Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 1169
[wpis usunięty]
Witam wszystkich. przejżałam forum w poszukiwaniu osób chętnych do pracy w czechach. Byłam tam rok czasu ,wróciłam 4 mc temu i znów zamierzam wyjechać .Pojechałam przez agenture trenkwalder do As koło niemieckiej granicy. PO pół roku przeszłam już do pracy na własną rękę. jesli są osoby ciekawwe pracy tam albo chetne do wyjazdu w listopadzie/grudniu prosze o kontakt na mój nr [gg] . Miło wspomninam te czasu , agentura nie ma do zarzucenia nic prowadzacy słowak gdy tylko potrzebowaliśmy byl na miejscu, ubytownia nowa czysta z łazienkami w pokojachitd itd

moj [gg]
wez nie wirz w te brednie dostanie sz za robote w markecie max 800zl na polskie a nie tyle kasy hahah i nie wierz zapewnieniom co ci beda pisac dostaniesz liczmy 7000kc minus jedzenie jakies 3000kcminus hotel nie wiem czy odbijaja jak tak to 1000kc i co ci zostanie pojedziesz z 600zl do polski przy zajebiscie oszczednym trybie zycia a wiadomo ze jakies slodycze papierosy kosmetyki trzeba kupic nie odlozysz nic tylko wrocisz z pusta kieszenia
ale wy jestescie wszyscy pojebani warunki pracy dobre hahah znalazlem mieszkanie na wynajem wez nie pierdol zeby tu miec wynajete mieszkanie trzeba mien na 2 czynsze z gory wplacic plus kaucja to wyjdzie z 18tys koron wiem bo sama wynajmuje ale nie pracuje pod zadna agentura a wy na jakim stanowsku pracy jestescie najwyszszy szczebel usmiala sie do lez wizerem jestes czy kim robolem na tasmie i wez ni nie mow ze sie tak dorobiles bo oszukujesz tutaj tylko ludzi pracuje pod firma i co z tego nie masz pojecia o tutejszych przepisach pewnie nawet nie jestes zarejestrowany na policji bo nie masz o tym pojecia jak wszyscy tam kazdy mysli ze pojedzie bo jest unia i heja jest tu wiele spraw do zalatwienia o karte zdrowotna trzeba sie prosic a myslisz ze masz placone skaldki zobaczysz jak bedziesz na starosc szukal emerytury bo tego czasu nie masz doliczonego masz tylko robic jak wol i nie pitolcie ze jest tam fajnie chcecie wiedziec wiecej to posluchajcie piosenki jezeli zycie chcesz zmarnowac jedz na saksy pracowac a wy sie dalej pytajcie o robote czy warto czy nie ostatnoi raz mowie nie warto!!!!!
jeszcze jedno wiecie czemu tak tu was werbuja do pracy i prosza o kontakt ?bo za kazda umowe maja placone 1000kc minimum dlatego tak wszystko ubarwiaja to sa podstawione niki ci co pisza ze jest tam super przeczytajcie te posty negatywne bo jedynie one sa prawdziwe a ty koordynatorko z rzeszowa skexpres co wysylala ludziw 2006roku epiejsie modl zby cie zobaczyl a zjawie sie ta na pewno
Kryzys w Czechach. Tysiące Polaków może stracić pracę http://www.hotmoney.pl/artykul/4828/1/praca-kryzys-w-czechach-tysiace-polakow-moze-stracic-prace.html
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
Pyta gość, który zaraz po przyjeździe i wprowadzeniu się do pokoju planował, że przetrzyma tam rok. I póki co jeszcze tu pracuję, dali 4 dni wolnego, jutro do roboty.
[wpis usunięty]
Jedzie moze ktoś 4 stycznia do pardubic?? z firmą sk expres ???:) jak cos pisac [email]
Witam mamy pytanko czy ktos wie cos na temat przyjmowania ludzi do Panasonica w Pilznie jak ktos cos bedzie wiedzial pisac na e-maila A pozatym pozdrawiamy starych znajmoch z Pilzna oni wiedzia o kogo chodzi i ludzie piscie wsztstko na temet pracy i warunkow w Pilznie Pozdrawiamy Beny&Siwy
Cześć. Jeżeli pytasz o przyjęcia do Panasonica to ludzi tam przyjmują, ale nie wiedzieć czemu większość osób skończyła prace już pod koniec listopada (oczywiście agentury)i powiedzieli żeby 12 stycznia przyjechali z powrotem.Ale wiadomo jak grudnia nie przepracujesz to wypłaty w styczniu nie dostaniesz.Więc myślę że większość się zastanowi czy w ogóle jest sens wracać.W końcu każdy chce coś zarobić a nie jechać na wczasy.Pozdrawiam
Nio ja wiem ze nie na wczasy aczkolwiek siedzialem tam prawie rok i ci powiem ze i pracai wakacje:) hehe:) jak kto to rozlorzy A jakie agentury tam jeszcze sa Pozdrawiam
chyba twoje zarobki są nieaktułalne w ZABCE w SZCZAWNIE moja żona zarabia przy pięciu dniach wolnych od 1300 do 1500 a w czechach pracowałem w skodzie było super zarobki zleżnie od kursu korony od 1400 do 1600 byłem przez firmę lach
Agentury są różne jest Heroja, Danc, Edymax te jeszcze w miare funkcjonują jest jeszcze jakaś od Wietnamców chyba CNL.Sk Express wywalili z Panasonica już tam wstępu nie mają za bardzo ludzi skubali i mieli z nimi problemy bo przenieśli ludzi z Panasonica na Słowacje i nie miał kto robić na linkach.Próbujcie w Polsce i tak zarobki marne w wielu miastach.Pozdrawiam
przed świętami wróciłam z czech jest tam jakis zastój z pracą żadna agentura nie chce ludzi może masz jakiś adres mejlowy na tego lacha? moj aderes [email]
Nie wie ktoś czy będą w najbliższym czasie przyjęcia Polaków do Panasonika !!!
witam wszystkich słyszalam ze w panasonicu mozna zarobic niezle pracujac oczywiscie z nadgodzinami ze transport do plizna sa za darmo zjezdza sie chyba 2 razy w miesiacu za darmo i hotel jest za darmo...pozdrawiam
Witam.Czy w nowym 2009 roku agentury prowadzą nabory do pracy w Czechach(jako pracownik produkcyjny)? Jeśli tak to proszę podać namiary na takie agentury.Thx.
Hej negocjator , ja również jestem tym tematem zainteresowany gdyż chciałbym wyjechać jak najszybciej .Obecnie ogłasza się Interkadra ,wysyłają ludzi do pracy w Skodzie .Ja jednak z ich usług nie skorzystam gdyż interesuje mnie praca w Panasoniku lub foxconie .W skodzie pracowałem i co do pośrednictwa z którym pracują nie mam żadnych zastrzeżeń , wszystko było Ok. tak jak w umowie .
http://szybkopraca.pl/hotele_motele-motoryzacja-dam-47510.html
Chłopaki jak znajdziecie jakas ciekawa prace wczechach panasonic cos to dajcie znac na forum abo e-maila pozdro
Chłopaki jak znajdziecie jakas ciekawa prace wczechach panasonic cos to dajcie znac na forum abo e-maila pozdro
Witam jak ktos bedzie mial jakies oferty pracy w Pilzni Panasonic itp to piscie na forum lub na e-maila pozdrowiam
Kasiunia to chyba z tobą i twoją połową jeździaliśmy dopracy z Mirkiem jego samochodem.Ja wytrzymałem w prdubicach jeszcze niecały miesiąc a wyjechałem gdyż Iwan potraktował mnie jak menela.Poprosiłem o wolny dzień bo zile się poczułem a on mnie od razu zabrał na alkomat z którego oczywiście nic nie wyszło.Ale doszłem do wniosku,że czara goryczy się przelała i nie pozwolę się traktować jak skazaniec w obozie karnym.Wróciłem i teraz planuje wyjazd do pilzna do panasonica albo daikina ale w agencji edymax.Jeśli ktoś tam się wybiera to czekam na oferty(znam [email]
Niedawno zaglądałem na stronę edymaxa i oni mają oferty pracy w pilźnie (panasonic,daikin itp.)zatem trzeba się tam wybrać.To jest chyba najlepsza agentura.
Hej Andrew też chciałbym jak najszybciej wyjechać do Pilzna , pracowałem niegdyś w Skodzie ,ale mniejsza z tym . Mozesz podać strone Edymaxu .Wszedzie szukam ofert i tylko etat akapulko znalazłem .o Edymaxie słyszałem ze to najlepsze pośrednictwo jesli chodzi o Polaków w Panasoniku
Co do edymaxu to sie zgodze jak pracowalem w panasonicu to dobre slowo mieli o tej agenturze jak bedziecie wiedzieli cos wiecej to piscie Pozdrawiam
Zaglądajcie na stronę www.edymax.com,tylko ostrzegam tam jest tylko po czesku i słowacku.Opravdu vam żikam neni to problem.Jeśli macie ochotę i wplę to możemy skompletować wesołą gromadkę i wybrać się na początku lutego do Plzni-Pilzna.Jeszcze jedno na stronie edy maxa nie ma adresu agentury w Pilżnie ale ja znam ale teraz nie podam z przyczyn całkiem praktycznych.No to.....
no to jedymy :) Andrew wysłałem Ci maila
Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 1169