Cytat: pafcio11
Wszystkie wymienione tu szkoły są dobre, Berlitz drogi, ale dobry, rzeczywiscie międzynarodowa marka, kilka szkół w Polsce.
English For You chyba najlepsza propozycja dla osób chcących mówić po angielsku, duża część kursu to zajęcia z Native Speaker( także USA, AUstralia), dodatkowe konwersacje dopełniają sprawę, gdyż można bezstersowo pogadać sobie po angielsku. Zajęcia dzielone z polskim lektorem od gramatyki. Metoda sprawdza się takze przy kursach do egzaminów, gdyż dużo punktów dostajesz za sekcję "speaking"
Szkoła OK, szkoda, ze działają tylko w Warszawie, znam klika osób które dobrze egzaminy na certyfikaty po ich kursach, więc pozytywna opinia zupełnie prawdziwa. Generalnie są wysoko w różnych rankingach. Działają ze 20 lat
Ja zamierzam kontynuować naukę języka, rozważam kursy wakacyjne, obecnie biorę poważnie pod uwagę OK, Profi Lingua i English For You, w moim środowisku chwalą sobie OK, że potrafią nauczać języka, że lektorzy są pod stałym nadzorem. Z English For you jest podobnie, a dodatkowy plus to za system nauki rozdzielony między polskiego nauczyciela i anglojęzycznego od mówienia i za konwersacyjne fakultety. Ja chcę przede wszystkim mówić !!! Intresuje mnie co sądzicie o Profi Lingua, maja niezłe ceny, w sumie znana to marka na rynku działająca już długo ???