołania na [email] z góry dziękuje i pozdrawiam :)
Czy moge Poprosic o podesłanie wzorku podania ?rnBardzo Proszę ! :)rnmail: [email] 7600033rnrnBARDZO DZIEKUJę
ja tez bym sie pisal na wzor odwolania jesli ktos ma to bardzo prosze o wyslanie go na [email]
do Ewaied: Czy moglabys wyslac mi wzor swojego odwolania? Skladam rowniez na filologie angielska, ale na inna uczelnie, wiec nie masz co sie bac konkurencji:P moj mail [email]
witam! Może mi ktoś wyslać wzór odwolania na filologię angielską w olsztynie? z góry dzieki. mój adres e-mail to: [email]
hej mam prosbe jesli masz jeszcze ten wzór mozesz mi go przesłac : [email] góry dzięki wielkiernpozdro
Ja także potrzebuje taki wzór, brakło mi 2 punkty na medycyne i niewiem jak się za to zabrać, a bardzo chcę tam studiować .
Możecie i mi podać wzór odwołania...blllagam;p Moj mail [email]
W zasadzie tez bym nie pogardzil. [email]
przyszli studenci a zachowuja sie jak ciapy,przeciez wszystko jest napisane wyzej,co powinnas tam ujac. Troche wlasnego wkladu,jesli Ci zalezy
wszystkie uczelnie zastrzegaja sobie ,że odwołanie można napisac tylko jeżeli postępowanie było nieprawidlowe... Co to konkretnie oznacza?
przeciez każdy chce napisac odwołanie!!
Siema Jak mozesz to przeslij mi ten wzor.To dla mnie oststnia deska ratunku.Moj adres [email] gory dziękuje!
Załamałam się- nie dostałam się na Akademię Świętokrzyską... :(( A tak o tym marzyłam.. :( Nie wiem ilu punktow mi zabrakło, ale na www pisze, ze moja kandydatura została odrzucona bo mam za mało punktów:( PROSZĘ POWIEDZCIE JAK SIĘ PISZE ODWOŁANIE! podaję mojego emaila: [email]
Jak możesz to prześlij mi na pocztę wzór odwołania na studia: [email] Z góry dzięki
ja również potrzebuję przykładowego odwołania od komisji rekrutacyjnej - thx za pomoc mój mail [email]
czesc czy moze mi tez ktos wyslac wzor odwolania sie na studia?? [email] z gory dziekuje
Jestem 5 pod kreska na filologie angielska, zanioslam dzis odwolanie a oni mi go wogole nie przyjeli, papierow z uczelni tez nie odeslali..jak sie zwolnia miejsca to niby maja po koleji do ludzi dzwonic, az sie zapelnia.. chociaz w to watpie.. Powod odwolania : § 11
Od decyzji komisji rekrutacyjnej służy odwołanie, w terminie czternastu dni od daty doręczenia decyzji, do Uczelnianej Komisji Rekrutacyjnej. Podstawą odwołania może być jedynie wskazanie naruszenia warunków i trybu rekrutacji na studia. Decyzję podejmuje Rektor po rozpatrzeniu wniosku Uczelnianej Komisji Rekrutacyjnej. Decyzja Rektora jest ostateczna
Czyzbys probowala odwolac sie na AP ?... w tym roku tak wlasnie najwyrazniej to dziala...
Nie na Ap, na Pomorska Akademie Pedagogiczna ;)
to odwołanie ma być napisane ręcznie czy wydrukowane?
Odwolanie lepiej napisac na komputerze, ladniej wyglada :D
Hej. mogłabym też prosić o wysłanie mi wzoru odwołania? [email] z góry dzięki :)
hej! proszę przeslij mi wzór odwołania na maila [email]
czyli to w końcu jak jest? Wysyłamy 2 egzemparze odwołania bez żadnych dokumentów tj. świadectw, matur itd.?
witam porsze o przesłanie wzoru na adres : [email] z gory dziekuje!! :)
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 171

Zostaw uwagę