Agencja ACCESS z Łodzi - czy ktoś zna???

Temat przeniesiony do archwium.
541-570 z 1323
kasiu mysle ze powinnas zaryzykowac. ale do niczego nie namawiamy cie. ja wyszlam z biura zadowolona.
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
ja też poszukam naiwniaków . A co mi tam !
Mogę załatwić prace ( pierwszym 2 załatwie na 100% , żeby się uwiarygodnić. Mam dobrą gadke i jestem bardzo przekonywujący. Nie wezme dużo 300 zł na "tłumaczenie" ale bilet musicie kupić we własnym zakresie. Oczywiście w związku z tym że jest dużo Polaków w Anglii i na miejsce tych co wyjeżdżają przyjeżdżają nowi co chwile( tak jak moja kuzynka już ma zapewnioną prace po studencie w londynie). Oczywiście rozumiecie to że cięzko jest znaleźc prace w ciągu 2 m-cy przez tych "cholernych" Polaków , którzy co chwile wyjeżdżają i zajmują wakaty. Dlatego też musicie cierpliwie poczekac 3 m ce. Wiecie te formalności to trwa miesiącami. Oczywiście musze też za coś utrzymać biuro. W związku z tym że otrzymam od was kase za "tłumaczenia" będe mógł sięuwiarygodnić ładnie urządzają biuro. Jak chcecie możecie wpłacić jeszcze 500 zł na bilet to w końcu założe konto w Szwajcarii. proszę o niezadawanie pytań typu gdzie?kiedy? itp.
Sami rozumiecie nie mogę być do końca pewien przez naszych rodaków. Jak znajde jakis wakat to już po tyg jest zajęty. niecierpliwi Ci angole jak diabli.
Mój biznes plan jest nastepujący ze "składek" pierwszych 50 osób utrzymuje biuro przez rok. Za składek nastepnych 100 ludzi jade na wczasy. Moim marzeniem jest liczba 500 naiwnych bo za to to już mogę niepracowac przez pare latek.
I nie bądżcie tacy niecierpliwi dopytując się kiedy wyjedziecie . W końcu to mi najbardziej zależy na tym żebyscie jak najszybciej wyjechali , gdyż im większy ruch tym więcej zysków. Rozumiecie że łatwiej jest szukać dla 30 osób niż dla 150. Także to mnie zależy na tym żeby jak najwięcej osób opchnąc w jak najkrótszym czasie.
W końcu to biznes.
Zapraszam do zapisywania się do mojego biuro pośrednictwa pracy "Tajemniczy Don Pedro z Krainy Deszczowców" Karamba!!!!!!!!
czy ktos byl dzis w lodzi i podpisywal umowe,co nowego sie dowiedzial,w piotrkowie jest tez firma na ul.sienkiewicza 16 bylam dzis ale koszty sa owiele wieksze i wyjazdy 8 osobowe,jedziesz kiedy ci pasuje przechodzisz szkolenie 3 tygodnie przed wyjazdem ,ale kasy od razu sie nie placi,3dni po podpisaniu umowy 122zl.pozniej reszte ale jest tego sporo,za samo szkolenie 200zl
aniu ty lepiej nie pisz tutaj na forum, bo widzisz sama co tu sie dzieje. kontaktuj sie z nami na gg to ci wszystko powiemy. my juz tu nie wchodzimy, bo nie ma naprawde z kim pogadac normalnie.
gosia to podaj mi numer bo niem0ge znajsc bede za godzine
mam juz niepodawaj ,bede za godzine
aniu w domu bede o 22-ej.
sorki że tak ostro ale trzeba przejrzeć w końcu na oczy. Podpisywanie umów , które nie są do końca legalne. Czs oczekiwanie 3 mce. I wpłata od ręki na bilet bez podania daty wylotu to śmierdzi na odległość. Ale jak to mówią każdy uczy się na błędach. Szkoda że są to kosztowne błedy robią to zazwyczaj osoby , które nie stać na to .
pozdro
to nasze bledy a nie twoje. daj juz sobie spokoj z tymi wypowiedziami.
Witam.Ja też byłem na takiej rozmowie tylko,że w Grudziądzu,to jest ta sama firma i w ten sam dzień zrobili spotkanie w dwóch miastach.Do Piotrkowa miałem za daleko,ale teraz już wiem,że i tak jechałem na darmo.rnFirma-Instytut Języków Europejskich czy jak ją zwał,za dużo sobie liczy kasy na początku(122zł+150zł-egzamin ustny z anglika,przejazd w dwie strony około 800zł,do tego dochodzą jeszcze koszty wynajęcia mieszkania-płatne w Polsce.W sumie potrzeba mieć około 3500 tyś żeby wyjechać,a dla osoby która nie pracuje jest to za duży wydatek!rnMam pytanie,czy ktoś już wyjechał do Angli przer firmę Acces???Jeśli tak to proszę o odpowieź jak to wszystko wygląda.
tomi nie wypowiadaj sie na forum....pisz do nas na gg ( minki, sylwinki, do mnie , do karoli ) widzisz co tu sie dzieje ostatnio ??? zaraz zostaniesz zapewne przez kogos skrytykowany lub wyzwany albo ktos sie podszyje pod ciebie.bo takie rzeczy sie tu dzieja ostatnio. tu juz z nikim nie pogadasz bo te najfajniejsze osoby nie chca sie tu wypowiadac.....
ty FUZBUKU... nie czujesz jak od ciebie smierdzi jakims zbukiem i glupota?? wez idz walic takie popieprzone teksty gdzie indziej!
gosia bede 0 20 na gg ,bo wczoraj juz niebylam na forum,co do tego piotrkowa to troche przesada,mysle ze w dobrym tysiacu sie miesci ten wyjazd,nie liczac tego co musze zabrac,ale czy ta firma jest wiarygodna,no i ile na czysto sie wyciagnie,oisze o tej firmie z piotrkowa.
Podobno 5,35 funta na godzinę.Na czysto około 900 funtów,ale trzeba jeszcze odliczyć opłatę za mieszkanie no i trzeba coś zjeść,także myśle że jest to około 3800zł???-po przeliczeniu na nasze,ale pierwszy miesiąc i tak sie pracuje charytatywnie bo trzeba sie odkuć.Proponowali wyjazd do Darlington do magazynów ze sprzedażą wysyłkową.
O wiarygodności firmy-ciężko stwierdzić,może faktycznie jest słowna,tylko że za dużo opłat jak na początek.
Fabuki weś się wrescie zamknij i zroum jak ans oszukaj to nas oszukają nie ciebie czy ty jesteś chory jakiś ..odwal się odnas głowa mi peka jak czytam twoje durne wypowiedzi..
Tomi o jakiej ty wrescie piszesz firmie o accessie czy o jakies innej Access nie bierze dużo kasy tylko 700zl to nie majątek ..a 3500zl nigdy bym nie wydała na wyjazd do angli..
Fubuki,nie wtracaj sie w nieswoje sprawy.......
zrozum w koncu- to nasze pieniadze i nic ci do tego. to my je wydajemy.jak juz Minka pisala glowa nas boli od tych twoich glupich wypowiedzi.
Tomi daj sobie spokój z agencją z Piotrkowa,bo tylko się narobisz sobie kłopotów. Ja podpisałam z nimi umowę i przez trzy miesiące nie załatwili mi pracy. Dzwoniłam do nich aby uzyskać jakieś informacje ale nigdy nic nie wiedzieli a p.Bedka był zawsze nieuchwytny. W koncu się wk... i zerwałam umowę. Niby pieniądze można było wycofać bez problemu ale to nieprawda. Dostałam je dopiero kiedy powiedziałm że zgłamszam sprawę na policję jako wyłudzenie pieniędzy oraz zgłaszam to do WUPu.
TOMI. Z TYMI OPLATAMI to faktycznie duzo ,ja umowe podpisalam wstepna jeszcze nic nie placilam,do konca roku man czas ,bo chce wyjechac w styczniu,to dopiero w grudniu mam robic oplaty,a moze wiesz cos o expowork to firma tez z piotrkowa,ja akurat zle trafilam bo poniedzialki maja nieczynne.
no to ciekawa ta firma? gosia saktura przesli mi meila ,to sie dogadamy ,bo widze ze obie jestesmy [email]
No to macie "nowego " na forum w temacie Access. Witam !
W pierwszych dniach sierpnia br. podpisalem umowe z Access. Wplaciem 700 PLN.
Kilka razy pozwolilem sobie wysalac zapytania o termin wyjazdu. Dzwoniem.Rozmawialem najpierw z p.Annia, pozniej z jakims facetem. Odpowiedzi nie zadowlily mnie....panskie papiery wyslano do pracodawcy,....przeciez w naszym folderze pisze ze wyjazd od 2 do 4 miesiecy itp.itd.
Nie wiem co o tym mysleć ?
skoro to nie moja sprawa znaczy nie powinna być publiczna. A więc wypier... z forum i mącić w glowach samym sobie. To o gólnodostepne forum i same się motacie jak tampony w pi....dzie nie wiedząc nic praktycznie o wyjeździe. Bo jak ktos jest pewien to nie szuka tego na forum. A tak zostałyście zrobione w ch....ja. A wy mącicie tylko innym ludziom , którzy chcą wyjechać. A teraz proponuje z 10 zdrowasiek bo modlitwa zawsze dobra a rozumu już niestety nie przybędzie. Zaczęłyście nawijać na tym forum pełne obaw że coś nie wyjdzie i słusznie. Tylko dlaczego jesteście mądre po szkodzie??? Zostałyście wyrolowane w najprostszy sposób z możliwych!! Bo daliście pieniądze nie dostając żadnych gwarancji . Proponuje więc żebyscie ni pisały więcej na tym forum i naprzód na różaniec i dzwonić do radia maryja!!! Tylko o. rydzyk może wam pomóc!! buhahahaahhahahaha
jesli podpisałeś umowe na pocztku sierpnia to myśle ze wyjazd powinnes mieć pod konieć pazdziernika...chyba ze oszukaja nas to nie pojedzmy..i trudnio sie mówi...
a ty fabuki zamkinj ta morde bo ci smierdzi z tworzy ..i przestan nas obrzać..nie ebdzmy sie do nikogo modlić ..bo jak nie pojade z tej firmy to pojde z innej dla mnie to nie ma problemy z jakiej..to my wydajmy piniądze bo mamy ich zadużo zrozum to wreście i się odwal od nas....
minka..daj se luz..nieschodź poniżej poziomu..poziomicy..:-))
nio w koncu cos madrzejszego.... widzisz fubuki inteligencja nie zablyszczales tutaj....a moze to ty powinienes sie modlic... my nie mamy takiej potrzeby....
dziewczyny moze macie,inna wiarygodna firme dajcie nsmiary,ale tylko w lodzkim
ja nie znam zadnych firm z łodzi ..a wogóle inne firmy mnie nie interesuja ja czekam na access zobaczymy co ztym sie rozwiąże....
Temat przeniesiony do archwium.
541-570 z 1323

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa