Cześć , mam ogromny problem , muszę koniecznie jak najszybciej zapisać się gdzieś na angielski (w Warszawie), bo wydaje mi się , że zaczęłam się już cofać w nauce (roczna przerwa, strasznie tego żałuję)... Obecnie w szkole mam zaledwie 2h angielskiego (szkoła jest nastawiona na francuski) , na dodatek nauczycielka wydaje mi się młoda i niedoświadczona..
Rok temu chodziłam do Petrius Speed School (metodą Callana) i generalnie mi się podobało, nieustanna konwersacja, nie przerabialiśmy jakiś monotonnych ćwiczeń z podręcznika, tak jak w większości szkół.
Wracając do tematu chciałabym zapisać się na jakieś przygotowanie do FCE, albo zwykły kurs, w sumie jeszcze nie zdecydowałam, najpierw muszę wybrać szkołę :) Fajnie by było mieć lekcje z navie speakerami w małych grupkach, , w poprzedniej szkole było kilku, którzy się zmieniali.
Dlatego proszę, abyście z własnego doświadczenia polecili mi jakieś naprawdę dobre szkoły w Warszawie , bo szczerze mówiąc zaczynam się już w tym wszystkim gubić, w internecie jest zbyt wiele ofert..
Czytałam, że The Tower jest uznawana za najlepszą w Warszawie, za to English For You ma bardzo dobre opinie. Tak jak Archibald (ale z tego co widziałam to ceny są tam dosyć wysokie).
Z góry dziękuję bardzo za pomoc :)