Polecana szkoła językowa

481-488 z 488
| następna
Pamiętam jak w latach 2000 był wysyp szkół. Prawie na każdej ulicy coś się pojawiało. Sporo się zwinęło przeszło do netu

Cytat: car321
Cytat: meteorr44
Warto wybierać szkoły, które jednak długo są na rynku i specjalizują się w danym języku

W Warszawie jest jakaś stabilizacja na rynku. Większość szkół które istnieją to doświadczone placówki
Szkoly tną koszty więc częściowo albo całkowicie przechodzą do netu
Duzo szkoł się zwinęło. A niektóre były bardzo dobre
edytowany przez fonk11: 26 cze 2024
Cytat: fonk11
Duzo szkoł się zwinęło. A niektóre były bardzo dobre
Niestety
edytowany przez car321: 24 wrz 2024
Co bierzecie stacjonarnie w Warszawie?
Bierz szkoły, które specjalizują się w angielskim
Dokładnie i bardziej te stacjonarne albo hybrydowe
Cytat: bolko12
W temacie szkół jezykowych. Jakiś czas temu miałem okazję brać udział w kursie w English For You. To co jest plusem szkoły to bardzo staranna weryfikacja wiedzy przy zapisie na kurs. Lektorka sprawdziła moją wiedzę w zakresie gramatyki, zrozumienia tekstu i oczywiście konwersacji. Moja grupa był dzięki temu dobrana. Zresztą trafiłem na fajnych ludzi, dogadywaliśmy się. Jeżeli chodzi o lektorów to muszę przyznać, że trafiłem bardzo dobrze. Uczyła mnie Pani Beata, która też była metodykiem w tej szkole. Każda sprawa była tłumaczona aż wszyscy pojęli co w trawie piszczy. Motywująca też była część prowadzona przez Nolana z USA. Wiedział jak kierować konwersacją aby wszyscy brali udział w dyskusjach. Tematyka dobrze dobrana do poziomu zajęć

Właśnie metoda dualna w English For You przekonała mnie do nauki w tej szkole. Dodatkowo podoba mi się opcja nauki hybrydowej. Czyli mogę dołączyć do stacjonarnej grupy do której się zapisałam w formie online. Ogólnie to będzie pierwszy semestr nauki w tej szkole. Zobaczę więc jak będzie.
481-488 z 488
| następna