Cytat: katarzynajoanna
Cytat: EQ_SJO
marishia, katarzynajoanna: 700 zl za semestr czy 399 zl za miesiac to wcale nie jest malo. ile lekcji miesci sie w semestrze? i ile czasu trwaja? 45 minut, 60, 70, 90? warto to sprawdzic i przeliczyc, zeby sie nie okazalo, ze "niska cena 700 zl" oznacza np 30 lekci po 45 minut w semestrze.
spokojnie, porównywałam wiele szkół i ich oferty, szkoła Manhattan ma zdecydowanie najlepszą, wszystko jest rozpisane na ich stronie ile godzin itp więc bez obaw, a przy tym mają zasadę do 5 osób w grupie co się naprawdę rzadko zdarza wśród warszawskich szkół językowych, kurs wakacyjny był rewelacyjny, w tak małej grupie dużo więcej materiału się realizuje a przy tym każdy ma okazję naprawdę DUŻO mówić podczas zajęć co również rzadko się zdarza w innych szkołach przy tak licznych grupach, przynajmniej takie było moje doświadczenie z "sieciówkami" typu profi lingua czy empik, zdecydowanie polecam! nie reklamują sie a mają mnóstwo chętnych, na semestr najlepiej zapisać się wcześniej we wrześniu bo potem może już nie być miejsc
znam tą szkołę-Manhattan i również polecam to prawda z tym ze się nie reklamują i ludzie przychodzą z polecenia znajomych lub z dobrych opinii na forach, i prawda też z tymi grupami-mają zasadę,że nie przyjmują więcej niż 5 osób i się jej trzymają, sam sie o tym przekonalem, mi się niestety na ten semestr nie udało zapisać bo grupy już były pełne po 5 osób...ale miejsce na przyszły semestr w grupie mam juz zagwarantowane;))wiec to prawda z tym ze trzeba wczesniej, najlepiej dużo wczesniej;) teraz chodzę chwilowo do nich na indywidualny angielski-troche drozej wychodzi ale chcialem tylko do tej szkoly i jestem bardzo zadowolony z lektorek-uczy mnie Kasia i Agata,prowadza tam wiekszosc kursów, dodatkowo jestem pod wrażeniem podejścia do kursantów-mam stały kontakt z lektorkami, dostaję maile ze wskazówkami odnośnie mojej nauki, nad czym mam więcej popracować itp, z cala pewnoscia nie jest sie tam anonimowym jak w innych szkolach. polecam!